ayy hadı bakalım hayırlısı meyvem benım ınsallah guzel sonuclar alırsın duaa edıcem sana sekerımmbiliyorum minnoşcummm.. herzamn arkamda olduğun için seni rakibem sectim zaten
sen vermeye baslamısken düzenini bozma benim kendimi taparlamam için bi sirkelenmem sart..
bakalım sonuclar nasıl olucak
banucum canım benım senı en ıyı anlayan herhalde bızlerızdır helekı benım evde 52 kıloluk bır kuzenım vardı yanı annemın evınde ustkatta oturuyor allahım su ıcerımm yınemı dıyet yapıyorsun mıne kızartma yemem canım ıstemez mıne dıytette yınee . yesılcay ıcerım yagları erıtıyormus ondan ıcıyorsun demı der bıde bosverrrr salla valla hıccc dusunme bıle sen onlara gıden karayaglarınla guleceksın ınsallah ben buna karar verdım cunku bak gor nasılda bıtarafları sısecek ohaaa cuss bu kız nasıl bukadar kılo verdı dıycek sende guluceksın ona bısey yapmadım canımm her ıstedıgımıde yıyorum halbukı dıyceksınn en gıcık oldugum laftır cunkumirade var şekerim de benle alay ediyorlar.ekmeğimin boyutuna,esmer şeker kullanmama,tabağımı dikkatli doldurmama bile mana buluyorlar.hem akrabalarım hem komşularım.ömrümde ilk kez dikkatli davranıyorum işte.ne kötülük var bunda.çocuk doğurdum diye kadın değil miyim canım.
boşver sen onları çok iyi gidiyosun zayıflayıp çıtır olduğnda sen onlarla alay edersin sakın salma kendini
ayy hadı bakalım hayırlısı meyvem benım ınsallah guzel sonuclar alırsın duaa edıcem sana sekerımm
banucum canım benım senı en ıyı anlayan herhalde bızlerızdır helekı benım evde 52 kıloluk bır kuzenım vardı yanı annemın evınde ustkatta oturuyor allahım su ıcerımm yınemı dıyet yapıyorsun mıne kızartma yemem canım ıstemez mıne dıytette yınee . yesılcay ıcerım yagları erıtıyormus ondan ıcıyorsun demı der bıde bosverrrr salla valla hıccc dusunme bıle sen onlara gıden karayaglarınla guleceksın ınsallah ben buna karar verdım cunku bak gor nasılda bıtarafları sısecek ohaaa cuss bu kız nasıl bukadar kılo verdı dıycek sende guluceksın ona bısey yapmadım canımm her ıstedıgımıde yıyorum halbukı dıyceksınn en gıcık oldugum laftır cunkum
allkıslıyorum senı canımm sen bu olayı cozmussun afferın katılıyorum sana ayrıcada
nasılsınız kızlarr??
nasılsınız kızlarr??
Merhaba kızlar nasılsınız?
beni soracak olursanız pek iyi diyemiyecmiyice sıkıştım.okadar cok ödev birikti ki son 2-3 haftam.bir an önce onları bitirip hocalara teslım etmem lazım.yoksa yüksek lisansım uzayacak deli gibi çalışmam lazım:2::2: bu aralar sık sık buraya uğrayamayacağım malesef ne olur kusura bakmayın.hayırlısıyla şu yüklerimden bi kurtulayım hergün burda olucam cıkmayacam bu siteden :)
ayy aynen gıcık oluyorum o lafa 'yiyorum yiyorum zayıflayamıyorum'hadi ordan benm bi arkadaşm vardı 50 kilo bizim yanımızda gayet güzel yerdi içerdi 'ay görüyosunuz yiyorum kilo almıyorum!' derdi meğerse evde hiçbişey yemiyomuş bigün onlara gittiğimizde annesi söyledi hiçbişey yemiyo içmiyo kızım diye şikayet etti
Merhaba kızlar nasılsınız?
beni soracak olursanız pek iyi diyemiyecmiyice sıkıştım.okadar cok ödev birikti ki son 2-3 haftam.bir an önce onları bitirip hocalara teslım etmem lazım.yoksa yüksek lisansım uzayacak deli gibi çalışmam lazım:2::2: bu aralar sık sık buraya uğrayamayacağım malesef ne olur kusura bakmayın.hayırlısıyla şu yüklerimden bi kurtulayım hergün burda olucam cıkmayacam bu siteden :)
boylelerını kaynar kazana atıcaksın sankı yemedıgını soylesen bız sana ohaa cuss dıyoruzz gıcık ınsan prrofılı bunlar nowarcım her mahallede hatta her aılede arkadas ceveresınde bıtane numunelık olur ıllakıı ayyy bende 5 lı rakamları bı gorsem nowar varyaa eger 60a ınersem kocam soz verdı 1 mılyarlık kıyafet alıcam kendımee hemde onun parasıylaahesaplamalar yılbasından sonra subat1 e kadar her hqafta guncellenerek yapılacaktır efenım bılgınıze
tişekkrler
boylelerını kaynar kazana atıcaksın sankı yemedıgını soylesen bız sana ohaa cuss dıyoruzz gıcık ınsan prrofılı bunlar nowarcım her mahallede hatta her aılede arkadas ceveresınde bıtane numunelık olur ıllakıı ayyy bende 5 lı rakamları bı gorsem nowar varyaa eger 60a ınersem kocam soz verdı 1 mılyarlık kıyafet alıcam kendımee hemde onun parasıylaahesaplamalar yılbasından sonra subat1 e kadar her hqafta guncellenerek yapılacaktır efenım bılgınıze
1 şubat benim doğum günüm bende kendime o günü belirlemiştimm..
anaaa gercektenmı meyvemmm ahh canım benım ozaman sana dogum gununde soyleee pembe kurdelalı fıstık mı fıstık guzelmı guzel prensesler gıbın 59 kılo bır mınnos hedıye edeyım ben kabul edermısın
etmez olurmuyum cok severim pembe rengi
bende kendime 55 kiloluk halimi armağan edicem
iyi aksamlar karamel benim cumartesime bir saatlik plates ve ardindan yaptigim yuruyus damgasini vurdu
babana ne hediye aldiniz 31 aralikta benim esimin dogum gunu ve bir turlu ne alacagima karar veremiyorum
hediye olarak evde pasta yapsam? ozel bir pasta ama birseyde vermem lazim ne alsam ona onun parasi ile
günaydın arkadaşlar
bakıcaz canım..
cumaya kilo vermiş gel o zaman olurmu
sana ve karamele çok canım sıkıldı..takımın ağır topları bir anda kilo vermeleri durdu ve üstelik almaya başladınız..sanırım yaptığınız yanlışları sizlerde biliyosunuzdur..
ve bu arada lolo hiç gelmemiş..kızcağız cuma erkenden gelip kilo yazıcaktı..gelmedi ve hiçte yazmamış
kolay gelsin o zman canım aman dikkat et ders çalışırken falan meyve ye salatalık yeno abur cubur no karayağ
ben geldımmm karamelımmmmtakımımızın kıl alan ıkı yuz karası olarak cok dıkkat etmelıyız bu hafta tamam mı sekercım
ayy karamelım bıtmedı senın su odevlerınde tamam hadı bız anladık dıyelımde sakın pastalar borekler anlamasın senın su odevlerı aman dıkkat et bak yılbasında yenı hedeflerı belırlıycegızz subat 1 kılolarını ona gore kolla kendını tatlım yoksam senı gecerım bakk
minnoş pilatese başladktan snra boyun uzadmı senin?:44:
tamamdır ozaman ımzama bıyerlere yazayım 1 subat mınnos 59 - meyvem 55 kılo dıye herdakka gozumun ıcıne ıcıne sokayımda aklıma beynıme kazınsın hemececık ıncecık olalım
ya ben her ölçüldüğmde 171 172 çıkıyodum ama geçen bi ölçüldüm ne göreyim 168 :96:alışveriş merkezlerindeki boy kilo ölçme makinalrında çıktı bu sonuç ama bnce bozuklaryaa nıowarcım olayı soyle anlatıyorumm benım kocam 180 boyunda bende 160 pılatese basladıktan sonra uzadım gıbı farkedıyorum eskıden daha fazla uzanırdımm kocama cunkuama soyleyınce hee 26 yasında boymu uzar dedı benımkıı dedım uzadım ya anlamıyormusun yok dıyor zayıflayınca uzun gorunuyorsun ama bence uzadım yanı 2 aydır duzenlı yapıyorum cunku .yada belkıde daha dık yurumeye falan basladık bızemı oyle gelıyor bılmıyorumkı sende bı degısım varmı canımvcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?