valla canım bende ılk basta senın dedıgın gıbı para verıyorum ya duzenlı yaparım dıye yazılmıstım ama
hocaya artık tahammul edemıyorum ınanılmaz guzel bır vucudu var ve ukalalık yapıyor benım gıbı mı olucaksın falan deyıp oyuzden parasını verdıgım ay bu cuma bıtıcek daha gıtmıycem verdıgım paranın hakkı kalmasın dıye gıdıcem yanı onada senın dedıgın gıbı her aksam yaparım netten ınsallah duzene oturtur yaparım canımcm hıc bırakmam zaten ben pılatesımıı
Akrepcim hedef degistirmek yok ama hayali oldu benim hedefim
shok diyetmi yapsam? varmi tavsiye edebileceginiz bir shok diyet
haklisin ya biz sagliklica kilo vermeye devam edelim herseyden az az yiyerek.bnde olmazsa patates diyeti deniycm ama çok zararlı tek yönlü diyetler şok diyetler
meyevm gelmıs hosgelmıss benım tatlı rakıbem olmus meyvem sen bu karayagınla hangı meyveye kafa tutuyorsun mınnos dıyceksınız ama bende 55 olucam meyvemde o anlamda tatlı rakıbem yanıben yemege gıdıyorum sekerlerım ogleden sonra gorusuruz meyvem senlede görusuruz ogleden sonra sakın kaybolup benı kara yaglarımla basbasa bırakma
ayy bendemı yapsamm ama sonra o benı sokluyorr gerı gelıyor kara yaglar turabcım pıss pıs o dıyetler bosverAkrepcim hedef degistirmek yok ama hayali oldu benim hedefim
shok diyetmi yapsam? varmi tavsiye edebileceginiz bir shok diyet
ayy hakketten ya ben yanıma kuru meyve alabılırım tesekkur ederım sekercımm akrebımde yanına elma falan al dıyor ama onu herzaman bulunduramıyorum ama kuru kayısı kuru ıncır evde hep var du ben bu olaya el atayımm sekerlerımminnoscum araziye giderken sen neden yanina bisy almiyorsun.
dun aksam biz bir alisveris merkezindeydik ve elinde dondurma birini gorunce canim cok tatli cekti acaba dedim bende su cikolata soslu meyvelerden mi alsam derkeeeen aklima cantamdaki iki kuru incir geldi. hemen cikardim yedim tatli ihtiyacim falan kalmadi
yemeğimi yedim tekrar geldim sen nerelerde kaldınn ..
yağlarımızın arasındaböyle bir aşk doğuyor minnosum birbirlerini eriticekler
canım benim ben monti yapmayı bırakıcam bi süre ona karar verdim öğlen arası takımda bi arkadasın yaptığı bi diyet var her hafta kilo veriyor onunla onu yapcam
bende geldım meyvem meyvemmm ayy ne dıyetı yapıyorkı arkadasın bende yapsam olmamı bee
ayyy nıyekınee meyvem yaa duzenım bozulurmu dersın hoooff ancakkı duzene gırdım tehlıkeye sokamam ozaman sekercım kusura bakma olurmuu ben bu dıyette yanında degılım ama herzaman arkandayım tatlım
sen yapma minnosum cok ac kalırsın sen o diyetle düzenini bozarsın...
kızlar hafta sonu yatılı misafirim vardı okuyup kaçmak zorunda kaldım.insanları salonda bırakıp ayrı oturmak olmuyor.hoş geldin minnoş çum.valla takımda herkes zaman daraldıkça triplere girmiş.tutmuyor mu hedefler kızlar.neler pişirdim neler hep koklamakla yetindim bütün hafta sonu.aşuremden bile 3 tatlı kaşığı yedim.daha ne yapayım.söz verdik bir kere.kaçış yok.
ayyy nıyekınee meyvem yaa duzenım bozulurmu dersın hoooff ancakkı duzene gırdım tehlıkeye sokamam ozaman sekercım kusura bakma olurmuu ben bu dıyette yanında degılım ama herzaman arkandayım tatlım
evde aşure olcak ve ben sadece 3 kaşık yicemvalla süper irade sendeki böyle devam et rakibim
irade var şekerim de benle alay ediyorlar.ekmeğimin boyutuna,esmer şeker kullanmama,tabağımı dikkatli doldurmama bile mana buluyorlar.hem akrabalarım hem komşularım.ömrümde ilk kez dikkatli davranıyorum işte.ne kötülük var bunda.çocuk doğurdum diye kadın değil miyim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?