Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.3 çok iyi bi kilo ama eminim sen yılbaşnda 2 kilodan fazla vericeksngünaydın yine geç kaldım galiba.
evden sabah erkenden çıktım. uyanamamışım aceleyle çıkmak zorunda kaldım. akşama kadar da dönemem. artık bir internet kafeye girdim. oradan yazıyourm.işim çok geçmişi de okuyamayacağım sadece çizelgeye bir göz attım.
Nowarcım süper bir kilo vermişsin tebrikler tatlım. Banucum senide tebrik ederim. biraz ara vermiştin diyete ama 1 kilo vermişsin süper. haftaya daha sıkı tutacağız tamammı şekerlerim.
Ben o kadar fazla değil maalesef. 1300 gr vermişim 71 kilo çıktım. hafta sonu kaçamakları yüzünden hep. Bu hafta kaçamak yok yılbaşına kadar 2 kilo vermem lazım.
Kilo veren tüm arkadaşlar tebrik ederim hepnizi. veremyenlerede üzülmeyin haftaya verecez inşaallah.
çizelgemi akşama düzeltirim artık.
31 ocaga kadar hic kacamak yok bana,arkadaşlar haftada kaç kaçamak izni veriyorsunuz kendinize...
tebrik ederm nesli çoook sevindm Allah analı babalı büyütsn inşallahslm hayirli cumalar kizlar size iki guzel haberim varr birde kotu tabii
simdi kilom 77.9 bu birinci guzel haber
aaa neslihan nasil zayiflamis diye sorabilirsiniz kendi kendinize hemen diyeyimm kizlar bu hafta midem cok fenaydii istifar ede ede oldum diyebilirim
gecmis olsun demeyin cunku hamileyimm tekrardan buda ikinci guzel haberr (insallah bu sefer bir aksilik olmaz)
kotu haberse tabiki hamile oldugum iicn takimdan ayrilmak ama sadece listeden kizlar sizlerin yanina surekli gelip gidecegimm benden kurtulmuyorsunz yani
akrep guzelim seninde dualarin kabul olmaz da insallah 90 lari bulmam
simdi ben gideyim misafirlerim hala bizdee yemek hazirlayacagim tekrar gelirim
kaptanim bu hafta kilomu yazar beni cikartirsin listeden oldumuu hepinizi cok cok opuyorum gelirim yine
slm hayirli cumalar kizlar size iki guzel haberim varr birde kotu tabii
simdi kilom 77.9 bu birinci guzel haber
aaa neslihan nasil zayiflamis diye sorabilirsiniz kendi kendinize hemen diyeyimm kizlar bu hafta midem cok fenaydii istifar ede ede oldum diyebilirim
gecmis olsun demeyin cunku hamileyimm tekrardan buda ikinci guzel haberr (insallah bu sefer bir aksilik olmaz)
kotu haberse tabiki hamile oldugum iicn takimdan ayrilmak ama sadece listeden kizlar sizlerin yanina surekli gelip gidecegimm benden kurtulmuyorsunz yani
akrep guzelim seninde dualarin kabul olmaz da insallah 90 lari bulmam
simdi ben gideyim misafirlerim hala bizdee yemek hazirlayacagim tekrar gelirim
kaptanim bu hafta kilomu yazar beni cikartirsin listeden oldumuu hepinizi cok cok opuyorum gelirim yine
tesekkur ederim bacularrr hepimizin cocugunu anali babali buyutsun yabbim (amin )tebrik ederm nesli çoook sevindm Allah analı babalı büyütsn inşallah
yok bacisi ya benim iki tane afacanim var bu cuuncu oluyor :)))tebrikler nesli ilk bebegin mi
yaa hangi aradaa verdim demi kiz hepi topu 300 gr vermisimm valla bacim cok morelim bozuk yok bebek konusuna degilde su kilo konusuna takmis durumdayim iki gundur uykularim kacti yeniden alacagim kilolara
nesliiiiii ne diyosun sen ben de dalga geçicektim kuşum yaa hangi ara verdin o 300 gr ı diye ayy canım benim yaa..Allahım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallahcanım yaa..sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah...
ayyy 90 olucan diye diye hamile bıraktırttım kızı
şimdide ikiz olur inşallah diyip te 180 nemi çıkartsam acep:97: 90 biri için 90 diğeri için alır kilo toplamda 180 olurben bunu bi düşüniimm
bizde nesli niye uğramıyor pasta toplantılarına gitmiştir diyorus.oysa nesli gil bebiş yapıyolarmış kıslar..minnoşum nerdesin pek sevinecek bu habere..darısı isteyen herkesin başına inşallah
tesekkur ederim bacularrr hepimizin cocugunu anali babali buyutsun yabbim (amin )
yok bacisi ya benim iki tane afacanim var bu cuuncu oluyor :)))
yaa hangi aradaa verdim demi kiz hepi topu 300 gr vermisimm valla bacim cok morelim bozuk yok bebek konusuna degilde su kilo konusuna takmis durumdayim iki gundur uykularim kacti yeniden alacagim kilolara
sende tutmus 180den bahsediyon oldurecem seni som agizli dedin dedin 90 al sana 90 iste karni burnumdaa 90 90 gezerim artik off
neysee hayirlisi olsun artik 9 ay sonra gelirim sende zaten hala burda olmus olursun hani sende bir verip bir alin ya yine bulusuruz insallah
allah butun isteyenlerede nasip etsinn insallah
akrep çim sen de benim gibi 80 den gelip 60 a gidiyormuşsun.inşallah ikimiz de başarırız.senin de mi doğum sonrası kilolarındı.