• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bugunku menum
09.20 1 bardak sıkma portakal suyu,1 ceyrek simit yarim dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, kk peynir, bir tatli kasigi bal, 2 zeytin
12.00yarim muz 30 dk sonra bir bardak sut
14.00 yarim porsiyor ispanak yemegi bir kase yogurt bir kase corba, bir dilim kepek ekmek
ara 1 akide sekeri 1 bardak sekersiz kakaolu sut
18.00 iki parcaa haslanmis et, bir kase salata, iki kepce corba, bir bardak ayran
20.30 3 hurma 2 bardak yesil cay
45 dk plates ardindan 15 dk tempolu yuruyus

bravoo:79::81::79::81:

bugunku menum
09.20 1 bardak sıkma portakal suyu,1 ceyrek simit yarim dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, kk peynir, bir tatli kasigi bal, 2 zeytin
14.00 yarim porsiyor ispanak yemegi bir kase yogurt bir kase corba, bir dilim kepek ekmek
18.00 iki parcaa haslanmis et, bir kase salata, iki kepce corba, bir bardak ayran

bravoo:79::81::79::81:

Ben bugün ne yedim ne yemedim anlayamadım ne yazacağımı da şaşırdım. hatırlamıyorum bile. her gün şaşırmamak için not alıyordum bugün alamadım maalesef şekerlerim. yarım yazmakta istemiyorum yarına artık.
Kızlar ya tartılmadım ama kendimi hafiflemiş hissediyorum ben :1: Böyle hissetmek bile güzel :66:
Bugün de bitti yarın son gün.

bu günkü menüm sabah 1 kase m.gevreği,öğlen 1 kase yoğurt,saat 5 te 1 tabak ıspanak 3 dilim denge ekmeği[dilimler pek minik yavvv]ardından pilates,bol su,1 bardak yeşil çay.

Banucum hiç bir şey yememişsin yahuu cumaya gidecek gibi kara yağların hımmm :87::87::46::46:
yaşasın karayağlarla mücadele :41::41:

o çeyrek balık ekmek vardı ya işte o yarım oldu üstüne bide 2 tane lokma tatlısı eklendi :5::5:
ceza verdm kendime 150 mekik çekip öyle yatıcm bugn :41::26::26:

Eveet evet sen mekik çeksen iyi olacak bencede. bize bile bırakmamışsın cezayı bravo sana :46:

Günaydın herkese
Hadi uyanın bakalım, bu gün son gün :18::18::18:
Nowarcım 2 kilo gitmiş gibi görünüyormu tatlımm

dün dayanamayıp tartıldm çok güzel bişey gördm:66:ama daha çizelgemde göstermedm bakalım yarına kadar azcık bişey kaldı bugün çok dikkat etmem lazım:64:

günaydın herkese nerdesiniz yaasabah medihay ve nowar dışında uğrayan olmamış minnoşun yokluğu belli oluyo valla.
turab nerdesin platesemi gittin rakibim bakalım yarın büyük gün öptümmm kızlar daha kahvaltı yapmadım braz sonra uğrarım baay

afiyet olsn :56:bnde biraz evi topliyim pilatesimi yapiyim:51:medihay sende değişklik varmı canım:10:

dün dayanamayıp tartıldm çok güzel bişey gördm:66:ama daha çizelgemde göstermedm bakalım yarına kadar azcık bişey kaldı bugün çok dikkat etmem lazım:64:

Hadi hayırlısı, bugün dikkat edersen verirsin o azıcık karayağıda.:46:

afiyet olsn :56:bnde biraz evi topliyim pilatesimi yapiyim:51:medihay sende değişklik varmı canım:10:

ben hiç tartılmadım ama bir hafiflik hissediyorum kendimde, inşaallah vermiş gibi görünüyorum, Ama sürekli belimi ölçüyorum ordanda incelme var şükür.
bu arada şekerler kaç kilo kaç cm incelme yapar bilen varmı??

herkese gunaydin
nurcengcim platese 20 dk kaldi bugun kalca gunu insaallah yetisirim esim daha evde.
dun ben gittim bilgisayar ve tv yi birbirine baglamk icin kablo aldim
platesten sonra internetten eslie ile yuruyus yapiyorum.
plates ve yuruyus u oneriyor ya prof. dr Ebru salli :9:

eslie derken turabcım. anladığım kadarıyla internet sitesini kullanıyorsun. birazcık daha detaylı anlatabilirmisin??

Hadi hayırlısı, bugün dikkat edersen verirsin o azıcık karayağıda.:46:

ben hiç tartılmadım ama bir hafiflik hissediyorum kendimde, inşaallah vermiş gibi görünüyorum, Ama sürekli belimi ölçüyorum ordanda incelme var şükür.
bu arada şekerler kaç kilo kaç cm incelme yapar bilen varmı??

eslie derken turabcım. anladığım kadarıyla internet sitesini kullanıyorsun. birazcık daha detaylı anlatabilirmisin??

kendini öyle hissediyosan mutlaka vardır canım senin menülerinde çok güzel:81:
ben 5 kilo bir beden diye biliyorum ama pilatesle 2 kilo bile versen bir beden
hadi ben kaçar pilatese:54::54:

ben bugun platese yetisemedim esimin yuzunden ustune birde beni sinir etti.
artik internetten yapacagim bugunku platesi
gelsin pozitif enerji tum negatif enerjilerden kurtulalim :9:
eslie bir kadin medihaaycim. "eslie ile walking at home" diye bakarsan googledan evde yuruyus yani.
onun videosu ile beraber yapiyorum. aslinda ara ara yaptigim videolari degistirmek istiyorum cunku bazen cok sıkılıyorum aynı seylerı yapmaktan.

herkese gunaydin
nurcengcim platese 20 dk kaldi bugun kalca gunu insaallah yetisirim esim daha evde.
dun ben gittim bilgisayar ve tv yi birbirine baglamk icin kablo aldim
platesten sonra internetten eslie ile yuruyus yapiyorum.
plates ve yuruyus u oneriyor ya prof. dr Ebru salli :9:
oooo sen guzel spor yapiyorsun maasallah. kolay gelsin

kendini öyle hissediyosan mutlaka vardır canım senin menülerinde çok güzel:81:
ben 5 kilo bir beden diye biliyorum ama pilatesle 2 kilo bile versen bir beden
hadi ben kaçar pilatese:54::54:
sende mi platescisin. ne guzel butun grup plates yapiyor nerdeyse ;)

eslie bir kadin medihaaycim. "eslie ile walking at home" diye bakarsan googledan evde yuruyus yani.
onun videosu ile beraber yapiyorum. aslinda ara ara yaptigim videolari degistirmek istiyorum cunku bazen cok sıkılıyorum aynı seylerı yapmaktan.

uzuldum canim kacirdigina. madem evde yapabiliyorsan zaten evde yap sende.
ben de lesliyiyle yururken bir ara cok sikiliyordum artik bilgsayardan yandan dizi aciyordum leslinin sesini kisip oyle yuruyordum bir ara :1:

o çeyrek balık ekmek vardı ya işte o yarım oldu üstüne bide 2 tane lokma tatlısı eklendi :5::5:
ceza verdm kendime 150 mekik çekip öyle yatıcm bugn :41::26::26:
bence o 150 ye bir 150 daha ekle canım..balık neyse da akşam akşam o lokma tatlısı nerden çıktı öylee:47:
bugunku menum
bravo canım bugün olmuş işte..akşamın süper geçmiş:46::46::46:
süper..aman dikkat et canım:8:
pozitiflik ruhumuza işlesin boşver sinirlenme şeker...biz veli olalım eşler deli olsun..boşver:1:

bakalım dün ne yemişiim:51:

kalkarkalkmaz:
sirkeli ballı sıcak su

kahvaltı öncesi:
yarım mandalina

kahvaltı
küçük bir parça bim köy ekmeği ve peynir,bir kase aşure

ara
1 kırmızı elma

öğle
üç kaşık aşure

akşam
4 dilim limonlu turp,küçük bir tutam maydanoz nane

meyve yiyemedim akşam..kuru nane vardı biraz onu kavanoza koydum.onun kokusu tüm yeme iştahımı kapattı.o koku her yeri sardı midem bulandı.reklamlarda yemekle alakalı şeyler görünce midem kötü oluyordu düşünün yani:2:
ayy kızlar süper bişii bu kabaran iştahınızı yenmek için kuru nane kavanozunu alın elinize açın kapağını hemen koklayın valla iştah felan kalmıyor oyyy feciii oluyor bıçak gibi kesiyor:5:güya akşam elma yicektim ama yiyemedim

mekik 200(karnım feci olmuş çekemedim fazlasını..dokunuca sert olmuş ve çekerken ağrıyor..ama bugün pantolonumu giydim sanki korse takmışım gibi düm düz duruyordu demekki kaslar şeklini alıyor süper bişii bu:62:

Back