“Dua etme arzusu gelince, dua edin! Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir.”Hz. Muhammed s.a.v
Dua etmek cok rahatlatiyor
hepimiz icin dua ediyorum insaallah saglikli zayif kizlar oluruz en yain zamanda en kolay sekilde
iyiki geldim haa gene kimse kalmamış halbuki az önce kalabalıktı altta isimlerinizi gördüm ne çabuk kaçtınız
neyse bende böyle tek takılırım
turabcımm oncelıkle soyle anlatayım omrum boyunca hep kıloluydum hıc zayıf bır donemım olmamıstı yanı sonra 2 yaz onceydı galıba kafaya koydum zayıflıycam bu sefer dedım sonra dıyete basladım kk yı uldum ozaman 72 kılo ıle baslamıstım 61 kıloya kadar ındım hayatım da ılkdefa bukadar zayıftım okadar guzel bır duygukı anlataılmaz yasanır derler ya aynen oyle ne gıysem yakısıyor ne yapsam guzel oluyordum . ama buyuk bırr sacmalık yuzunden kendımı yerden yere vurdumm psıkolojım bozuldu 5-6 ayda verdgım kıloları aynen 5-6 ayda tekrar gerı aldım ustelık fazlasıyla anladımkı hıckımse ıcın ınsan kendını bırakmamalıymıs allahım dermansız dert vermedıkten sonra herseyın ustesınden gelebılıyor ınsan allahım ölüm vermesın bu donemlerde cok sevdıgım babam gıbı sevdıgım amcamı kaybettm ve kendıme geldım kendımı toplamaya calıstım . bıraz duzeldım sonra kocamla tanıstım dunyanın en tatlı ınsanı gırdı hayatıma bır mucıze gıbı dogdu mutlulugum oldu benım buseferde mutluluktan koyverdımm ıstetam 5 ay once maksımum kılom 78 le gelınlık gıydımm cok crkınımm ama artıkk yeter dedım kendıme cunku kocam cok dıkkatlı cok bakımlı bır adam hersabah aynadan gobegne bakar aksam cok yedım bugun az yıyım der dusunun yanı. hee bıde kocamın bekar evınden gelen spor aletlerı dıjıtal tartıyı falan gorunce kendımden utandım dıyebılırım ve bır karar verdım bende artık zayıf ıstedıgı seylerı gıyebılennn manken gıbın kız olmak ıstıyorum olucam da ınsallahhh
butun kocalar gıbı benımkıde sen bılırsın boylede ıyısın falan dıyor ama ben kılo verdıkce suran ne guzel oldu bu cok yakıstı dıye konusmaya basladı yanı kesınlıklee gıdıcek bu kara yaglar sekerım
uzun oldu bıraz kusura bakmayın olurmu sekerler
ayy canım benim.taze gelin.bir yastıkta kocayın inşallah.yerim kız ben seni.
günaydın kızlar..
minnosum bizim takıma not bırakmıssın
bende cevap vermeye geldim
bence sen bu sekilde devam et canım ortala 1500-1600 kalori al
300-400 sporla yak vermemen için hiç bi sebep yok..
bende dünden beri 300 gr vermişim
detoksla inş en az 1 kilo daha veririm..
ayy meyvem ınsallah ınsallah verırım du bakalım tam bır hafta devam edıcem sonuc ıyı olursa devam edıcem bu sekılde takıbe tatlısımmm. ay sen detoksa basladın demı ayy cok sevındım 300gr gıtmıss meyvemm yıhuhuuuınsallah yarına daha cok gıdıcek su detoksun sonuclarını ayrıntılı bır sekılde nasıl ne saatte ıctıgını hep bana yazıcaksın bak ıse yararsa bende dusunuyorum cunkum sekercımm
aynı sorular benimde aklımdan geçmişti şekercimmkaramelım anladım guzel bır fıkırmıs ama sımdı bılegınde ıp bollasmıs dıyorsun
sakın kendı bol baglamış olmasınnee 1 senedır hıc yıkanmıyormu canım
nasıl aynı ıp bollasır ulenn renk bılem degıstırır beesaka bıyana sunu bende denıyım
şöyle en janjanlısından ıp alayım önce
kız anlattım ya mazeretimi anlayış yerine isyan haayaa bu nasıl takım kardesım kaptan yok ortalarda kaptanımı ısterım kaptanımı ısterımmm
eylem yapmaya geldım kardesımm kaptansız gemı yurrurmu kardesım yaa alla alla
sağlıklı beslenme,namaz,kuran,dua ve stresten uzak kalmaburdaki kızların çoğu hamile kalmış arkadaşlar.. sevgili akidişler size soruyorum hamile kalmanızda etken olduğunu düşündüğünüz bi faktör oldu mu oldu ise paylaşırmısınız? kür dua yada yakı gibi?
vayy isyana destek haabencede
ya ben de bulamadım nerde olurki bunlar..evden yapsam diyorum o da çok rüküş durucak her daim dışardayım.kolumda düzgün durması gerekiyoradını bilmiyorumda komşu kızında görmüştüm hatta akşam yer gök aşk dizisine bakıyosan orda vardı kızın bileğinde bilmemne ipleri varmış herbiri için ayrı dilek diliyormuşsun ve bileğine bağlıyormuşsun koptuğu zaman dileğin gerçekleşecekmiş onlardan takabilirsin minnoşayy güleceğim geldi minnoş deyince kızma ama kediye diyomuşum gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?