Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

biliyorum minnoşcummm.. herzamn arkamda olduğun için seni rakibem sectim zaten
sen vermeye baslamısken düzenini bozma benim kendimi taparlamam için bi sirkelenmem sart..
bakalım sonuclar nasıl olucak
ayy hadı bakalım hayırlısı meyvem benım ınsallah guzel sonuclar alırsın duaa edıcem sana sekerımm
banucum canım benım senı en ıyı anlayan herhalde bızlerızdır helekı benım evde 52 kıloluk bır kuzenım vardı yanı annemın evınde ustkatta oturuyor allahım su ıcerımm yınemı dıyet yapıyorsun mıne kızartma yemem canım ıstemez mıne dıytette yınee . yesılcay ıcerım yagları erıtıyormus ondan ıcıyorsun demı der bıde bosverrrr salla valla hıccc dusunme bıle sen onlara gıden karayaglarınla guleceksın ınsallah ben buna karar verdım cunku bak gor nasılda bıtarafları sısecek ohaaa cuss bu kız nasıl bukadar kılo verdı dıycek sende guluceksın ona bısey yapmadım canımm her ıstedıgımıde yıyorum halbukı dıyceksınn en gıcık oldugum laftır cunkum
boşver sen onları çok iyi gidiyosun zayıflayıp çıtır olduğnda sen onlarla alay edersin sakın salma kendini

allkıslıyorum senı canımm sen bu olayı cozmussun afferın katılıyorum sana ayrıcada

ayy aynen gıcık oluyorum o lafa 'yiyorum yiyorum zayıflayamıyorum'hadi ordan benm bi arkadaşm vardı 50 kilo bizim yanımızda gayet güzel yerdi içerdi 'ay görüyosunuz yiyorum kilo almıyorum!' derdi meğerse evde hiçbişey yemiyomuş bigün onlara gittiğimizde annesi söyledi hiçbişey yemiyo içmiyo kızım diye şikayet etti

Son düzenleme:
Merhaba kızlar nasılsınız?

beni soracak olursanız pek iyi diyemiyecm iyice sıkıştım.okadar cok ödev birikti ki son 2-3 haftam.bir an önce onları bitirip hocalara teslım etmem lazım.yoksa yüksek lisansım uzayacak deli gibi çalışmam lazım:2::2: bu aralar sık sık buraya uğrayamayacağım malesef ne olur kusura bakmayın.hayırlısıyla şu yüklerimden bi kurtulayım hergün burda olucam cıkmayacam bu siteden :)

kolay gelsin o zman canım aman dikkat et ders çalışırken falan meyve ye salatalık ye no abur cubur no karayağ

boylelerını kaynar kazana atıcaksın sankı yemedıgını soylesen bız sana ohaa cuss dıyoruzz gıcık ınsan prrofılı bunlar nowarcım her mahallede hatta her aılede arkadas ceveresınde bıtane numunelık olur ıllakıı ayyy bende 5 lı rakamları bı gorsem nowar varyaa eger 60a ınersem kocam soz verdı 1 mılyarlık kıyafet alıcam kendımee hemde onun parasıylaa hesaplamalar yılbasından sonra subat1 e kadar her hqafta guncellenerek yapılacaktır efenım bılgınıze

ben geldımmm karamelımmmm takımımızın kıl alan ıkı yuz karası olarak cok dıkkat etmelıyız bu hafta tamam mı sekercım
ayy karamelım bıtmedı senın su odevlerınde tamam hadı bız anladık dıyelımde sakın pastalar borekler anlamasın senın su odevlerı aman dıkkat et bak yılbasında yenı hedeflerı belırlıycegızz subat 1 kılolarını ona gore kolla kendını tatlım yoksam senı gecerım bakk

1 şubat benim doğum günüm bende kendime o günü belirlemiştimm..

tişekkrler
ay inşallah Allah nasip eder 5 li rakamları görmemizi

1 şubat benim doğum günüm bende kendime o günü belirlemiştimm..

anaaa gercektenmı meyvemmm ahh canım benım ozaman sana dogum gununde soyleee pembe kurdelalı fıstık mı fıstık guzelmı guzel prensesler gıbın 59 kılo bır mınnos hedıye edeyım ben kabul edermısın

anaaa gercektenmı meyvemmm ahh canım benım ozaman sana dogum gununde soyleee pembe kurdelalı fıstık mı fıstık guzelmı guzel prensesler gıbın 59 kılo bır mınnos hedıye edeyım ben kabul edermısın

etmez olurmuyum cok severim pembe rengi
bende kendime 55 kiloluk halimi armağan edicem

etmez olurmuyum cok severim pembe rengi
bende kendime 55 kiloluk halimi armağan edicem

tamamdır ozaman ımzama bıyerlere yazayım 1 subat mınnos 59 - meyvem 55 kılo dıye herdakka gozumun ıcıne ıcıne sokayımda aklıma beynıme kazınsın hemececık ıncecık olalım

Ayy kızlar geçmişi okuyayım dedim kayboldum geçmişte oku oku bitmedi.atlaya atlaya okudum malesef ne olur kusuruma bakmayın

canım annemde babama özel yaşpasta yaptı :)) hem evde yapılınca daha hafif oluyor.
hediye olarakta şık bir gömlek aldık.erkeklerede pek bişey alınmıyor kı babamın parasıyla babama hediye aldık işte

akrep senin korkundan gelemıyorum artık buraya niye dersen ben bu hafta kendımı saldım.ne bulduysam yedim.çok strese girdim ya.saldım kendimi bi anda ( dikkat etmeyıncede buraya gırıp moralinizi bozmakta istemedim.herkesin maşallahı var.kımsenın azmini motivasyonunu bozmak istemedim bu son haftam ama benım umudum yok artık.64 olamam imkansız.ama en azından 65 olsam onada şükredicem.aklımı başıma toplayıp dikkatli olmalıyım bu hafta

kolay gelsin o zman canım aman dikkat et ders çalışırken falan meyve ye salatalık ye no abur cubur no karayağ

sağol canım benim.inan aklımdan abur cuburlar gecıyor suan.zor kendime engel oluyorum.inş.yemiyecem

canımm ne yapıyorsunn.haftasonu yoktun.

off minnoş ya bitmedi ne ödevmiş.5 tane.yap yap bitmiyor.bide 1 tanesı hakkında hıcbırsey bulamadım.ondanda haftaya sunum yapıcam.kara kara düşünuyorum şimdi.o kadar moralim bozukki dokunsalar ağlıyacam.:2:özel hayat desen berbat gidiyor bu ara.rejimide bozdum saldım kendimi gitti.neyi düşüneceğimi şaşırdım valla.hangi birine moralimi bozayım

neyse içinizi karartmayayımsizinde.Allah yardımcım olsun.inş.hepsını teker teker yoluna koyucam.toparlıyacam kendimi :2:

minnoş pilatese başladktan snra boyun uzadmı senin?:44:

yaa nıowarcım olayı soyle anlatıyorumm benım kocam 180 boyunda bende 160 pılatese basladıktan sonra uzadım gıbı farkedıyorum eskıden daha fazla uzanırdımm kocama cunku ama soyleyınce hee 26 yasında boymu uzar dedı benımkıı dedım uzadım ya anlamıyormusun yok dıyor zayıflayınca uzun gorunuyorsun ama bence uzadım yanı 2 aydır duzenlı yapıyorum cunku .yada belkıde daha dık yurumeye falan basladık bızemı oyle gelıyor bılmıyorumkı sende bı degısım varmı canımvcım

karamelımm canım benım ılk once su uzerındekı kara bulutları yok edıceksın olumlu dusunuceksın ben bulucam bu haftakı sunumumda guzel olucak dıyceksın kendıne gelıceksın sonra cok cok az yıyceksın ben bu hafta 65 olucam tabıkıde kım engel olabılırkı bana ıcımdekı haın karayagmı dıyceksın olumlu dusunuceksın. eger pozıtıf bır sekılde bakmazsan ne o odev bıter ne dıyet hepsı gıder hee bıde kacamak yapınca buraya gelmeyınce ne oluyorkı karamelım burdan kacıyorsunda aynalardan kacabılıyormusun yada fermuarlı kotlardann yok oyle kacmak falann olumlu dusunuceksın kendıne gelıceksınkı hersey yoluna gırsın tatlım benım

ya ben her ölçüldüğmde 171 172 çıkıyodum ama geçen bi ölçüldüm ne göreyim 168 :96:alışveriş merkezlerindeki boy kilo ölçme makinalrında çıktı bu sonuç ama bnce bozuklar tartldğmdada 68 gösteriyo pis makina:26:
normalde pilates 2 cm falan uzatıyomuş ama kemiklerden değil duruş düzeliyomuş vücut esniyomuş ondan yani sen haklısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…