• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

selam canim platesimi yaptim ardindan 25 dk a yurudum leslie ile,
dusumu aldim geldim simdi. kendimi harika hissediyorum uffff uffff :32:

bende bazen evde kaptırıyorum kendimi pilates yaparken ebru gibi üff üfff yapıyorum :1::60::60::9:
9 dan beri evi temizliyordm arada gelip bakıyodm burayada yarın kardeşim gelicekk burdurdaan:66::66:

selam nurceng uğramıyorsun hiç buralara
nasıl gidiyor gidiyor mu kara yağlar
senin yaramaz nasıl?

canım meraba bugün sabahtan uğrayamadım biraz geç kalktık oğlumla sonra kahvaltı ve plates saati geldi.akşama misafir var biraz hazırlık yaptım(makarna salatası,kabak tatlısı,poğaça,şekerpare)iyi mi?biraz canınız istesin şaka şaka valla.benim gelen giden eksik olmaz tatlım ,salıda misafirim vardı,pazarda gelecek.c.tesi ben gitcem işte böyle.burası ilçe olunca sosyal hayat genelde oturma günleri .akşam eşli oturmalar.neyse allah geleni eksik etmesin.

canım meraba bugün sabahtan uğrayamadım biraz geç kalktık oğlumla sonra kahvaltı ve plates saati geldi.akşama misafir var biraz hazırlık yaptım(makarna salatası,kabak tatlısı,poğaça,şekerpare)iyi mi?biraz canınız istesin şaka şaka valla.benim gelen giden eksik olmaz tatlım ,salıda misafirim vardı,pazarda gelecek.c.tesi ben gitcem işte böyle.burası ilçe olunca sosyal hayat genelde oturma günleri .akşam eşli oturmalar.neyse allah geleni eksik etmesin.

çok güzel keşke banada arada bir uğrayan olsa
ne sofralar kurardım yeterki bir gelen kapımı çalan olsun
bizim kapıyada ya kurye gelir yanlış adres dersin gider yada kapıcı
vericekmisin bu hafta birşeyler tartıldın mı hiç
inşaallah yarın 61 i görürüm ya hiç görmedim yarın tartılıp tartıyı bir dahaki haftaya kadar gözümün görmeyeceği bir yere kaldıracağım

selam canim platesimi yaptim ardindan 25 dk a yurudum leslie ile,
dusumu aldim geldim simdi. kendimi harika hissediyorum uffff uffff :32:
:46::46: bravo harikasın..bu arada avatarın çok güzeeel:81:
bende bazen evde kaptırıyorum kendimi pilates yaparken ebru gibi üff üfff yapıyorum :1::60::60::9:
9 dan beri evi temizliyordm arada gelip bakıyodm burayada yarın kardeşim gelicekk burdurdaan:66::66:
şimdiden gözün aydın şekercim..oh ohh ohh hem temizlik yapılmış hem kara yağlar yakılmış.bir taşla iki kuş:34: süpersin canikom:71: senin avatarda güzelmiş yaa banane ben de değişicem avatarımı:27:
teşekkür ederim tatlım anasına çekmiş ne olcak:66::66::66:
eeeee tüm çocuklar neden tatlı annelerine çektikleri için dimii:34::103:

o yapılanlardan akşam yenilmicek dimii:82:yarın bildirim günü hatırlatayım şekerim:20:

inşaallah yarın 61 i görürüm ya hiç görmedim yarın tartılıp tartıyı bir dahaki haftaya kadar gözümün görmeyeceği bir yere kaldıracağım

ah canım benim yaa..benim yamacıma gel o zaman şekerim..birlikte spor yaparız yürüyüş yaparız sonrada oturur yeşil çaylarımızı içeriz.:68: sonadaaa mağazalrdan kendimize 38 beden kıyafetler bakarız..:92::92::92::74::74:

ayy yaprak dökümünün son bölümünü izlediniz mi kızlar

ağlamaktan bi hal oldum.Ali rıza beyin öldüğü sahne ne acıklıydı yaa :(( cok acıklı bir final yapmışlar:5::5:
allah kimseyi ailesinden mahrum bırakmasın.aile huzurunu bozmasın inş. annemize babamıza ALLAH uzun ömürler versin :((
ayy karamelım bende aksam okadar cok agladımkı gozlerım sıstı kocamda dalga gecıyor askım onlar fılm fılm gercekte ölmedı dıyor:60::60:
aynen karamel ya ablamı aradm oda hüngr hüngr ağlıyo ben tren sahnesnde kötü oldm:43::43::43::59::59::58::58:
ben tren sahnesınde kocam sayesınde gulmekten öldumm :60::60: bunlar trenle nereye gıdıyor trabzona tren yok aksı gıbı demıryolu bıle yokk:60::60:
ya benim bacaklar fena agriyor fazla plates yapmaktan mi acaba? yada bugun evde yururken kizimida kangurusunda tasidim fazla agirlikmi yapti bilmiyorum resmen bacaklarim iflas etmis durumda
canım bacaklarına agırlık bıraz fazla gelmıs olabılır belkı yorgunsundur oyuzden ama zaten agırlıkla yurume tatlım vucudunun agırlıgı dızlere 3 katı bır sekılde bınermıs hıc ıyı degıl doktor anneme zayıfla derken boyle demıstı nasıl tasıycak dızlerın bukadar kıloyu dıye
Bacaklarına cok yüklenmişsin dmeekki turab.hamlamış olabilirsin.kas gevşetici içsen iyi olur.yada sıcak bir duş al oda ıyı gelır

benımde kalçamın üzeri ağrıyor kaşınıyor.içimden bir his o bölgenin çatladığını söylüyor :(( off şu çatlaklar olmasa keşke.tedavısı de yok doğru düzgün.selüliti sporla düzeltiyorsun ama bu catlaklar gecemiyor

sende varmı turabcım catlak.
bendede çatlak var sekerımm malesef cozumu asla catlatmamakmıs :59::59:
ama o basen bolgendekkıı kasınmaları benım soyledıgım hareketlerle yokedebılırdın karamelımm yanı o catlakların tek suclusu sensınn ben hareketlerı ogrettıkten sonra yapmadıgın ıcın:47::47:
haklısın canım hem en sağlıklısını yapıyosun yavaş verilen kiloları tekrar alması zor oluyomş ben böyle at koşturur gibi veriyorum biraz gözlerm altı morardı gibi geliyo bana ama tamamen bünyemle alakalı ben haftasonları ocakbaşılardan çıkmazdım şmdi bir tabak yoğurta bir tas çorbaya talimim ama ebru şallının dediği gibi bu ızdırap mutluluk olarak geri gelick:21::21:
acaba gercekten bu ızdırap sonunda mutluluk getırıcekmı nowarcımm yaa buyuk bır hasretle o mutluluglu beklıyorum
ah canım benim yaa..benim yamacıma gel o zaman şekerim..birlikte spor yaparız yürüyüş yaparız sonrada oturur yeşil çaylarımızı içeriz.:68: sonadaaa mağazalrdan kendimize 38 beden kıyafetler bakarız..:92::92::92::74::74:

bende gelıcem 38 beden kıyafet almayaa :43::43:

ANNELERE...
Anne demek;
* Yenilen her lokmadan sonra alkış kıyamet koparan,şenlik... havasına bürünendir.
* Çıkan her pirinç tanesi diş için tüm hısım akrabaya telefon açandır.
* Tüm hafta hayalini kurduğu pazar kahvaltısına oturup asla yiyemeden kalkandır.
* Sabaha kadar kırk sefer uyanarak,sabah kalkıp zombi gibi işe gitmektir.
* İşten eve geç gelmenin vicdan azabıyla bebeklerinin yanına kıvrılıp saatlerce koklayandır.
* Tatil yapamamanın kitabını yazandır.
* Eskiden hergün uğradığı kuaförünün yolunu unutandır.
* Çaydanlığın kapağı ile pet şişeyi kapatmaya çalışandır. * Parça pinçik olmuş pazar gazetesini birleştirip okumaya çalışandır.
* Gecenin bir yarısı gözü kapalı süt ısıtıp,gözü kapalı geri dönendir.
* Saatlerce leblebi parmaklı ayakları öpmekten sonsuz keyif alandır.
* Temcid pilavı tadındaki baby tv yi seyretmektir.* Bebek şef şarkısı söyleyerek,fırsat bu fırsat deyip birşeyler yedirmeye çalışmaktır.
* Üzümün çekirdeklerini tek tek çıkarmak,mısırı tanelere ayırmaktır.
* İşten yeni gelmiş ve içeri ilk adımı atmışken,"Anne atttaaaaa" sözleriyle çark edip,en yakın parkın yolunu tutmaktır.
* Anne demek bebek havuzunda yüzmektir.
* Başka bir anneyi nerede görürse görsün "Seni çok iyi anlıyorum tatlım "bakışı atandır.
* Aşı takvimini ezbere bilendir.
* Kazara kendi için alışverişe gidip nasıl olduysa bebek kıyafeti dolu poşetlerle geri dönendir.
* Ne kadar sert olursa olsun hayır demeyi beceremeyendir.
* İşe yetişmek için düğmelerini bahçede ilikleyendir. * Uyduruk ninni besteleyendir.
* Çantasında sürekli Oyuncak kurbacık,ıslak mendil ve kreker taşıyandır.
* Son teknoloji telefonu denize atıldığında ,diken diken olmuş her bir saçına rağmen,annecim telefonlar yüzemez diyebilendir.
* Anne demek eskisinden bin kat daha güçlü olmak demektir.
* Anne demek hayatının sonuna kadar ve sonunun da ötesinde birileri için endişelenmektir.
* Anne demek iki küçük melekle,gururla,küçük dağları ben yarattım edasında yürüyebilmektir.
* Anne demek yüreyini parçalara bölüp herbir parçayı özenle onlara sunmaktır.
* Anne demek 9 ay karnında taşımak değil,ömrünün sonuna kadar yüreğinde taşımaktır.

alıntıdır.

çok güzeldi karamelcim.paylaşımın için teşekkür ederim:71: bende bir madde eklemek istiyorum..

anne demek saçma sapan birinin hayatında başrol oynamasına izin vermek sabır göstermektir..

Son düzenleme:

valla ben 62olsam şükredicem bu hafta hamurişlerinde zayıflayamadım ya en son 62.8 i gördüm malesef bakalım yarın ne olacak.bu arada tatlım yazın istanbula gelirsek uğrarım sana .arkadaş edinirsin yavaş yavaş tatlım zamanlaolur canımcım

:46::46: bravo harikasın..bu arada avatarın çok güzeeel:81:

şimdiden gözün aydın şekercim..oh ohh ohh hem temizlik yapılmış hem kara yağlar yakılmış.bir taşla iki kuş:34: süpersin canikom:71: senin avatarda güzelmiş yaa banane ben de değişicem avatarımı:27:

eeeee tüm çocuklar neden tatlı annelerine çektikleri için dimii:34::103:

o yapılanlardan akşam yenilmicek dimii:82:yarın bildirim günü hatırlatayım şekerim:20:
yememeye çalışıcam valla umarım başarırım

valla ben 62olsam şükredicem bu hafta hamurişlerinde zayıflayamadım ya en son 62.8 i gördüm malesef bakalım yarın ne olacak.bu arada tatlım yazın istanbula gelirsek uğrarım sana .arkadaş edinirsin yavaş yavaş tatlım zamanlaolur canımcım

bende bu hafta 67 yı gorebılıcekmıyım dıye heyecanla beklıyorum nurcengcım ama bıraz zor olucak galıba:43:

Back