karamel newyorkta merkezi bir yere imha makinasi koymuslar
herkes 2010 yilina ait kurtulmak istedigi herseyi bir kagida yazip icine atiyor ve ondan kurtuluyor
haberi gorunce aklima sen geldin
yazip atmak istermisin imha makinasi icine senin eski sevgilini?
Ben bu 5 kırmızıyı anlayamadım. neye göre 5 kırmızı alacazz
aynen karamel ya ablamı aradm oda hüngr hüngr ağlıyo ben tren sahnesnde kötü oldm
bugunku menum
ac karnina elma sirkeli su
08.30 bir acma, kk peynir, 2 zeytin, 1 haslanmis yumurta
12.30 yarim kunefe 1 yesil cay
13.30 bir kase lahana corbasi bir kase yogurt
16.00 iki lokum (66 kalori)
18.00 bir tabak sarma bir kase yogurt
19.00 iki lokma kek 2 sekersiz cay
45 dk plates 1,5 saat yuruyus
3 lt su
lokum nasıl 66 kalori canm lightmıbugunku menum
ac karnina elma sirkeli su
08.30 bir acma, kk peynir, 2 zeytin, 1 haslanmis yumurta
12.30 yarim kunefe 1 yesil cay
13.30 bir kase lahana corbasi bir kase yogurt
16.00 iki lokum (66 kalori)
18.00 bir tabak sarma bir kase yogurt
19.00 iki lokma kek 2 sekersiz cay
45 dk plates 1,5 saat yuruyus
3 lt su
hadi kzlar ben biraz ders çalşıyım iyi geceler:93::93:
lokum cok cok kucuk bildigimiz lokumun 4/1 i kadar bir tanesilokum nasıl 66 kalori canm lightmı
bende bugün sarma yedim :)) cok sevıyorum sarmayı dolmayı.
canım yanlış anlamazsan künefeler lokumlar ohh keklerr maşallah :) şimdi diyeceksın sen cok mu dikkat edıyorsun dıyebende bugun dondurma yedım azıcık ( kış günü azıcık yedım ama
Bu cuma bildirim yapılmayacakmış turab haberin varmı ?
niye yapılmıyor acaba? herkes yılbası dıye tatıle gıdıyor ondanmı kı
vallahi kunefe dundendi dun gece yemedim sabaha sakladim bu iyi kismi, hemde yarim yedim, kekte cok azdi caya seker atmadigim icin cayimi onunla tatlandirdim. yemesem daha iyiydi ya iste yedim
evde bulundurmuyoruz oyle kaka seyleri kayinvalidemdede alternatifim olmayinca ne verilirse azda olsa yiyorum.
evlen kendi duzenini kurarsin karamelcim. evliligin en guzel kisimlarindan biri bu.Bizim evde o kaka seylerden cok malesef.bizimkiler aşırı düşkün abur cubura.hatta mutfakta bi dolap var açınca kafama her cesit abur cubur dökülüyor.sinirimden deli oluyorum.resmen bana işkence yapıyorlar gözümün önünde yıyor kardesım.su evde rejim yapana saygı yok yahu :)
Bacaklarına cok yüklenmişsin dmeekki turab.hamlamış olabilirsin.kas gevşetici içsen iyi olur.yada sıcak bir duş al oda ıyı gelır
benımde kalçamın üzeri ağrıyor kaşınıyor.içimden bir his o bölgenin çatladığını söylüyor( off şu çatlaklar olmasa keşke.tedavısı de yok doğru düzgün.selüliti sporla düzeltiyorsun ama bu catlaklar gecemiyor
sende varmı turabcım catlak.
evlen kendi duzenini kurarsin karamelcim. evliligin en guzel kisimlarindan biri bu.
ben ogrenci iken hep saglikli beslenen bir ev hayal ederdim cok sukur esim benden daha hassa birisi cikti.
simdi oyle bir beslenme kulturu olusturmaya calisiyoruz evimizde. kek pasta borek kizartma pismiyor bizim evde, sadece zeytin yagi kullaniliyor, bol yesillik yogurt sut doldurur buz dolabimizi.
salon sehbamizin uzerinde kavonozlarda kuru uzum, leblebi, yaban mersini falan bulunur. tabi bazen dis etkenler oyle kaka seyleri yememize neden olabiliyor.
Bende size gelebilirmiyim turabcım.evlatlık alın benide :)bıktım valla .bizimkilerde tam tersı nerde sağlıksız sey var onu yer.
abur cubur kek pasta börek sürekli var evde.bizim eve gelen kılo almadan gıtmez :)) herkes der bu ne iştah dıye:))
benımde hayalım evlenınce cok sevsem bıle asla abur cubur eve sokmamak.cocuklarımıda asla alıştırmayacam.ben bu hale onlar yüüznden geldım zaten.(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?