• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dogumdan hemen sonraki ilk 3 hafta icinde vermisse zaten dogal yollada veriyorsun en az 4-5 kilo.
emzirmek gunde 500 kalori yakiyor. Bir saat yuruyus yapmis olsan yakilan 200 kalori olurdu.
o yuzden emzirme cok guzel kilo verdiriyor
bende suan bunu tecrube ediyorum.
yani nowarcim sen bir haftada 3,5 kilo veren biri olarak benim1,1 kilomu begenmezsin ama ben kendi beslenmeme gore iyi buluyorum.

niye beğenmiyim herkesin bünyesi farklı vücudm beslenme tarzıma alştıktan snra eminm bnde o kadar veremycm

selam medihaay nasil gidiyor?
bugun istahim cok kabarikti kendimi cok zor sakinlestirdim
yemek yapmak icin mutfaga girdim neyseki yemek kokulari kabaran istahimi sondurdu

İyidir canımcım, bende dün biraz abarttığım için bugün telafi yepmaya çalışıyorum, iyi gidiyor şimdilik akşamıda atlatırsam. hiç spor yapmadım, bütün gün yemekti, bulaşıktı, çamarsırdı gibi hafif işlerle uğraştım, en fazla 1 saat oturmuşumdur. yalnız kendime dün verdiğim 250 mekik 250 hundred cezasını bugün akşam yapacağım dün yapamadım maalesef.
Sen neler yaptın? spor yapabildinmi bugün?

turabcm biskremin çubuk şeklinde olanları bi stick.ama 3 tane küçük bi şey olmaz ondan yaaa.c.tesi markete gittim ondan canımçekti almıştım valla.bu arada ben 3 gündür spor yapamıyorum galiba bu hafta kilo veremem gibi geliyor.bide bugün bi arkadaşa gittim yine ev görmesine .orda çok yedim ya.bu hafta beni geçersin sen

Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm;
09:00 3 Adet Kuru Kayısı
10:00 1,5 Dilim Kepekli Ekmek, 1 KK Beyaz Peynir, 3 Adet Zeytin, 2 Çatal P.Kızrtması, 1 Çatal Kaşar
13:00 1 Adet Mandalina, 1 Lokma Kek
14:30 2 Kaşık Yoğurt, 1 Parça Çikolata
15:30 3 Kaşık Prinç Pilavı, 3 Kaşık Bezelyeli Tavuk, Yarım Kase Yoğurt
17:00 1,5 İncir, 7-8 Adet Fındık
19:30 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek

4 litre su ve 3 Bardak Bitki Çayı içtim, Mutfağa gidip gelirken toplamda 5-6 adet fındık daha yedim.

8 kat inip çıktım, dışarda 15 dk yürüdüm, 250 mekik, 250 hundred, bir kaç alt karın ve kalça hareketi de yaptım ve bütün gün doğrudüzgün oturmadan hafif ev işleri ile geçirdim.

Şu fındık haricinde bugünü iyi geçirdiğimi düşünüyorum. yediklerimde çeşit çok gibi ama miktarları az.

veeee son 4 günnn...:27::27::32:

turabcm biskremin çubuk şeklinde olanları bi stick.ama 3 tane küçük bi şey olmaz ondan yaaa.c.tesi markete gittim ondan canımçekti almıştım valla.bu arada ben 3 gündür spor yapamıyorum galiba bu hafta kilo veremem gibi geliyor.bide bugün bi arkadaşa gittim yine ev görmesine .orda çok yedim ya.bu hafta beni geçersin sen
kendini sartlandirma bende iki aksam ust uste kacamak yapmistim yinede bu sabah vermisim
saat sekizden sonra yemedigin icin kilo vermeni birinci dereceden etkilemez o yediklerin. su 4 gun dikkat et :20:
bazen kacamak yapmak insani motive ediyor sonraki gunlerde cok daha fazla dikkat ediyorsun
14 subatta okullar aciliyor unutma, eski kiyafetlerinin icinde cok şık görüneceksin.

Hayırlı akşamlar
Bugünkü menüm;
09:00 3 Adet Kuru Kayısı
10:00 1,5 Dilim Kepekli Ekmek, 1 KK Beyaz Peynir, 3 Adet Zeytin, 2 Çatal P.Kızrtması, 1 Çatal Kaşar
13:00 1 Adet Mandalina, 1 Lokma Kek
14:30 2 Kaşık Yoğurt, 1 Parça Çikolata
15:30 3 Kaşık Prinç Pilavı, 3 Kaşık Bezelyeli Tavuk, Yarım Kase Yoğurt
17:00 1,5 İncir, 7-8 Adet Fındık
19:30 1 Küçücük Dilim Peynirli Börek

4 litre su ve 3 Bardak Bitki Çayı içtim, Mutfağa gidip gelirken toplamda 5-6 adet fındık daha yedim.

8 kat inip çıktım, dışarda 15 dk yürüdüm, 250 mekik, 250 hundred, bir kaç alt karın ve kalça hareketi de yaptım ve bütün gün doğrudüzgün oturmadan hafif ev işleri ile geçirdim.

Şu fındık haricinde bugünü iyi geçirdiğimi düşünüyorum. yediklerimde çeşit çok gibi ama miktarları az.

veeee son 4 günnn...:27::27::32:
bencede guzel menun medihaay
helede emziren bir anne icin cok guzel ama yesillik yemeyi ihmal etme sutunun kalitesini arttirir.
sen sutte sevmiyordun sanirim

1 bardak elma sirkeli su ile gune basladim. uc gundur iciyorum aslinda ama buraya yazmayi unutuyorum.
yarim muz ardindan 1 saat yuruyus.
11.30 yarim simit, bir bardak sıkma portakal suyu, kk peynir, 2 zeytin, 1 tek sekerli cay, biraz acuka
1 yumurta (kahvaltiyi hic kismiyorum,en sevdigim ogun)
ara 3 kucuk lokum (110 kalori)
18.00 1 kase corba, 3 kasik pilav, derisiz tavuk gogus eti, salata, ayran
21.00 2 incir
22.00 bir elma, yesil cay
1 bardak sut icip yatacagim
bu gun aksam yemeginden sonra disardaydik hareketli bir aksamdi.
hayirli geceler..

dünkü yediklerim
sabah 3 kuru kayıs
limonlu su
bir dilim reçelli ekmek
3 susamlı galeta
biraz peynir
öğlen 1 salatalık 3 kayısı
akşam 4 bir tas şehriye çorbası 1 dilim ekmek 4 adet kızarmş istavrit
akşam9 karnm çokkazındı 1 tas çorba içitm sonracııma yarım bardak fanta bi bardak sahlep:78:
bugün hiç keyfim yok.:59:

gunaydınn kızlarr mınnosunuzz geldıı mcucukk mucuckkk:8::8:,
ayy trabzondan cumartes gecesı geldım ama temızlıkk su bu derkene hıc gelemedım yanınıza
sekerlım evdede ınternet sorunluydu zatenn neysem cok sukur kavustuk hıc usenmeyıp butunn gecmısı okuycam ama canlarım bırazdan arazıye gıdıyorumm ogleden sonra ancak okuyabılırım
ufak tefek bıseler okumustumm onları unutmadan soylıyım bırıncı olmusuzz yıhuhuhu:74::74::74:
veee neslımmm senı de gordumm bebıs gelıyormuss allah hayırlısıyla nasıp etsınn :emir_bebek::emir_bebek: canım benım jneysem sekerlerım mınnos gıtsın arazı ıslerını halletsın gelır yıne tamammı canlarım benımm :38::38: ayy ozlemısım sızı yaaa:38:

ayy trabzondan cumartes gecesı geldım ama temızlıkk su bu derkene hıc gelemedım yanınıza
sekerlım evdede ınternet sorunluydu zatenn neysem cok sukur kavustuk hıc usenmeyıp butunn gecmısı okuycam ama canlarım bırazdan arazıye gıdıyorumm ogleden sonra ancak okuyabılırım
ufak tefek bıseler okumustumm onları unutmadan soylıyım bırıncı olmusuzz yıhuhuhu:74::74::74:
veee neslımmm senı de gordumm bebıs gelıyormuss allah hayırlısıyla nasıp etsınn :emir_bebek::emir_bebek: canım benım jneysem sekerlerım mınnos gıtsın arazı ıslerını halletsın gelır yıne tamammı canlarım benımm :38::38: ayy ozlemısım sızı yaaa:38:

hoşgeeeldiiiiiiin:64::66::46::64::21:

Günaydın güzel bayanlar,
Rabbim hepimize güzel günler ve haftalar nasip etsin inşaallah...
Kayınbabam bizdeydi dünden beri. Bugün plates yapamayacağım diye çok üzülüyordum. ama biraz önce gitti, plates yapacağım yuppiiii :62::66:

dünkü yediklerim
sabah 3 kuru kayıs
limonlu su
bir dilim reçelli ekmek
3 susamlı galeta
biraz peynir
öğlen 1 salatalık 3 kayısı
akşam 4 bir tas şehriye çorbası 1 dilim ekmek 4 adet kızarmş istavrit
akşam9 karnm çokkazındı 1 tas çorba içitm sonracııma yarım bardak fanta bi bardak sahlep:78:
bugün hiç keyfim yok.:59:

Neden tatlım? herşeyi kafandan at, bir reset çek, çok güzel bir hafta olacak yeni yıla süper bir şekilde gireceğiz düşüncesini kaydet şekerim. Bak sana güzel bir çiçek göndereyim :71::71::71: Plateste ebru şallı n diyor hep pozitif düşünün pozitif olun...:61:

Yuppiiii....Hoşgeldin tatlım, özledik seni güzelim, yokluğun çok beli oluyor yahuu:64::64:

Son düzenleme:
Günaydın güzel bayanlar,
Kayınbabam bizdeydi dünden beri. Bugün plates yapamayacağım diye çok üzülüyordum. ama biraz önce gitti, plates yapacağım yuppiiii :62::66:

Neden tatlım? herşeyi kafandan at, bir reset çek, çok güzel bir hafta olacak yeni yıla süper bir şekilde gireceğiz düşüncesini kaydet şekerim. Bak sana güzel bir çiçek göndereyim :71::71::71: Plateste ebru şallı n diyor hep pozitif düşünün pozitif olun...:61:
:16:teşekkrlerr. Çok erken kalkınca hep böyle oluyor pilatesten snra açılırm heralde:31:

:nazar:ayyyy aayyy ayyy masallah benım guzellerımeee okudukca gozlerım yerınden fırıldadıı:nazar::nazar::nazar: allahım sen nazarlardan sakla benım takımımı nekadaaannn guzel kılolar verılmıs oylee masallah masallahhnowarcım tebrık ederım senı canımmmm :nazar:
ayy kızlar ben bu hafta 100 grda olsa sızın basarınıza balta vurmusumm cok ozur dılıyorum canlarım yaa ama ben bu hafta telafı etsemde sızde benı affetsenız olmazmıı:43::43: aay cok g8uzel dıkkat etmıstım ama persembe gunu arazıye gıdersen pıde yersen oyle oldu ıste oglen bıse yıyebmedık teee aksam 7de pıde yedık tabı aclıktan olmus oldugum ıcın dırek karayaglar gırdı vucudumaa ama bu hafta sozz kızlar bende 66 yı görupp dahada ıraları bırakmıycamm hıccc:23:
veee neslımın pasta toplantılarıı pek bır tatlı toplantıymıs onu anladık artık gercekten toplantıya gıtsemde dıyememe takımda bee :1::1: bır toplantı bır bebıss:60::60: canım benım okadarrrr cokk sevındım kı ınananamazsın allahım hayırlısıyla saglıkla bebısını kucagına almayı nasıp etsınn takımdan ayrılmana cok cok uzuldum ama boyle bır sebep olunca ınsan uzulemıyorr ıste:38::38:

Günaydın güzel bayanlar,

Yuppiiii....Hoşgeldin tatlım, özledik seni güzelim, yokluğun çok beli oluyor yahuu:64::64:

ayy bende cok ozledım sızı kızlar yaa baktımda bu hafta takımın yuz karaları karamelımle ben olmusuz kızzz karamel sunumunda bıttı valla doverım senı yok stresteyım yokk sunumum var calısırken yanlıslıkla yedım anlamam benn na gore bu hafta yete artık 64 u gor beee ayy ınsallah 64 lerı goresın emııı:38:

ayyy butun gecmısı okudumm bee afferın bana :1: yaa kızlar supersınızz o yuruyuslerr o pılateslerr alllahım dedım bızım kızlar cosmus mınnos sen oturuyorsun hala dedımm:20::20: turabcımm senı gozunden puyorum valla helal olsun dıyorum 2 saat yuruyus sonra pılatess :nazar::nazar: nazar degmesın hemencecık ıstedıgın kıloya ın ınsallah tatlım benım yaa hepımızzz ınsallah en kısa surede ınerız ıdeal kılomuzaa

Back