bugunku menum
09.20 1 bardak sıkma portakal suyu,1 ceyrek simit yarim dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, kk peynir, bir tatli kasigi bal, 2 zeytin
12.00yarim muz 30 dk sonra bir bardak sut
14.00 yarim porsiyor ispanak yemegi bir kase yogurt bir kase corba, bir dilim kepek ekmek
ara 1 akide sekeri 1 bardak sekersiz kakaolu sut
18.00 iki parcaa haslanmis et, bir kase salata, iki kepce corba, bir bardak ayran
20.30 3 hurma 2 bardak yesil cay
45 dk plates ardindan 15 dk tempolu yuruyus
bugunku menum
09.20 1 bardak sıkma portakal suyu,1 ceyrek simit yarim dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, kk peynir, bir tatli kasigi bal, 2 zeytin
14.00 yarim porsiyor ispanak yemegi bir kase yogurt bir kase corba, bir dilim kepek ekmek
18.00 iki parcaa haslanmis et, bir kase salata, iki kepce corba, bir bardak ayran
bu günkü menüm sabah 1 kase m.gevreği,öğlen 1 kase yoğurt,saat 5 te 1 tabak ıspanak 3 dilim denge ekmeği[dilimler pek minik yavvv]ardından pilates,bol su,1 bardak yeşil çay.
o çeyrek balık ekmek vardı ya işte o yarım oldu üstüne bide 2 tane lokma tatlısı eklendi
ceza verdm kendime 150 mekik çekip öyle yatıcm bugn:26::26:
Günaydın herkese
Hadi uyanın bakalım, bu gün son gün :18::18::18:
Nowarcım 2 kilo gitmiş gibi görünüyormu tatlımm
günaydın herkese nerdesiniz yaasabah medihay ve nowar dışında uğrayan olmamış minnoşun yokluğu belli oluyo valla.
turab nerdesin platesemi gittin rakibim bakalım yarın büyük gün öptümmm kızlar daha kahvaltı yapmadım braz sonra uğrarım baay
dün dayanamayıp tartıldm çok güzel bişey gördmama daha çizelgemde göstermedm bakalım yarına kadar azcık bişey kaldı bugün çok dikkat etmem lazım
afiyet olsnbnde biraz evi topliyim pilatesimi yapiyim medihay sende değişklik varmı canım
herkese gunaydin
nurcengcim platese 20 dk kaldi bugun kalca gunu insaallah yetisirim esim daha evde.
dun ben gittim bilgisayar ve tv yi birbirine baglamk icin kablo aldim
platesten sonra internetten eslie ile yuruyus yapiyorum.
plates ve yuruyus u oneriyor ya prof. dr Ebru salli
Hadi hayırlısı, bugün dikkat edersen verirsin o azıcık karayağıda.
ben hiç tartılmadım ama bir hafiflik hissediyorum kendimde, inşaallah vermiş gibi görünüyorum, Ama sürekli belimi ölçüyorum ordanda incelme var şükür.
bu arada şekerler kaç kilo kaç cm incelme yapar bilen varmı??
eslie derken turabcım. anladığım kadarıyla internet sitesini kullanıyorsun. birazcık daha detaylı anlatabilirmisin??
oooo sen guzel spor yapiyorsun maasallah. kolay gelsinherkese gunaydin
nurcengcim platese 20 dk kaldi bugun kalca gunu insaallah yetisirim esim daha evde.
dun ben gittim bilgisayar ve tv yi birbirine baglamk icin kablo aldim
platesten sonra internetten eslie ile yuruyus yapiyorum.
plates ve yuruyus u oneriyor ya prof. dr Ebru salli
sende mi platescisin. ne guzel butun grup plates yapiyor nerdeysekendini öyle hissediyosan mutlaka vardır canım senin menülerinde çok güzel:81:
ben 5 kilo bir beden diye biliyorum ama pilatesle 2 kilo bile versen bir beden
hadi ben kaçar pilatese
ben bugun platese yetisemedim esimin yuzunden ustune birde beni sinir etti.
artik internetten yapacagim bugunku platesi
gelsin pozitif enerji tum negatif enerjilerden kurtulalim
eslie bir kadin medihaaycim. "eslie ile walking at home" diye bakarsan googledan evde yuruyus yani.
onun videosu ile beraber yapiyorum. aslinda ara ara yaptigim videolari degistirmek istiyorum cunku bazen cok sıkılıyorum aynı seylerı yapmaktan.
bence o 150 ye bir 150 daha ekle canım..balık neyse da akşam akşam o lokma tatlısı nerden çıktı öyleeo çeyrek balık ekmek vardı ya işte o yarım oldu üstüne bide 2 tane lokma tatlısı eklendi
ceza verdm kendime 150 mekik çekip öyle yatıcm bugn:26::26:
bravo canım bugün olmuş işte..akşamın süper geçmişbugunku menum
süper..aman dikkat et canımdün dayanamayıp tartıldm çok güzel bişey gördmama daha çizelgemde göstermedm bakalım yarına kadar azcık bişey kaldı bugün çok dikkat etmem lazım
pozitiflik ruhumuza işlesin boşver sinirlenme şeker...biz veli olalım eşler deli olsun..boşverben bugun platese yetisemedim esimin yuzunden ustune birde beni sinir etti.
artik internetten yapacagim bugunku platesi
gelsin pozitif enerji tum negatif enerjilerden kurtulalim
eslie bir kadin medihaaycim. "eslie ile walking at home" diye bakarsan googledan evde yuruyus yani.
onun videosu ile beraber yapiyorum. aslinda ara ara yaptigim videolari degistirmek istiyorum cunku bazen cok sıkılıyorum aynı seylerı yapmaktan.
sende mi platescisin. ne guzel butun grup plates yapiyor nerdeyse
oooo sen guzel spor yapiyorsun maasallah. kolay gelsin
sende mi platescisin. ne guzel butun grup plates yapiyor nerdeyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?