• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

turab bnde bugn baktm eslie ile 20 dk yürüyüş yaptm gerçekten güzelmş çok konuşmasa dahada güzel oluckmş:27:
konussun elleme cok motive oluyorum ben, simdilik :1:

merak etme şekerim..bugün kimsecikler gelmedi zaten..:6:
buranın bel kemiği minnoşmuş.o gelmeyince diğer kızlar da gelmedi.
umarım herkesler yağ eritiyorlardır.amaa pasta toplantılarına gitmişlerse o zaman işler kötü olucak:19:
yoksam minoşş herkesi araziyemi götürdü:44::26::1:
:60: :60:
yok yok şu söz daha uygun olur minnoş araziye gitti herkez arazi oldu :60:
bda hos lightlife nerelerdesin ya topic topic gezmekten buraya sira gelmiyor
lolocum bu link sana belki yardımcı olur
http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
:34:

bu arada bugünkü yediklerim
sabah kalka kalkmaz su
bir domates bir salatalık bir fincan şekersiz çay bir kk peynr 5 zeytin
ebru şallıyla yarım saat pilates
bi sahlep
eslie ile 20 dk yürüyüş
öğlen 2 bardak süt
akşam 5 :bir tas ezogelin çorbası 2 kuru köfte çok az patates kızartması 1 dilim kadayıf çeyrek çabak yağsız fasulye piyazı
:nazar: sen hem boyle gotur kadayiflari, tulumbalari sonrada gitsin yaglar nasil oluyor yahu bgun ben iki pastahanenin onunden gecerken akla karayi sectim iceri dalmamak icin :59:
yasindan dolayi bu kadar kolay veriyorsun sanirim

günaydın kızlar.benden bu hafta takımıma 1 kilo[ karayağ,beyaz yağ ,lipid,işte allah ne verdiyse]hediyem olsun.o can sıkıntısı döneminden bu sonuçla çıkmak bile beni çok mutlu etti.yeterince dikkat edememiştim son anda topladım şükür.benim tartım analog digital olmadığı için küsüratlı ölçüm yapamıyorum.baktım böyle olmuyor en kısa zamanda digitale geçeyim diyorum.yıllardır bununla tartıldığım içinde yeni tartı farklı gösterirse diye de merak eden duramıyorum.

günaydın kızlar.benden bu hafta takımıma 1 kilo[ karayağ,beyaz yağ ,lipid,işte allah ne verdiyse]hediyem olsun.o can sıkıntısı döneminden bu sonuçla çıkmak bile beni çok mutlu etti.yeterince dikkat edememiştim son anda topladım şükür.benim tartım analog digital olmadığı için küsüratlı ölçüm yapamıyorum.baktım böyle olmuyor en kısa zamanda digitale geçeyim diyorum.yıllardır bununla tartıldığım içinde yeni tartı farklı gösterirse diye de merak eden duramıyorum.
cok guzel kilo veriyorsun banusultan sana imreniyorum bence hic gecme dijitale boyle daha cok motive olursun, dijital bazen insani sinir ediyor 100 gr asagi 400 gr yukari
GUNAYDIN kilom 60.5 bugun evde olmicam bir tanidiga kahvaltiya gidiyorum
Allahim banada hayirlisi ile bir yakin ver... :59:

:nazar: sen hem boyle gotur kadayiflari, tulumbalari sonrada gitsin yaglar nasil oluyor yahu bgun ben iki pastahanenin onunden gecerken akla karayi sectim iceri dalmamak icin :59:
yasindan dolayi bu kadar kolay veriyorsun sanirim

bide yeme alışkanlığmı bi anda değiştrdm sen 2 hafta önceki yediklerimi duysan :30::30:e tabi bide harekette etmiyodm şmdi bu hafta pilates yapmaya başladm bide en az yarm saat yürüyorum artk

2.TAKIM

akrep33 ( 68,5 / / / %)
Poseidon83 ( 60,7 / / / %)
neslihan ( 78,2 / / / %)
minnoş prenses ( 68,6 / / / %)
karamel_guzel ( 66,1 / / / %)
lolo( 85,3 / / / %)
banusultan( 78 / / / %)
turab571( 64 / / / %)
nurceng( 64 / / / %)
lightlife( 87 / / / %)
medihay( 72,3 / / / %)
nowar( / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,7 / / / % )

şekerler yarın sabah kilolarınızı elden ele bu tabloya yazın olurmu..bir yerde toplanınca daha kolay alırım bende:39:

akrepçim ben de bilemedim tabloya nasıl ekleniyor.78 den 77 ye indim.anlatırsan haftaya işlerim tabloya canım.ayy bu hafta birinci olucaz galiba.:65::65::65::65::65:

baştan dikat etseymişsn neler olcakmş çok merak ediyrum :89:rakibim bu hafta kurtuldn ama haftaya kurtuluş yok:27:medihayı çok merak ediyorum ne yaptı acaba

Son düzenleme:
2.TAKIM

akrep33 ( 68,5 / / / %)
neslihan ( 78,2 / / / %)
lolo( 85,3 / / / %)
banusultan( 78 / / / %)
turab571( 64 / / / %)
nurceng( 64 / / / %)
lightlife( 87 / / / %)
medihay( 72,3 / / / %)
nowar(68,6 / 65,9 /2,7 / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,7 / / / % )

yapabildimmi bilmiyorum inşallah doğru yazmışımdr:30:dün hesaplamada yanlış yapıp 2.8 yazmışım pardoon:$

Son düzenleme:
Günaydın,günaydın Pozitif düşün bugün Önce gülümse Sonra gül Kahkaha at Ve hatta, Ve hatta... Katıla katıla Gül korkma Siyah renk gidecek önce Günün pozitifleşecek Gökkuşağı gibi aynen renk renk Bil ki 7 renkten oluşan renk Beyazdır... Ve gülmek bulaşıcıdır Haydi, bulaştır!

tutorial091atiye.gif

hayrlcumalar6ps6ic2.jpg

2.TAKIM

akrep33 ( 68,5 / / / %)
neslihan ( 78,2 / / / %)
lolo( 85,3 / / / %)
banusultan( 78 / / / %)
turab571( 64 / / / %)
nurceng( 64 / / / %)
lightlife( 87,0 / 87,0 / 0,0 / 0%)
medihay( 72,3 / / / %)
nowar( / / / %)

2. TAKIM TOPLAM KİLO ( 792,7 / / / % )[/B]

kızlar mesajın başındaki ve sonundaki oute yazısını silip birbirinizden sırayla alıntı yapıp yazarsanız olur.. ilk mesajı ben yazdım msj yukarıda..
nowarcım sen başındaki ve sonundaki oute yazısını silmediğin için alıntı yapılarak listede düzeltme yapılamıyor birde yüzdesini yazmamışsın..

Back