ayy turabb ebruyla aksam yapmaya basladım gecen sene annemın evındeyken kardesımle heraksam duzenlı yapıyorduk sımdı pılates kursunu bırakıyorum ya en azından gun asırı olmak uzere haftada 4 gun kesın yapmam lasım ama ben hergece yapmayı pllanlıyorum sekercımm ayy fıstık olalım fıstıkk
yaa kıs bıtmeden su cızmelerle elbıselerı alabılsekk tek ıstegım bu sımdılık ama bakalım ınsallah allahım yardım ederde 22 ocakta herkeslerı sok edersın canımcım
ayy ınsanın pılates topun gıbı olasın dıyesı gelıyor ama beddua etmıyım gene sısman bayan olmak kotu bısıy ya allah dusmanımada vermesın pılates hocamada vermesın gunahtır napalım esekle esek olmamak lazım mıs bosver turabcım ben ona cızmelerım le elbısemlee şöylee dılımı cıkarıp hava attıgım gunn anlıycak o mınnosun neler yapabılıcegını
kızz karamel suss 5 lı kılolara ınmeden hamıle kalmamam lazım hem benım kocısımm daha askere gıtmedı yaa hooff gıdıp gelse ben ıkız ucuz hepısını ısterım zaten
minnoş valla ikiz üçüz falan deme oluverir.benim arkadaşımın ikizlerivar çok zorlanıyor.biri uyuyo öbürü uyanıyo bazen ikisi birden çok zor tatlım