• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar uyann artk hadi bu hafta çook önemli
haydi kızlar pilatese:1::1:
nowarcım hayırdır nıye bu hafta cok onemlı ben anlıyamadım sekercımm

yenı yıla yenı kılolarla gırmek ıcınmıı ayy ınsallahh yenı yıldaa ıstedıgımız kılolarda gırerız dıycem ama ben 64 nasıl olucaksam ıste benımkıde bır hayall

Gunaydin herkese
minnos aramiza dondun sonunda :64:

evet dondum sonunda turabcımm sanada gunaydınn

dünkü yediklerim
sabah 3 kuru kayıs
limonlu su
bir dilim reçelli ekmek
3 susamlı galeta
biraz peynir
öğlen 1 salatalık 3 kayısı
akşam 4 bir tas şehriye çorbası 1 dilim ekmek 4 adet kızarmş istavrit
akşam9 karnm çokkazındı 1 tas çorba içitm sonracııma yarım bardak fanta bi bardak sahlep:78:
bugün hiç keyfim yok.:59:
nowarcim iyi gidiyorsunda iste 4 hem cok erken olmus aksam yemegi icin hemde az yemissin sonra aksam acikmissin.
benimde derdim hep bu gunduz kendime cok iyi hakim oluyorum ama bu sefer aksam olmadik saatte cok zorlaniyorum. kendime soyle bir cozum buldum en gec saat 18.00 de aksam yemegimi kalorisi dusuk seylerle doyasiya yemek. ama o saatten sonra birsay yememek ( meyve sut disinda). dun bunu basardim arada basariyorum artik ta ozellikle evde degilsem disarda ne ikram edilirse yemek zorunda kaliyorum ac olursam. oyle yada boyle gidecek bu karayaglar uzulme sen.
plateste bulusmak uzere :32:

ayyy butun gecmısı okudumm bee afferın bana :1: yaa kızlar supersınızz o yuruyuslerr o pılateslerr alllahım dedım bızım kızlar cosmus mınnos sen oturuyorsun hala dedımm:20::20: turabcımm senı gozunden puyorum valla helal olsun dıyorum 2 saat yuruyus sonra pılatess :nazar::nazar: nazar degmesın hemencecık ıstedıgın kıloya ın ınsallah tatlım benım yaa hepımızzz ınsallah en kısa surede ınerız ıdeal kılomuzaa
aferin sana gecmis cok uzun degildi yalniz, lightlife'in deyimiyse minnos gitti kizlar arazi oldu :1: haftada en az alti gun plates yapiyorm yakiyorum karayaglari birde su aksamlari perfect hale getirirsem haftada bir kiloyu garantiledim ben :65:

nowarcım hayırdır nıye bu hafta cok onemlı ben anlıyamadım sekercımm

yenı yıla yenı kılolarla gırmek ıcınmıı ayy ınsallahh yenı yıldaa ıstedıgımız kılolarda gırerız dıycem ama ben 64 nasıl olucaksam ıste benımkıde bır hayall

inşallah canım 65 yap canım hedefini istersen :61::61:bakıcm eğer bnde veremyck gibi olursam 3 gün kala falan patates diyeti yapıcm:27:

nowarcim iyi gidiyorsunda iste 4 hem cok erken olmus aksam yemegi icin hemde az yemissin sonra aksam acikmissin.
benimde derdim hep bu gunduz kendime cok iyi hakim oluyorum ama bu sefer aksam olmadik saatte cok zorlaniyorum. kendime soyle bir cozum buldum en gec saat 18.00 de aksam yemegimi kalorisi dusuk seylerle doyasiya yemek. ama o saatten sonra birsay yememek ( meyve sut disinda). dun bunu basardim arada basariyorum artik ta ozellikle evde degilsem disarda ne ikram edilirse yemek zorunda kaliyorum ac olursam. oyle yada boyle gidecek bu karayaglar uzulme sen.
plateste bulusmak uzere :32:
evet canım haklısn aslında meyve yemek istedm ama hiç yokmş evde baktm salatalık yeşillik falanda canım istemedi :26:

haftada 6 gun pılatesmı afferın turabcım sana
buarada kızlar ben salona gıdıyordumya pılates ıcın bu cuma bırakıcam salonıu
hem hocaya artık tahammul edemıyorum hemde duzenım cok bozuldu haftanın 3 gunu evde
yemek bıle hazırlıyamıyorum artık kocam ısyan edıcekk . artı benım evım salona uzak ders 6-7 arası ama ben 5.30 da cıkıyorum 7.30 hatta 8 e ceyrek kala ancak eve gelebılıyorum artık bu duzensızlıkten sıkıldım ama yıne pılatese devam :8::8: evde hergunn ebrunun vıdeolarından yapıcam artıkk sızce ktumu yapıyorum bırakmakla kızlar ama hocanın ukala tavırları benı delı edıyorr

haftada 6 gun pılatesmı afferın turabcım sana
buarada kızlar ben salona gıdıyordumya pılates ıcın bu cuma bırakıcam salonıu
hem hocaya artık tahammul edemıyorum hemde duzenım cok bozuldu haftanın 3 gunu evde
yemek bıle hazırlıyamıyorum artık kocam ısyan edıcekk . artı benım evım salona uzak ders 6-7 arası ama ben 5.30 da cıkıyorum 7.30 hatta 8 e ceyrek kala ancak eve gelebılıyorum artık bu duzensızlıkten sıkıldım ama yıne pılatese devam :8::8: evde hergunn ebrunun vıdeolarından yapıcam artıkk sızce ktumu yapıyorum bırakmakla kızlar ama hocanın ukala tavırları benı delı edıyorr

bnce iyi yapıyosun hem şimdi nefes tekniklerini duruşları falanda iyice öğrenmişsindr evde kolayca yapabilirsn bnde şmdi ebrunun dvd2 sinden yapıcm :61:

:59:
bnce iyi yapıyosun hem şimdi nefes tekniklerini duruşları falanda iyice öğrenmişsindr evde kolayca yapabilirsn bnde şmdi ebrunun dvd2 sinden yapıcm :61:

dvd lerı yok ama hergun netten yapabılırım dıye dusunuyorum olmazsa kocama soylıyım bıyerlerden dvdlerını bulsun daha rahat olur hem ınternet yok acılmadı falan deerdı olmaz enazından nowarcım spor yapmam lazım tam bukadar ılerlemısken kendımı bırakmayığ artıkk 5 lı rakamları gorene dek dırenıcemm cunku ben nedense o 5 lı rakamları hıc gectıgımı hatırlamıyorum nasıl gectım ne ara gectım bılemıyorum bıle:59:

günaydın kızlar.minnoşum hoşgeldin canım yokluğun belli oluyo valla.turabcım moral vermen iyioldu 14 şubata kadar epey verebilirmiyim acaba?bende ebru ile plates yaptım allahtan oğlum uyuyordu yoksa hemen mızıldıyo.temizlikçi çağırdım şimdi gelir gideyim ben akşama görüşürüz olurmu şekerler.bu arada kaptanımız nerelerde acaba engin bilgilerinde faydalansak.banuyuda merak ettim.

:59:

dvd lerı yok ama hergun netten yapabılırım dıye dusunuyorum olmazsa kocama soylıyım bıyerlerden dvdlerını bulsun daha rahat olur hem ınternet yok acılmadı falan deerdı olmaz enazından nowarcım spor yapmam lazım tam bukadar ılerlemısken kendımı bırakmayığ artıkk 5 lı rakamları gorene dek dırenıcemm cunku ben nedense o 5 lı rakamları hıc gectıgımı hatırlamıyorum nasıl gectım ne ara gectım bılemıyorum bıle:59:

evet canım hep birlikte birbirimize destek olarak vericez kilolarmızı bzen moralim bozuluyo amaaan diyorum boşver gitsn snra buraya geliyorum yeniden motive oluyorum gerçekten birbirini tanımayan insanların desteğini almak çok güzel insana ayrı bir güven geliyor:61::61::34:

yanlız dvd 2 baya zor 20 dk anca dayanabildm :59::59:

günaydın arkadaşlar

bu aradaa akrebım bıyerlerde gordumo yazdıgını karamelle ben senı ssasırtıyormusuzz sen buhafta goruceksın mınnos senı nasıl sasırtıcakk sekercımm hadı bakalım hodrı meydan yaff bıdee neslıme 180 falan deme bee o daha taze anne gucenır bakk:38:
bakıcaz canım..
cumaya kilo vermiş gel o zaman olurmu:51:
sana ve karamele çok canım sıkıldı..takımın ağır topları bir anda kilo vermeleri durdu ve üstelik almaya başladınız..sanırım yaptığınız yanlışları sizlerde biliyosunuzdur..
lıghtlıfe mınnos gıttı herkes arazı oldu demıste kendısı hala daha arazıde kaldı galıbaa
butun topıklerde adı gecıyor nerdeyse ama bır takımın uyesı oldugu topıkte sayılı mesajları var
lıgthlıfecıgımınnn:20::20:
hmmm..
bak bunu bilmiyordum..
lıghtlıfecım takımımızın bu konuda kesin kuralları var canım..
günde en az 3 paylaşım şart bi kere..amaa yinede diğer topiklere yazıp buraya yazmıyorsan tercih yapmalısın şeker:34:

ve bu arada lolo hiç gelmemiş..kızcağız cuma erkenden gelip kilo yazıcaktı..gelmedi ve hiçte yazmamış

minnoscum bende bir yere gitmenin motivasyon acisindan cok iyi olacagini, para odedigim icin kendimi mecbur hissedip devam edecegimi dusundum bir yerle anlastim. Gittigim gun kapisindan dondum cunku kizima yazik edecektim.Onuda beraberimde goturecektim ki cok sık beslenmesı gerekıyordu.simdi iki aydir evde spor yapiyorum hergun duzenli cok daha rahat. burada motive ihtiyacimizda karsilaniyor cok sukur bence evde yapmakta cok keyifli.
sana tavsiyem cd ile degilde gunluk tv8 videolari ile yap, hergun farkli olunca sıkılmıyorsun.
bende cd de var ama onunla yapamiyorum ayni cumleler ayni rutin bunaltiyor.

günaydın kızlar.minnoşum hoşgeldin canım yokluğun belli oluyo valla.turabcım moral vermen iyioldu 14 şubata kadar epey verebilirmiyim acaba?bende ebru ile plates yaptım allahtan oğlum uyuyordu yoksa hemen mızıldıyo.temizlikçi çağırdım şimdi gelir gideyim ben akşama görüşürüz olurmu şekerler.bu arada kaptanımız nerelerde acaba engin bilgilerinde faydalansak.banuyuda merak ettim.

hosbuldum canımm :38::38: cok ozledım hepınıızı dahada bırakmam sızı :60:

minnoscum bende bir yere gitmenin motivasyon acisindan cok iyi olacagini, para odedigim icin kendimi mecbur hissedip devam edecegimi dusundum bir yerle anlastim. Gittigim gun kapisindan dondum cunku kizima yazik edecektim.Onuda beraberimde goturecektim ki cok sık beslenmesı gerekıyordu.simdi iki aydir evde spor yapiyorum hergun duzenli cok daha rahat. burada motive ihtiyacimizda karsilaniyor cok sukur bence evde yapmakta cok keyifli.
sana tavsiyem cd ile degilde gunluk tv8 videolari ile yap, hergun farkli olunca sıkılmıyorsun.
bende cd de var ama onunla yapamiyorum ayni cumleler ayni rutin bunaltiyor.

valla canım bende ılk basta senın dedıgın gıbı para verıyorum ya duzenlı yaparım dıye yazılmıstım ama
hocaya artık tahammul edemıyorum ınanılmaz guzel bır vucudu var ve ukalalık yapıyor benım gıbı mı olucaksın falan deyıp oyuzden parasını verdıgım ay bu cuma bıtıcek daha gıtmıycem verdıgım paranın hakkı kalmasın dıye gıdıcem yanı onada senın dedıgın gıbı her aksam yaparım netten ınsallah duzene oturtur yaparım canımcm hıc bırakmam zaten ben pılatesımıı:39::39:

Back