Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

dun yedikkerm

sabah. peynir bal bir dilim ekmek
oglen bir armut. bir fincan sicak cukulata
ara: acicik ceviz
aksam bir tabak pirasa yemegi
ve esim dun aksam turkiyeden gelirken yas pasta getirmis 2 dilim yedim.

AKSAM YEMEGINDEMI yaspasta yedınn posıcım hıc ıyı olmamıs yaa
hazır gelmısken sımdıkı kılnu yılbasında olucagın kıloyu yaz da senıde lısteye eklıyım posımm

yilbasi hedefimi hic dusunmedimki minnosum ben sizin gibi hizli kilo veremiyorum azar azar gidiyor ayni sekilde bir anda bir kac kilo da almyorum kilo alinca da azar azar aliyorum.

dun 60.1 dim yilbasina bir bucuk hafta var hbu durumda hedefim 58.9 olsun bakalim 1 bucuk haftada 1 kilo 200 gram verebilecekmiyim bakalim

maalesef hem d eaksam yemeginden sonra yas pasta yedimama baklava da getirmisti turkiyeden onu yemedim hala yemedim. ins. bu turkiyeden gelen tatlilar benim kilo vermemei engellemz

karamelcim hastaymisin ben yokken hala var mi iyilestin mi bi lmiyorum gecnis olsun

Son düzenleme:
Günlük verilmesi gereken pis karayağğ llistesidir
akrep : 68,5 - 60,0 = 8,5 kg / 9 gün = 0,944 gr

minnoş : 68,6 - 64,0 = 4,6 kg / 9 gün = 0,511 gr

medihay : 72,3 - 69,0 = 3,3 kg / 9 gün = 0,366 gr

karamel : 66,1 - 62,0 = 4,1 kg / 9 gün = 0,455 gr

turab : 63,7 - 59,9 = 3,8 kg / 9 gün = 0,422 gr

nurceng : 64,0 - 60,0 = 4,0 kg / 9 gün = 0,444 gr

lolo : 86,0 - 80,0 = 6,0 kg / 9 gün = 0,666 gr

nowar : 68,6 - 64,0 = 4,6 kg / 9 gün = 0,511 gr

lıgthlıfe : 87,0 - 84,0 = 3 kg / 9 gün = 0,333 gr

Banusultan : 78,0 - 75,0 = 3,0 kg / 9 gün = 0,333 gr

poseıdon : 60,1 - 58,9 = 1,2 kg / 9 gün = 0,133 gr

Son düzenleme:

şu hızlı okuma tekniklerini açarmısın biraz tatlım:26:
süper yaaa harika bir yazı
bunu eşime okutmanın bi yolunu bulmalıyım..çok uzun diye okumaz şimdi..ne yapmalı acaba:44:
dun yedikkerm

sabah. peynir bal bir dilim ekmek
oglen bir armut. bir fincan sicak cukulata
ara: acicik ceviz
aksam bir tabak pirasa yemegi
ve esim dun aksam turkiyeden gelirken yas pasta getirmis 2 dilim yedim.
oyy posim akşam yeme böyle şeyleri nolursun.bak yine vermekte zorlanıcaksın sonra
akrepcim onceki mesajlarda hassaslasmisin demistin cevap yazamadim

hassaslastim bu gunlerde gercekten de. bi de dogru ablam geldigi icin moral oldu galiba kilo vermemde etkisi olmus olabilir ablamin
olmazmı kuşum moralin düzgün olunca daha rahat verirsin.ama o tatlı ve pastayı sabah ye olurmu.akşam koy kenara sabah yerim de..
bende kocama birdost@hotmail .com diye mail adresi alip atam
ayy bu çok komikti yaa

Çok güzel bir yazı minnoşum saol. Bende hemen mail attım eşime. İnşaallah okurda anlar diyeceğim ya, bu erkeklerin hepsi odun gibi anlayacağını sanmıyorum

tatlım sen emzirmiyormuydun..emziriyosan yeşil çaya dikkat canım

Evet emziriyorumda, araştırdım canımcım emziren bayanlar içebilirmiş, tabii çok abartmamak lazım 2-3 fincan. marankiyi de dinledim bir sıkıntı olmaz içebilirler dedi. onun içinrahatım şükür.

ohh iyi barii bir an endişelendim ben de..sıkıntıya sebep olmayalım dimi şeker

hadı ben cıkıyorum kızlar yarın sabah erkenden arazıye cıkıcam aksama kadar gelemem geldıgımde evde net olursa gorursuruz yoksada cuma sabahı erkenden trabzona gıdıyorum bır gece kalıp donucem bır aksılık olmasza yıne gelırım yanınıza ama yok olursada cumartesı gunu gorusuruz sekerlerım hadı hepınıızı cok cokk optumm

minnoş süper bir yazıymş:)
benmde bugün canm tatlı şeyler çekmşti tarçınlı süt içtm
bugnkü yediklerim
sabah bir tabak yoğurt bir salatalık
bir bardak tarçınlı süt
öğlen bir tas yayla çorbası çeyrek mantar salatası çeyrek gavurdağ salata çeyrek semizotlu salata
birazdanda çeyrek balık ekmek yicem

bugunku menum
09.20 1 bardak sıkma portakal suyu,1 ceyrek simit yarim dilim kepek ekmegi, 1 yumurta, kk peynir, bir tatli kasigi bal, 2 zeytin
12.00yarim muz 30 dk sonra bir bardak sut
14.00 yarim porsiyor ispanak yemegi bir kase yogurt bir kase corba, bir dilim kepek ekmek
ara 1 akide sekeri 1 bardak sekersiz kakaolu sut
18.00 iki parcaa haslanmis et, bir kase salata, iki kepce corba, bir bardak ayran
20.30 3 hurma 2 bardak yesil cay
45 dk plates ardindan 15 dk tempolu yuruyus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…