• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Merhaba kızlar.nasılsınız?dün akşam giremedim.yarın sunum yapıcam onu hazırladım geceye kadar.şimdide metinleri ezberliyorum anlıacağınız bugünde pek giremeyebilirm :(

gelmişken dünkü yediklerimi yazayım

sabah: 1 bardak sırkelı su 2 ceviz

kahvaltı:1 yumurta 1 dilim peynır.1.5 uno denge ekmeği 4 yesıl zeytın 2 bardak cay

ara:1 mandalina

öğlen:1 dilim börek cay

ara:1 portakal

akşam:4 yk türlü 1 su bardağı yoğurt

1.5 litre su :(
20 dk yürüyüş birazda mınnoşun dediği bacak hareketlerını yapmaya calıştım

bakalım dün ne yemişiim:51:

kalkarkalkmaz:
sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı öncesi:
yarım mandalina

kahvaltı
küçük bir parça bim köy ekmeği ve peynir,bir kase aşure

ara
1 kırmızı elma

öğle
üç kaşık aşure

akşam
4 dilim limonlu turp,küçük bir tutam maydanoz nane

meyve yiyemedim akşam..kuru nane vardı biraz onu kavanoza koydum.onun kokusu tüm yeme iştahımı kapattı.o koku her yeri sardı midem bulandı.reklamlarda yemekle alakalı şeyler görünce midem kötü oluyordu düşünün yani:2:
ayy kızlar süper bişii bu kabaran iştahınızı yenmek için kuru nane kavanozunu alın elinize açın kapağını hemen koklayın valla iştah felan kalmıyor oyyy feciii oluyor bıçak gibi kesiyor:5:güya akşam elma yicektim ama yiyemedim

mekik 200(karnım feci olmuş çekemedim fazlasını..dokunuca sert olmuş ve çekerken ağrıyor..ama bugün pantolonumu giydim sanki korse takmışım gibi düm düz duruyordu demekki kaslar şeklini alıyor süper bişii bu:62:

ayy akrebim şu nane işini bende deneyim.bu aralar kapanmak bilmeyen bir iştahım var çünkü:17::17:

yilbasi hedefimi hic dusunmedimki minnosum ben sizin gibi hizli kilo veremiyorum azar azar gidiyor ayni sekilde bir anda bir kac kilo da almyorum kilo alinca da azar azar aliyorum.

dun 60.1 dim yilbasina bir bucuk hafta var hbu durumda hedefim 58.9 olsun bakalim 1 bucuk haftada 1 kilo 200 gram verebilecekmiyim bakalim

maalesef hem d eaksam yemeginden sonra yas pasta yedimama baklava da getirmisti turkiyeden onu yemedim hala yemedim. ins. bu turkiyeden gelen tatlilar benim kilo vermemei engellemz

karamelcim hastaymisin ben yokken hala var mi iyilestin mi bi lmiyorum gecnis olsun

sağol posicim tam olarakta iyileşmesemde suan daha iyiyim

ben gelene kadar herkez ditmiş :63:

merak etme şekerim..bugün kimsecikler gelmedi zaten..:6:
buranın bel kemiği minnoşmuş.o gelmeyince diğer kızlar da gelmedi.
umarım herkesler yağ eritiyorlardır.amaa pasta toplantılarına gitmişlerse o zaman işler kötü olucak:19:
yoksam minoşş herkesi araziyemi götürdü:44::26::1:

merak etme şekerim..bugün kimsecikler gelmedi zaten..:6:
buranın bel kemiği minnoşmuş.o gelmeyince diğer kızlar da gelmedi.
umarım herkesler yağ eritiyorlardır.amaa pasta toplantılarına gitmişlerse o zaman işler kötü olucak:19:
yoksam minoşş herkesi araziyemi götürdü:44::26::1:

yok yok şu söz daha uygun olur minnoş araziye gitti herkez arazi oldu :60:

2.TAKIM

akrep33 ( 68,5 / / / %)
Poseidon83 ( 60,7 / / / %)
neslihan ( 78,2 / / / %)
minnoş prenses ( 68,6 / / / %)
karamel_guzel ( 66,1 / / / %)
lolo( 85,3 / / / %)
banusultan( 78 / / / %)
turab571( 64 / / / %)
nurceng( 64 / / / %)
lightlife( 87 / / / %)
medihay( 72,3 / / / %)
nowar( / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,7 / / / % )

şekerler yarın sabah kilolarınızı elden ele bu tabloya yazın olurmu..bir yerde toplanınca daha kolay alırım bende:39:

geçen haftaki kilom 68.6 şu anki kilom 65.9:64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: akrep başlangıç kilom ise 69 idi. listeye eklemeyi bilmiyorum böyle yazdmm :51:
çooook mutluyum çook sizin sayenizde iyiki katıılmşm aranıza:62::62::65::65::65::54::54::74::74:
giden kara yağ miktarı tabi hepsi karayağdan olmasada 2,8:27::74::65::66:

Son düzenleme:
bakalım dün ne yemişiim:51:

kalkarkalkmaz:
sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı öncesi:
yarım mandalina

kahvaltı
küçük bir parça bim köy ekmeği ve peynir,bir kase aşure

ara
1 kırmızı elma

öğle
üç kaşık aşure

akşam
4 dilim limonlu turp,küçük bir tutam maydanoz nane

meyve yiyemedim akşam..kuru nane vardı biraz onu kavanoza koydum.onun kokusu tüm yeme iştahımı kapattı.o koku her yeri sardı midem bulandı.reklamlarda yemekle alakalı şeyler görünce midem kötü oluyordu düşünün yani:2:
ayy kızlar süper bişii bu kabaran iştahınızı yenmek için kuru nane kavanozunu alın elinize açın kapağını hemen koklayın valla iştah felan kalmıyor oyyy feciii oluyor bıçak gibi kesiyor:5:güya akşam elma yicektim ama yiyemedim

mekik 200(karnım feci olmuş çekemedim fazlasını..dokunuca sert olmuş ve çekerken ağrıyor..ama bugün pantolonumu giydim sanki korse takmışım gibi düm düz duruyordu demekki kaslar şeklini alıyor süper bişii bu:62:

akrep şu sirkeli su gerçekten işe yarıyomu bide naneyi bnde deniycm:61::61:

akrepcim kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum beceremiyorum daha doğrusu

sen yardımcı olamazmısın acaba

kilomuda sabah senin mesajını alıntı yapar öyle yazarım olurmu acaba
tam nasıl yazılıyo belki yazamam

lolocum bu link sana belki yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
:34:

bu arada bugünkü yediklerim
sabah kalka kalkmaz su
bir domates bir salatalık bir fincan şekersiz çay bir kk peynr 5 zeytin
ebru şallıyla yarım saat pilates
bi sahlep
eslie ile 20 dk yürüyüş
öğlen 2 bardak süt
akşam 5 :bir tas ezogelin çorbası 2 kuru köfte çok az patates kızartması 1 dilim kadayıf çeyrek çabak yağsız fasulye piyazı

Son düzenleme:
geçen haftaki kilom 68.6 şu anki kilom 65.9:64::64::64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::66: akrep başlangıç kilom ise 69 idi. listeye eklemeyi bilmiyorum böyle yazdmm :51:
çooook mutluyum çook sizin sayenizde iyiki katıılmşm aranıza:62::62::65::65::65::54::54::74::74:
giden kara yağ miktarı tabi hepsi karayağdan olmasada 2,8:27::74::65::66:

amanınn maşallah ya.ayy ne kıskandım seni arkadasım şimdi.beni bile gecmişsin.süper yaaaaaa

kendıme ıkıncı rakıp olarak seni sectim pikaçu bundan sonra :1::1::1:

kızlar çizelgeyi becerememişim neyse bari yediklerimi yazim

06:30 biraz peynir 2 dilim ekmek 4 tane zeytin çay

10:30 yarım kk peynir 2 yeşil zeytin yarım bardak süt(arkadaşım gelmişti kahvaltıya bende eşlik etmek zorunda kaldım)

12:30 4 kaşık sebze yemeği bol yağzız söğüş salata 3 kaşık makarna

17:00 haşlama çorba 1 kase 1 çatalda haşlama tavuk bol yağsız söğüş salata (yemekten 1 saat sonra)5 tane fındık 5 tane beyaz leblebi

turab nerelerdesin ya yoksa beni geçmek içinsabaha kadar hundred mı yapıyon bence geçersin gibime geliyor inşbende sende yarın sabah 62.9 oluruz
buradayim canimcim
ben bugun aksam saatlerinde 62.9 u gordum birde sen ac halimi dusun artik
yarin sabahi iple cekiyorum
bugun ne yaptiklarimi yazayim bir sonraki mesajda

09.00 kahvalti iki zeytin, kk peynir, ceyrek simit bir dilim kepek ekmek, bir haslanmis yumurta, bir tatli kasigi bal
12.00 2 petibor buskivi bir hurma bir sekersiz cay
14.00 ceyrek simit
15.30 uc kasik pilav 3 kasik turlu, iki kasik brokoli salatsi
19.00 uzum pestili arasi ceviz durum aldim 2 sekersiz cay
45dk plates,ardindan bir saat yuruyus yaptim eve geliyordumki gorumcem ve kayinvalidem yuruyuse cikmislar :4: benide cagirmak istemisler ama evde bulamamislar bir saatte onlarla yurudum toplamda
2 saat yuruyus :92:

Back