kızz neslı tamm ben de ortalıgı ayaga kaldırıcktımm bu neslı nerde dıyee gıttımı krayaglar bakıyım yoksam yenı karalarımı ekledın yanlarınaa offf off neslım ne sopalıksın senn dur yarını beklıyımde oyle doveyım senııgunaydinn ....
anacigim geldim sonunda kusura bakmayin kizlarr misafirlerim vardi internetin yanina bile yaklasamadimm dun yolcu ettik sonrada kayinvalidemi biraktim aksam geldik
siz neler yaptiniz bakalim beni ozledinizmi anacigimmm ben sizi cok ozledimm yemekleri lop lop yutarken gerci gelmediniz aklimada yemekten sonra gayet guzel geldinizzz
neyse buralardayim islerim cok aksadi gerci bugun vede yarin iki toplantim var ama sabah muhakkak kilo bildirimi yaparim hangi yuzle yapacam oda ayri bir dert
ayy posım ben cok gec gordum nasılsa cevap vermıslerdır dedım kusura bakma tatlısım yaa yusufuda öp benım ıcın olurmu mucukkkgunaydin kizlar bu sabah tartildim 60. kusur ciktim hizla azar azar kilo veriyorum
buraya pek giremiiyorum bilg. sorunlari yuzunden ama baktim herkesler unutmus beni.
belki cuma giremem diye netim gider diye bi kisi tel nosu yazsin dedim kimse cevap vermemis
ayyy ben de ıstıyorum rengarenk ıplık yarın oglen gıdıp alıyımm off belkım banada etkı ederdediğim ipler rengarenk yani ebruli renkteydi araştırırsanız bulursunuz güzel duruyo bilekte..
önerilerin için teşekkürler tatlım.
günaydın milleeeetttt
bu sabah tartı beni çok mutlu etti
yaa bu tartı benı bıde sevındırmez bugun dıye cıkmadım ben bugun ayy ınsallah yarın benıde sevındırır yaa
ayy canım benımm yasasın pılatesss cok sevındım tatlım benım ama yarın ben ıddayı kaybedersem okadarda sevınmem belkı sımdıden soylıyım yanı ay ınsallah yarınnda yıhuhu deyıp bayraklarımızı sallarız kılo verme bayraklarııGunaydin Arkadaslarrr
bende mutluluktan havalara ucuyorum
platesimi yaptim 30 dk hopladim zipladim dusumu aldim
gecen hafta denedigim fermuarini kapatabildigim ama giyilemeyecek kadar dar gelen bir etegimi bir cesaret bugun yine denedim ve oldu , goslerime inanamadim simdi uzerimden cikaramiyorum.
demkki kalca gitmis ama kollar ve gobek duruyor
:92: :92: yasasin plates :92: :92:
canım benımm bu acıklamalar ıcın cok tesekkur ederım bu vesıleyle bende hepınızın asure gununu kutluyorum kızlarr allahım dualarınızı kabul etsın2010 yılının Aşure Miladi Tarihi 16 ARALIK PERŞEMBE gününe denk gelmektedir.
Bugüne "Aşura" denmesinin sebebi, Muharrem ayının onuncu gününe denk geldiği içindir. Hadis kitaplarında geçtiğine göre ise, bu güne bu ismin verilmesinin hikmeti, o günde Cenâb-ı Hak on peygamberine on değişik ikram ve ihsan ettiği içindir.
Bu ikramlar şöyle belirtilmektedir:
1. Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.
Hz. Âişe'nın belirttiğine göre, Kabe'nin örtüsü daha önceleri Âşura gününde değiştirilirdi.
İşte böylesine mânalı ve kudsî hâdiselerin yıldönümü olan bu mübarek gün ve gece, Saadet Asrından beri Müslümanlarca hep kutlanmıştır. Bugünlerde ibadet için daha çok zaman ayırmışlar, başka günlere nisbetle daha fazla hayır hasenatta bulunmuşlardır. Çünkü, Cenab-ı Hakkın bugünlerde yapılan ibadetleri, edilen tevbeleri kabul edeceğine dair hadisler de mevcuttur.
Aşure Gününde ilk akla gelen ibadet ise, oruç tutmaktır.
Muharrem ayınız mubarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar..
canım pılates guzelde sezeryanla baslayanların bazı karın hareketlerını cok zorlamadan yapması gerekıyor tatlım neolur dıkkat et fazla yapma bazılarınıben bugun tok karnina 64.3 gosteriyordum eger ac karnina wc sonrasi 1300 gr oynarsa ben cezadan yirtarim nurceng. senin dogum sezeryanmiydi normalmi? plates nasil gidiyor? benim dikis yerlerim aciyor iki gundur yaff
tatlım sen neden bu kadar kısa aralıklarla besleniyosun ki bu kadar çabukmu acıkıyosun
akrep o gun ben ogle yemegimi yedim ardindan kayinvalidem cagirdi gel kurufasulye pilav yaptim diye
bende kiramadim
sendee kırmızılı pılatescı akrep olucaksın sonunda kaptanım bıdee bır gun gerıden alıntılayıp cevaplar verdın dunde bugunde tatlısım gunluk msjlarımada cevap ver doverım bakk
sağol canım benim
evet seyrediyor canım..mesela ben..öyle bir geçer zaman ki di sanırım dizinin adı..nerdeyse ekrandan içer giricektim o pislik adamla yanındaki ....... sını parçalamak için..yazık yaa çocuklarıyla karısına neler çektiriyor pislik herif
tamam tatlımm
ayy canım sen hiç yemek yemiyosun nasıl dayanıyosun böyle gün boyu :96::96:
sağol tatlışım..
ayy sonunda ben de olucam platesçi galiba
oyyy yusufum epey yaramazmı olmuş..tabi ilgisini çekiyor çocuğun
sağol canım benim..
tam kızıcaktım kayısı yapmadınmı diye almışsın
iyiymiş şekercim..amaa kırmızı ip gibisi yokmuş bence..klavyede yazarken bile kolumda gözüme takılıyor ve hayalimdeki çıtır akrep karşıma geliyor hemen..ayy ben bu ipten acaip tırsıyorumm:18::18:
amınn canım benımherkese iyi akşamlar.bu mübarek gününüzü kutlar yuvanıza bolluk bereket getirmesini temenni ederim.sabah güzelce kahvaltımı ettim.öğlen yoğurdumu yedim.akşama doğru canım nasıl mercimek köftesi istedi,sanki aşeriyorum.az yağlı hazırladım.bol yeşillikle tükettim.1 kepçe de çorbamı içtim.abartmadan kalktım.tam mutfak işi bitti derken kızım anne yarın yerli malı haftası,öğretmenim annen tatlı yapsın dedi, demez mi...neyse bana yine mutfak yolları göründü.en sonunda evden fırını ihraç edip,toptan kurtulmayı düşünüyorum.
merhaba kızlar sabah gayet güzeldi öğlen oturmadaydım biraz yedim.sonraaaaaaaa eve geldim annem aşure sarma bi de çörek göndermiş ve dayanamadım hepsinden tattım ya sonrada spor yaptım tabi erirse yediklerim.
turabcım sezeryanla doğum yaptım normal doğumdan korktum da öyle ben istedim işte.eski kadınlar gibi doğuramadım işte napalım.
banucum kolay gelsin yaptığın tatlının tadına bakma bence
yarın büyük gün kızlarr yaa inş.vermişimdir.inş hepimizvermişizdir.
bu arada hepinizin aşure günü mübarek olsun
yarın bi bakıcıyla konuşmaya gitcem benin için dua edin lütfen inş.iyi biri karşımıza çıkar
öpüldünüzzzzzzzz
az bısıdaha spor yap yatmadan once yapılan spor yattıktan sonra bıle kalorı yakmaya devam edıyormus ayy yarına hepınızden bayrak beklıyorum kızlar tabı bendende ınsallah hadı bakalım hayırlısı