• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunku menum
ac karnina elma sirkeli su
08.30 bir acma, kk peynir, 2 zeytin, 1 haslanmis yumurta
12.30 yarim kunefe 1 yesil cay
13.30 bir kase lahana corbasi bir kase yogurt
16.00 iki lokum (66 kalori)
18.00 bir tabak sarma bir kase yogurt
19.00 iki lokma kek 2 sekersiz cay
45 dk plates 1,5 saat yuruyus
3 lt su

karamel newyorkta merkezi bir yere imha makinasi koymuslar
herkes 2010 yilina ait kurtulmak istedigi herseyi bir kagida yazip icine atiyor ve ondan kurtuluyor
haberi gorunce aklima sen geldin :1:
yazip atmak istermisin imha makinasi icine senin eski sevgilini?

ayyy süpermiş ya.yazık ya kıyamam ona :( hala sevıyorum :(
onun yerine fazla kılolarımı koyayaım önce onlar imha edilsin :)) sonrada şu karamsar yönümü imha etmek istiyorum :)) gıcık oluyorum bu huyuma ne yapayımmm

aynen karamel ya ablamı aradm oda hüngr hüngr ağlıyo ben tren sahnesnde kötü oldm:43::43::43::59::59::58::58:

sorma nowarcım ya o sahnede cok fenaydı.aile ne kadar önemli bir kurum ya.şükredelim halimize.dizi bitince şöyle babama dönüp baktım.iyiki var dedim.:5::5:

bugunku menum
3 lt su

bende bugün sarma yedim :)) cok sevıyorum sarmayı dolmayı.

canım yanlış anlamazsan künefeler lokumlar ohh keklerr maşallah :) şimdi diyeceksın sen cok mu dikkat edıyorsun dıye :17::17: bende bugun dondurma yedım azıcık :(( kış günü :17::17: azıcık yedım ama :17::17:

bugunku menum
3 lt su
lokum nasıl 66 kalori canm lightmı

bende bugün sarma yedim :)) cok sevıyorum sarmayı dolmayı.

canım yanlış anlamazsan künefeler lokumlar ohh keklerr maşallah :) şimdi diyeceksın sen cok mu dikkat edıyorsun dıye :17::17: bende bugun dondurma yedım azıcık :(( kış günü :17::17: azıcık yedım ama :17::17:

vallahi kunefe dundendi dun gece yemedim sabaha sakladim bu iyi kismi, hemde yarim yedim, kekte cok azdi caya seker atmadigim icin cayimi onunla tatlandirdim. yemesem daha iyiydi ya iste yedim
evde bulundurmuyoruz oyle kaka seyleri kayinvalidemdede alternatifim olmayinca ne verilirse azda olsa yiyorum.

Bu cuma bildirim yapılmayacakmış turab haberin varmı ?
niye yapılmıyor acaba? herkes yılbası dıye tatıle gıdıyor ondanmı kı

buyuk ihtimalle ondandir ama kesin birsey soylemedi akrep henuz.
buyuk cogunluk bildirim yapamayacaksa ara verilecek olabilir
ama biz her halukarda paylasacagiz kendi aramizda.

vallahi kunefe dundendi dun gece yemedim sabaha sakladim bu iyi kismi, hemde yarim yedim, kekte cok azdi caya seker atmadigim icin cayimi onunla tatlandirdim. yemesem daha iyiydi ya iste yedim
evde bulundurmuyoruz oyle kaka seyleri kayinvalidemdede alternatifim olmayinca ne verilirse azda olsa yiyorum.

Bizim evde o kaka seylerden cok malesef.bizimkiler aşırı düşkün abur cubura.hatta mutfakta bi dolap var açınca kafama her cesit abur cubur dökülüyor.sinirimden deli oluyorum.:( resmen bana işkence yapıyorlar :( gözümün önünde yıyor kardesım.su evde rejim yapana saygı yok yahu :):1:

Bacaklarına cok yüklenmişsin dmeekki turab.hamlamış olabilirsin.kas gevşetici içsen iyi olur.yada sıcak bir duş al oda ıyı gelır

benımde kalçamın üzeri ağrıyor kaşınıyor.içimden bir his o bölgenin çatladığını söylüyor :(( off şu çatlaklar olmasa keşke.tedavısı de yok doğru düzgün.selüliti sporla düzeltiyorsun ama bu catlaklar gecemiyor

sende varmı turabcım catlak.

Bizim evde o kaka seylerden cok malesef.bizimkiler aşırı düşkün abur cubura.hatta mutfakta bi dolap var açınca kafama her cesit abur cubur dökülüyor.sinirimden deli oluyorum.:( resmen bana işkence yapıyorlar :( gözümün önünde yıyor kardesım.su evde rejim yapana saygı yok yahu :):1:
evlen kendi duzenini kurarsin karamelcim. evliligin en guzel kisimlarindan biri bu.
ben ogrenci iken hep saglikli beslenen bir ev hayal ederdim cok sukur esim benden daha hassa birisi cikti.
simdi oyle bir beslenme kulturu olusturmaya calisiyoruz evimizde. kek pasta borek kizartma pismiyor bizim evde, sadece zeytin yagi kullaniliyor, bol yesillik yogurt sut doldurur buz dolabimizi.
salon sehbamizin uzerinde kavonozlarda kuru uzum, leblebi, yaban mersini falan bulunur. tabi bazen dis etkenler oyle kaka seyleri yememize neden olabiliyor.

Bacaklarına cok yüklenmişsin dmeekki turab.hamlamış olabilirsin.kas gevşetici içsen iyi olur.yada sıcak bir duş al oda ıyı gelır

benımde kalçamın üzeri ağrıyor kaşınıyor.içimden bir his o bölgenin çatladığını söylüyor :(( off şu çatlaklar olmasa keşke.tedavısı de yok doğru düzgün.selüliti sporla düzeltiyorsun ama bu catlaklar gecemiyor

sende varmı turabcım catlak.

vallahi bilmiyorum tam olarak yarin bir bakarim
benim bacaklarimin ust kisminda portakal kabugu goruntusu vardi hamilelikte olusan cok azaldi simdi
catlakta vardir kesin cok hizli kilolar alip verdim ya kisa surede.

evlen kendi duzenini kurarsin karamelcim. evliligin en guzel kisimlarindan biri bu.
ben ogrenci iken hep saglikli beslenen bir ev hayal ederdim cok sukur esim benden daha hassa birisi cikti.
simdi oyle bir beslenme kulturu olusturmaya calisiyoruz evimizde. kek pasta borek kizartma pismiyor bizim evde, sadece zeytin yagi kullaniliyor, bol yesillik yogurt sut doldurur buz dolabimizi.
salon sehbamizin uzerinde kavonozlarda kuru uzum, leblebi, yaban mersini falan bulunur. tabi bazen dis etkenler oyle kaka seyleri yememize neden olabiliyor.

Bende size gelebilirmiyim turabcım.evlatlık alın benide :) :1::1:bıktım valla .bizimkilerde tam tersı nerde sağlıksız sey var onu yer.
abur cubur kek pasta börek sürekli var evde.bizim eve gelen kılo almadan gıtmez :)) herkes der bu ne iştah dıye:))

benımde hayalım evlenınce cok sevsem bıle asla abur cubur eve sokmamak.cocuklarımıda asla alıştırmayacam.ben bu hale onlar yüüznden geldım zaten.:((

ANNELERE...
Anne demek;
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik... havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır. * Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir. * Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

alıntıdır.

Bende size gelebilirmiyim turabcım.evlatlık alın benide :) :1::1:bıktım valla .bizimkilerde tam tersı nerde sağlıksız sey var onu yer.
abur cubur kek pasta börek sürekli var evde.bizim eve gelen kılo almadan gıtmez :)) herkes der bu ne iştah dıye:))

benımde hayalım evlenınce cok sevsem bıle asla abur cubur eve sokmamak.cocuklarımıda asla alıştırmayacam.ben bu hale onlar yüüznden geldım zaten.:((
:1:
gel karamel bana anne diyebilirsin :60:
evet kizim benden daha saglikli beslenecek insallah
anne anne lutfen bugun brokoli salatasi yap diyecek mesela :1:
ben tanistirmamaya calisirim akli erince kendisi tercih eder artikin
bizim evdede oyleydi annem bir pilav yapar yagin icinde dolasan pirinc taneleri resmen, sonra kilo seker tansiyon, her turlu hastalik... insaallah daha iyi oluruz karamel

Back