- 22 Ağustos 2009
- 1.519
- 56
- 158
bakalım dün ne yemişiim
kalkarkalkmaz:
sirkeli ballı sıcak su
kahvaltı öncesi:
yarım mandalina
kahvaltı
küçük bir parça bim köy ekmeği ve peynir,bir kase aşure
ara
1 kırmızı elma
öğle
üç kaşık aşure
akşam
4 dilim limonlu turp,küçük bir tutam maydanoz nane
meyve yiyemedim akşam..kuru nane vardı biraz onu kavanoza koydum.onun kokusu tüm yeme iştahımı kapattı.o koku her yeri sardı midem bulandı.reklamlarda yemekle alakalı şeyler görünce midem kötü oluyordu düşünün yani:2:
ayy kızlar süper bişii bu kabaran iştahınızı yenmek için kuru nane kavanozunu alın elinize açın kapağını hemen koklayın valla iştah felan kalmıyor oyyy feciii oluyor bıçak gibi kesiyorgüya akşam elma yicektim ama yiyemedim
mekik 200(karnım feci olmuş çekemedim fazlasını..dokunuca sert olmuş ve çekerken ağrıyor..ama bugün pantolonumu giydim sanki korse takmışım gibi düm düz duruyordu demekki kaslar şeklini alıyor süper bişii bu
yilbasi hedefimi hic dusunmedimki minnosum ben sizin gibi hizli kilo veremiyorum azar azar gidiyor ayni sekilde bir anda bir kac kilo da almyorum kilo alinca da azar azar aliyorum.
dun 60.1 dim yilbasina bir bucuk hafta var hbu durumda hedefim 58.9 olsun bakalim 1 bucuk haftada 1 kilo 200 gram verebilecekmiyim bakalim
maalesef hem d eaksam yemeginden sonra yas pasta yedimama baklava da getirmisti turkiyeden onu yemedim hala yemedim. ins. bu turkiyeden gelen tatlilar benim kilo vermemei engellemz
karamelcim hastaymisin ben yokken hala var mi iyilestin mi bi lmiyorum gecnis olsun
ayy akrebim şu nane işini bende deneyim.bu aralar kapanmak bilmeyen bir iştahım var çünkü
ben gelene kadar herkez ditmiş
merak etme şekerim..bugün kimsecikler gelmedi zaten..
buranın bel kemiği minnoşmuş.o gelmeyince diğer kızlar da gelmedi.
umarım herkesler yağ eritiyorlardır.amaa pasta toplantılarına gitmişlerse o zaman işler kötü olucak
yoksam minoşş herkesi araziyemi götürdü:44::26:
doğru söylüyosunyok yok şu söz daha uygun olur minnoş araziye gitti herkez arazi oldu
bakalım dün ne yemişiim
kalkarkalkmaz:
sirkeli ballı sıcak su
kahvaltı öncesi:
yarım mandalina
kahvaltı
küçük bir parça bim köy ekmeği ve peynir,bir kase aşure
ara
1 kırmızı elma
öğle
üç kaşık aşure
akşam
4 dilim limonlu turp,küçük bir tutam maydanoz nane
meyve yiyemedim akşam..kuru nane vardı biraz onu kavanoza koydum.onun kokusu tüm yeme iştahımı kapattı.o koku her yeri sardı midem bulandı.reklamlarda yemekle alakalı şeyler görünce midem kötü oluyordu düşünün yani:2:
ayy kızlar süper bişii bu kabaran iştahınızı yenmek için kuru nane kavanozunu alın elinize açın kapağını hemen koklayın valla iştah felan kalmıyor oyyy feciii oluyor bıçak gibi kesiyorgüya akşam elma yicektim ama yiyemedim
mekik 200(karnım feci olmuş çekemedim fazlasını..dokunuca sert olmuş ve çekerken ağrıyor..ama bugün pantolonumu giydim sanki korse takmışım gibi düm düz duruyordu demekki kaslar şeklini alıyor süper bişii bu
akrepcim kilo çizelgesi yapmayı bilmiyorum beceremiyorum daha doğrusu
sen yardımcı olamazmısın acaba
kilomuda sabah senin mesajını alıntı yapar öyle yazarım olurmu acaba
tam nasıl yazılıyo belki yazamam
geçen haftaki kilom 68.6 şu anki kilom 65.9akrep başlangıç kilom ise 69 idi. listeye eklemeyi bilmiyorum böyle yazdmm
çooook mutluyum çook sizin sayenizde iyiki katıılmşm aranıza
giden kara yağ miktarı tabi hepsi karayağdan olmasada 2,8
kızlar kendime kilo çizelgesi yapmaya çalıştım ama
nereye ne yazacağımı beceremedim galiba olmadı
amanınn maşallah ya.ayy ne kıskandım seni arkadasım şimdi.beni bile gecmişsin.süper yaaaaaa
kendıme ıkıncı rakıp olarak seni sectim pikaçu bundan sonra
buradayim canimcimturab nerelerdesin ya yoksa beni geçmek içinsabaha kadar hundred mı yapıyon bence geçersin gibime geliyor inşbende sende yarın sabah 62.9 oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?