Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

“Dua etme arzusu gelince, dua edin! Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.”Hz. Muhammed s.a.v

benımd ezberımde ıkı dua var cokk kıymetlı dualarmıs okumustum acıklamalarını ezberledım arada sırada aklıma gelır oylesıne ama hıcbıse yokken aklıma gelır bende okurum hep yazıyım kızlar sızde okuyunn

la ılahe ılla ente subhaneke ınnı kuntu mınezzalımıyn

bıtane daha var

la havle vela kuvvete ılla bıllahıl alıyyıl azıymm

allahım yanlıs telafuz ettıgım olursa sen affet

canlarım ben cıkıyorum artık hepınıze ıyı geceler yarın sabah erkenden arazıye gıdıcem
köyun yolaları kardan kapalıymıs bazı yerlerde bakalım nasıl gıdıp gelıcegızz nerdyse ssate gıdılıyor 3 saat te gelıss hoooff nasıl gıtcem yaff neysem hadı ben kactım canlarımmm kendınıze ıyı bakın yarın ugraymam herhalde optum hepınızı aksama gorusuruz allahın ıznıyle

Bugünk menüm;
08:00 3 Adet Kuru Kayısı,
08:30 1 Bardak Şekersiz Çay, 1 Yumurta Beyazı, Yarım Dilim Ekmek, 1 Dilim Peynir
09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu
11:30 1 Adet Mandalina
13:00 Yarım Muz, Yarım Kase Yoğurt, 4 Adet Badem
15:00 Yarım Salatalık
18:00 3 Kaşık Prinç Pilavı, 4 Kaşık Bezelyeli Tavuk, 1 Kaşık Yoğurt
19:00 1 Avuç Patlamış Mısır
21:00 Yarım Portakal

3 litreye yakın su

45 dk Plates, 18 dk Yürüyüş, 8 kat çıktım

Herkese hayırlı geceler.

iyiki geldim haa gene kimse kalmamış halbuki az önce kalabalıktı altta isimlerinizi gördüm ne çabuk kaçtınız

neyse bende böyle tek takılırım

gunaydın lolocum tam ben cıkarken gırmıssın hıc adını gormedım ben
kusura bakma olurmu bugun doktora gıdıcekmıssın hayırlısı olsunn

gunaydınn takımımmm hadı uaynın bakıyım bugun son gun kızlar ayy valla
bu sabah tartılmadımkı moralım bozulup yemeklere saldırmıyım dıye bıde ben hala kırmızı ıp alamadım bee ayy ınsallah yarın kılo vermıss olurum sekerlerımm ınsallahh hepımızz kılo vermıss oluruz kızlar ya

ayy canım benim.taze gelin.bir yastıkta kocayın inşallah.yerim kız ben seni.

günaydın kızlar..

minnosum bizim takıma not bırakmıssın
bende cevap vermeye geldim

bence sen bu sekilde devam et canım ortala 1500-1600 kalori al
300-400 sporla yak vermemen için hiç bi sebep yok..

bende dünden beri 300 gr vermişim

detoksla inş en az 1 kilo daha veririm..

ayy canım benim.taze gelin.bir yastıkta kocayın inşallah.yerim kız ben seni.

ayy tesekkur ederım banucum amınn allah kocalarımızı basımızdan eksık etmesınn arada sırada kızıp kussektee yınede basımızda olsunlar demı ay bıde bebısım olsaa ne super olur neysem hele daha dur ama kocısım doktorasını yapıyor hala daha cocuk okutuyorum yanı ondan sonra ınsallah tabı kı allahım hayırlısını hayırlı zamanda nasıp etsınn

ayy meyvem ınsallah ınsallah verırım du bakalım tam bır hafta devam edıcem sonuc ıyı olursa devam edıcem bu sekılde takıbe tatlısımmm. ay sen detoksa basladın demı ayy cok sevındım 300gr gıtmıss meyvemm yıhuhuuu ınsallah yarına daha cok gıdıcek su detoksun sonuclarını ayrıntılı bır sekılde nasıl ne saatte ıctıgını hep bana yazıcaksın bak ıse yararsa bende dusunuyorum cunkum sekercımm

hepinize günaydın.evet medihaaycım.ben de büyük kızımda pek anlamadım diş çıkarmanın zorluğunu ama küçüğümün 5.5 ayda 2 tane aynı anda gelince çok zorlandı.dentinox sürüyorum,o bayağı rahatlatıyor.turab çım benim büyük kız black eyed peas hastası.beraber onunla coşuyoruz.biz de yaş itibariyle michael jackson,bryan adams,metallica,gypsy kings lerle büyüdük.bir ara müziksiz yemek bile yiyemezdim,şimdi kafam mı götürmüyor ne.

canım yarına fark olacağını sanmıyorum baska bi zayıflama sitesinden yorumları okudum coğunluk 2. gününde verimş muhtemelen benimde öyle olur 2. gün sonunda vermiş olurum
sabah 7.30 kahvaltı
10 da ayran detoksu
12:30 da ayran detoksu
15 de ayran detoksu
17:30 da ayran detoksu

acıkırsam eğer
20 de ayran detoksu

benim ayran corbam bayabi cok oldu 2 litre ayranın içine malzemeleri ekleyice coğaldı
sanırım suyu biraz fazla geldi salatalıkda sulandırdı çünkü yarınkini daha koyu yapıcam içine nane kekik dere otu kırmızı biberde ekledim.. tadı fena değil umarım etkiside ii olur..

gunaydinn ....
anacigim geldim sonunda kusura bakmayin kizlarr misafirlerim vardi internetin yanina bile yaklasamadimm dun yolcu ettik sonrada kayinvalidemi biraktim aksam geldik
siz neler yaptiniz bakalim beni ozledinizmi anacigimmm ben sizi cok ozledimm yemekleri lop lop yutarken gerci gelmediniz aklimada yemekten sonra gayet guzel geldinizzz
neyse buralardayim islerim cok aksadi gerci bugun vede yarin iki toplantim var ama sabah muhakkak kilo bildirimi yaparim hangi yuzle yapacam oda ayri bir dert

aynı sorular benimde aklımdan geçmişti şekercimm
yaa bu nasıl takım kardesım kaptan yok ortalarda kaptanımı ısterım kaptanımı ısterımmm
eylem yapmaya geldım kardesımm kaptansız gemı yurrurmu kardesım yaa alla alla
kız anlattım ya mazeretimi anlayış yerine isyan haa:88:
sağlıklı beslenme,namaz,kuran,dua ve stresten uzak kalma
vayy isyana destek haa
ya ben de bulamadım nerde olurki bunlar..evden yapsam diyorum o da çok rüküş durucak her daim dışardayım.kolumda düzgün durması gerekiyor
amaa fikri bile kilomdan eksiltti sabah 68,5 çıktım tartıda kaç gündür aynı rakama takılı kalmıştım. ayy birde taksam nasıl olucak yaa ben bir an önce kırmızılanmalıyımm:84::84::84::84::84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…