konussun elleme cok motive oluyorum ben, simdilikturab bnde bugn baktm eslie ile 20 dk yürüyüş yaptm gerçekten güzelmş çok konuşmasa dahada güzel oluckmş
merak etme şekerim..bugün kimsecikler gelmedi zaten..
buranın bel kemiği minnoşmuş.o gelmeyince diğer kızlar da gelmedi.
umarım herkesler yağ eritiyorlardır.amaa pasta toplantılarına gitmişlerse o zaman işler kötü olucak
yoksam minoşş herkesi araziyemi götürdü:44::26:
bda hos lightlife nerelerdesin ya topic topic gezmekten buraya sira gelmiyoryok yok şu söz daha uygun olur minnoş araziye gitti herkez arazi oldu
lolocum bu link sana belki yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bu arada bugünkü yediklerim
sabah kalka kalkmaz su
bir domates bir salatalık bir fincan şekersiz çay bir kk peynr 5 zeytin
ebru şallıyla yarım saat pilates
bi sahlep
eslie ile 20 dk yürüyüş
öğlen 2 bardak süt
akşam 5 :bir tas ezogelin çorbası 2 kuru köfte çok az patates kızartması 1 dilim kadayıf çeyrek çabak yağsız fasulye piyazı
GUNAYDIN kilom 60.5 bugun evde olmicam bir tanidiga kahvaltiya gidiyorum
cok guzel kilo veriyorsun banusultan sana imreniyorum bence hic gecme dijitale boyle daha cok motive olursun, dijital bazen insani sinir ediyor 100 gr asagi 400 gr yukarigünaydın kızlar.benden bu hafta takımıma 1 kilo[ karayağ,beyaz yağ ,lipid,işte allah ne verdiyse]hediyem olsun.o can sıkıntısı döneminden bu sonuçla çıkmak bile beni çok mutlu etti.yeterince dikkat edememiştim son anda topladım şükür.benim tartım analog digital olmadığı için küsüratlı ölçüm yapamıyorum.baktım böyle olmuyor en kısa zamanda digitale geçeyim diyorum.yıllardır bununla tartıldığım içinde yeni tartı farklı gösterirse diye de merak eden duramıyorum.
Allahim banada hayirlisi ile bir yakin ver...GUNAYDIN kilom 60.5 bugun evde olmicam bir tanidiga kahvaltiya gidiyorum
gordum lightlife, nasil bu hafta kac bin gr verdin?Günaydın şekerlerrrrrrrr nasılsınızzz??
turabçım buralardayım tatlım..
gordum lightlife, nasil bu hafta kac bin gr verdin?
sen hem boyle gotur kadayiflari, tulumbalari sonrada gitsin yaglar nasil oluyor yahu bgun ben iki pastahanenin onunden gecerken akla karayi sectim iceri dalmamak icin
yasindan dolayi bu kadar kolay veriyorsun sanirim
2.TAKIM
akrep33 ( 68,5 / / / %)
Poseidon83 ( 60,7 / / / %)
neslihan ( 78,2 / / / %)
minnoş prenses ( 68,6 / / / %)
karamel_guzel ( 66,1 / / / %)
lolo( 85,3 / / / %)
banusultan( 78 / / / %)
turab571( 64 / / / %)
nurceng( 64 / / / %)
lightlife( 87 / / / %)
medihay( 72,3 / / / %)
nowar( / / / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,7 / / / % )
şekerler yarın sabah kilolarınızı elden ele bu tabloya yazın olurmu..bir yerde toplanınca daha kolay alırım bende
gunaydin arkadaslar
kilo bildirirmimi yapiyorum
62.9 1 kilo 100 gr vererek bir haftada en cok kilo verdigim hafta bu
kendi rekorum kirdim
Akrepcim senin onerilerin sayesinde sanirim
tesekkurler
günaydın kızlar.benden bu hafta takımıma 1 kilo[ karayağ,beyaz yağ ,lipid,işte allah ne verdiyse]hediyem olsun.o can sıkıntısı döneminden bu sonuçla çıkmak bile beni çok mutlu etti.yeterince dikkat edememiştim son anda topladım şükür.benim tartım analog digital olmadığı için küsüratlı ölçüm yapamıyorum.baktım böyle olmuyor en kısa zamanda digitale geçeyim diyorum.yıllardır bununla tartıldığım içinde yeni tartı farklı gösterirse diye de merak eden duramıyorum.
yapabildimmi bilmiyorum inşallah doğru yazmışımdr2.TAKIM
akrep33 ( 68,5 / / / %)
Poseidon83 ( 60,7 / / / %)
neslihan ( 78,2 / / / %)
minnoş prenses ( 68,6 / / / %)
karamel_guzel ( 66,1 / / / %)
lolo( 85,3 / / / %)
banusultan( 78 / / / %)
turab571( 64 / / / %)
nurceng( 64 / / / %)
lightlife( 87 / / / %)
medihay( 72,3 / / / %)
nowar(68,6 / 65,9 /2,7 / %)
2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,7 / / / % )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?