• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah kalinca 2 bardak su
8.30 1 br portakal greyfurt suyu, bir yumurta bir akrep hosafi 
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal biraz peynir
11.30 bir bardak sut bir muz
14.00 2 incir 2 hurma bir bardak sut bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi
15.00 4 kasik pilav 1 kepce orman kebabi bir buyk bardak ayran sonrasinda 1 elma
16.30 1 bardak yesil cay
20.00 bir dilimin yarisi pasta 3 bardak sekersiz cay
Sabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
3.5 litre su
Arkadaslar yorumlariniz benim icin kiymetli
canımm sen emzırıyorsun dıye cok fazla yorum yaapamıyorum ama
o saat 8 de yedıklerını yemesen daha ıyı olurdu bence cunku aksam yemegın
yeterlıymıs bencee gercı yaım dılım pastadan neolur dıycem ama menun cok guzel gercektenn kesınlıkle gıdıcek kara yaglarınn pıss yaglarınn tatlımm

MERHABA KIZLAR nasılsınız ben bugün yoğundum yine gelen giden eksik olmaz bana misafir vardı.sabahtan ev işi sonra toparlama yemek derken anca girdim.bugün plates yapamadım.ebrunun programı kaçta başlıyo bende o zaman yapsam.turabcım nasıl gidiyo iddiayı kazanacak mısın?ben bilmiyorum bakalım ne olacak 1-1.5 kilo demiştm demi inş.veririm cumaya yoksa 200 mekik oooof.bebeğin nasıl?
bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?genelde aynı bebeklerimiz ya.(banucum,turabcım,medihayy )
turab çaışmaya başlayacak mısın?kızlar bi de en önemli sorun ben ne yapıcam ya.oğlumu bakıcıya nasıl vercem.dua edin bana iş.iyi biri dek gelir.2 ay kaldı ayrılmaya oğlumdan.

benim küçüğüm 3 aylıktan beri dönüyor,kalkmaya çalışıyordu.şu ara kilo alımı ve dişlerin etkisiyle tembelleşti.sadece hep oturayım istiyor.biz de hep onunla oynayalım,annesi hiç iş yapmasın,hep kucağına alsın.şu anda da bağıra çağıra beni istiyor.

aynen katılıyorumm banucum benım de esım gıresunlu onlarda cok fazla degıl hatta hıc hamurısı yok galıba hep sebze meyve tursu gıbı beslenıyorlar mısafır gelıyor 2 tuzlu bır tatlı bır salata yapıyorum bunların hepsı aynı anda yenırmı napıyorsun dıyor ve nıtekım kendısı yemıyorr ahh ahh bende onun gıbı olabılsem sabah yerım bırazını dıyorr yok yok benım de alısmam lazım bu ot meyve işine:60::60:

ay minnoşçum eşin yemiyorsa ne mutlu sana.benimki 2 kişilik yediği yetmiyormuş gibi incecik.bir de bana hiç destek olmuyor.aman ne diyeti ,ye gitsin,sen böyle de güzelsin{standart erkek sözü]vs benim motivasyonumu bozuyor.kızım beslenme götürüyor,eşim işte dışarıdan yemeği sevmiyor o yüzden bizim evde pasta,börek ,kek,poğaça hiç eksik olmuyor.evde pişmemesi gereken herşey hergün pişiyor.artık salatam da dahil her şeyimi ayrı yapar oldum.valla mutfaktan çıkamıyorum.bak bak yeme ,mis gibi de kokuyor her şey.allah bana sabır versin.

turab canım sen öğretmenısın evet kesınlıkle dershane ısı cok zor ben gecen sene calısırken kpss
ıcın dershaneye gıdıyordum allahımm annemın evındeyken bıle okadar cok zorlandımkı bıde sen ogretmen olarak gıdıceksın dusun yanı dershane zor olur ama devlet okuluna belkı gırersın canım kpsye calıssan . kelın ılac olsa kendı basına surer ben hıc calısmıyorum ama devlet daıresınde 4/b lı sozlesmelı calısıyorum

evdede kalsam temelli yalniz kaliyorum ne akraba var ne arkadas mumkun olsa haftada 2 gun sirf sosyallesmek icin calisirim
ama turkiyede part time kulturu cok yok.

canımm sen emzırıyorsun dıye cok fazla yorum yaapamıyorum ama
o saat 8 de yedıklerını yemesen daha ıyı olurdu bence cunku aksam yemegın
yeterlıymıs bencee gercı yaım dılım pastadan neolur dıycem ama menun cok guzel gercektenn kesınlıkle gıdıcek kara yaglarınn pıss yaglarınn tatlımm
farkindayim minnosum bende uzulerek yedim ama kayin validemlerdeydim ve saatlerdir birsey yememis acikmistim, bundan sonra hurmami incirimi cantamda tasiyacagim

ay minnoşçum eşin yemiyorsa ne mutlu sana.benimki 2 kişilik yediği yetmiyormuş gibi incecik.bir de bana hiç destek olmuyor.aman ne diyeti ,ye gitsin,sen böyle de güzelsin{standart erkek sözü]vs benim motivasyonumu bozuyor.kızım beslenme götürüyor,eşim işte dışarıdan yemeği sevmiyor o yüzden bizim evde pasta,börek ,kek,poğaça hiç eksik olmuyor.evde pişmemesi gereken herşey hergün pişiyor.artık salatam da dahil her şeyimi ayrı yapar oldum.valla mutfaktan çıkamıyorum.bak bak yeme ,mis gibi de kokuyor her şey.allah bana sabır versin.

ayy banucum benım kocamda cok yemek yıyorr ama ıncecıkk ama ıste mantıgını cozmus ınce olmanın
adamın yedıgı hıcbısey kalorılı kılo yapan sey degılkı oturur brokolı salatasını yer tabak tabak bende otuurup 4 pohacayı aynı anda gotururum nerdeyse ayy canım cok pohaca ıstıyor zaten ya nerden aklıma geldı sımdı:43::43: ayy yok yok ben kılo verıcem pılates hocamı kara yaglarımla dövecemm

senin isin cok daha zor asil basari diye seninkine denir mkemmel bir iraden var
bizim evde bazi gunler tek cesit yemek pisiyor. o kadar. sadece corba yapsam esim neden ikinci birsey yapmadin demez. onune koy tereyi rokayi onlarla bile ogununu yapar. ama sebze yemekleri yemez. diyorumya benim cok rahat kilo vermem lazim ooof ooof. almasi kolay vermesi nede zormus bu kilolari

gelelim bu günkü menüme,sabah 2 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,10 zeytin[deli oluyorum zeytine]1 kaşık bal,çay.her sabah aç karnına su tabii.öğlen 1 kase taze yoğurt[yarınkini de şimdi mayaladım],su,açık çay.akşam 1 tabak sebze yemeği 2 dilim ekmek.saat 5 gibi yiyip pilatese gittim.gelince duş alıp çayımı içtim.içimden tatlıya dadanmak geldi.cuma 1 kilo vermiş olursam ödül olarak y7erim dedim ve kendimi tuttum.hepinize iyi geceler.çok çok öptüm.:nazar:

senin isin cok daha zor asil basari diye seninkine denir mkemmel bir iraden var
bizim evde bazi gunler tek cesit yemek pisiyor. o kadar. sadece corba yapsam esim neden ikinci birsey yapmadin demez. onune koy tereyi rokayi onlarla bile ogununu yapar. ama sebze yemekleri yemez. diyorumya benim cok rahat kilo vermem lazim ooof ooof. almasi kolay vermesi nede zormus bu kilolari

tatlım ozaman sen cok rahat kılo verırsın hıııc canını sıkma suan verememenın tek nedenı
bebıs emzırmen bence emzırdıgın ıcın daha cabuk acıkıyorsun ama 6 ayı dolmus nerdeyse bır kac aya bırakır bu sure zarfında sen bu azımle devam edersen sporla vucudun manken gıbı olur emzırmeyı bıraktıgın andan tıkır tıkır gıdıcek kılolarınn merak etme sen turabcım emzırırken sadece yavas gıdıcek okadarr onada sabretmen lazım ıste tatlımm

gelelim bu günkü menüme,sabah 2 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,10 zeytin[deli oluyorum zeytine]1 kaşık bal,çay.her sabah aç karnına su tabii.öğlen 1 kase taze yoğurt[yarınkini de şimdi mayaladım],su,açık çay.akşam 1 tabak sebze yemeği 2 dilim ekmek.saat 5 gibi yiyip pilatese gittim.gelince duş alıp çayımı içtim.içimden tatlıya dadanmak geldi.cuma 1 kilo vermiş olursam ödül olarak y7erim dedim ve kendimi tuttum.hepinize iyi geceler.çok çok öptüm.:nazar:
benımde cumaya 1 kılo vermıs olmam lazımm banucumm yaa ınsallah verırımm allahım ınsallah hepımızz butun takımım buhafta bırer bırer kılo kara yaglarından kurtulur ınsallahhh amınn:50:

bızımkı tam bır ukala bır gorsenn boylee ezıkler gıbı bakıyor bıze ama ıste vucudunun guzellıgınden baska bır guzellıge sahıp olamayan ınsanlar boyle ukala oluyorlar ona ınanıyorum ben banucumm. bugun hatta bankada gordum kocamada gosterdım ee yuzu bıle guzel degıl sadece zayıf dedı. tam bır sus kopegı gıbı gezıyor hanı su yahsı cazıbe dıye bır dızı varya orda bır köpek var paris adıda aynı paris demı kocısım dedım hee dedı:60::60::60::60: yok ama ben ona gununu gosterıcem banucum benım oturdugum sehır kucucuk baska spor yapabılıcegım bır yer yok genclık merkezınde calısıyor oda zaten yanı baska ayrobık falanda yok oyuzden mecbur gıdıcem ama onu sallamıycam o benı sallıycakk goruceksın sızde sahıdım olun ızlar emıı:47::47:

Gıcık olurum bu tip insanlara :18: Hadi bakalım güzelim vereceğin kilolarla ver şunun ağzının payını. Hepimiz yanındayız. :70:

MERHABA KIZLAR nasılsınız ben bugün yoğundum yine gelen giden eksik olmaz bana misafir vardı.sabahtan ev işi sonra toparlama yemek derken anca girdim.bugün plates yapamadım.ebrunun programı kaçta başlıyo bende o zaman yapsam.turabcım nasıl gidiyo iddiayı kazanacak mısın?ben bilmiyorum bakalım ne olacak 1-1.5 kilo demiştm demi inş.veririm cumaya yoksa 200 mekik oooof.bebeğin nasıl?
bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?genelde aynı bebeklerimiz ya.(banucum,turabcım,medihayy )
turab çaışmaya başlayacak mısın?kızlar bi de en önemli sorun ben ne yapıcam ya.oğlumu bakıcıya nasıl vercem.dua edin bana iş.iyi biri dek gelir.2 ay kaldı ayrılmaya oğlumdan.

Canımcım benim oğlan bacaklarını emekleme pozisyonuna getiriyor da bir türlü ileriye gidemedi. Süreli arkaya doğru kayıyor.Yalnızca dün yumuşak yerde 3 adım attabildi. Bugün hiç görmedim. Ama yere yatırdığımda gitmediği yer yok sağa sola dönerek yüz üstü 360 derece dönerek arkaya kayarak, bir bakıyorum kanepenin altına gitmiş :1: çok gülüyorum. Her gün her hareketini takip etmek, Çok güzel şeyler bunlar. her gün bir şeyler öğreniyorlar.
Kızım 8 aylıkken çalışmaya başlamıştım ben. İlk gün çok zor oluyor ben ağlamıştım. Ama insan zamanla herşeye alışıyor. Ben oğluşumun doğumu için normal doğum iznimi kullandım ve işten ayrıldım. Şimdi yaza bende tekrar başlamayı düşünüyorum bakalım nasıl olacak. Canım aileden bakacak biri yok sanırım. Ben o konuda şanslıyım anneler sağolsun. bakıcıya güvenmek zor ama herkeste aynı değil. Allah yardımcın olsun. İyilerle karşılaştırsın.

herkese meraba bugn kendimi çok kötü hissediyorm:( dedğim gibi arkadaşmn doğmgününü kutladık üstelik saat gece 12 de!:2: e tabi pastalar abur cuburlar falan derken kaybettm kendimi:78:
pazar gününden beri kendimi çok iyi hissediyordm ama şu an çok pişmanm neyse artk bundan snrasına bakıcmm :(

Nowarcım bazen insan dayanamıyor maalesef. bide öyle ortamlarda çok zor. Artık sende bir şekilde telafi edersin. Çokta üzme kendini moralsiz diyete devam etmek zor. Hadi bakalım hemencecik motivasyonunu tekrar arttır, canlan ve diyete devam et.:34::34:

medıhayy evet canım kesınlıkle haklısın ama ben ona agzının payını verıcem nasılsa
ayy su kılo takıbı sıtesını okadar cok sevdımkı kızlar kendımı kontrol edbılıyorum
yedıklerını yazıyorsun kalorılerını yazıyor. sporları yazıyorsun kalorılerını yazıyor ayy harıka bısey
kendımı kontrol etmeyı ogrenıyorumm kızlar hepınıze tavsıye ederım gercı kalorı hesabı mantıgına pek ınanmam ama olsun en azından az kalorı alıyım yanı yada cok kalorı harcıyım demı sekerler

arkadaslar bildiginiz,dinlediginiz, yerli yabanci cok hareketli parcalar varmi spor yaparken dinleyip cosabilecegim. yazarsaniz cok sevinirim

valla ben turkce canlı muzıkler dınlıyorum genelde powerturk kanalından yada radyosundan
hem kareket edıyorum oyanaya oynaya ev temızlıyorum hemde turkce oldugu ıcın ben de katılıyorum
sarkı soylerkende enerjı sarfetmıs oluyorum oyle yap sende ıstersen turabcım

minnos sen kilo verme konusunda cok tecrubelisin
daha oncede cok kilo vermissin, musade edersen sorabilirmiyim nasil geri geldi o kilolar

turabcımm oncelıkle soyle anlatayım omrum boyunca hep kıloluydum hıc zayıf bır donemım olmamıstı yanı sonra 2 yaz onceydı galıba kafaya koydum zayıflıycam bu sefer dedım sonra dıyete basladım kk yı uldum ozaman 72 kılo ıle baslamıstım 61 kıloya kadar ındım hayatım da ılkdefa bukadar zayıftım okadar guzel bır duygukı anlataılmaz yasanır derler ya aynen oyle ne gıysem yakısıyor ne yapsam guzel oluyordum . ama buyuk bırr sacmalık yuzunden kendımı yerden yere vurdumm psıkolojım bozuldu 5-6 ayda verdgım kıloları aynen 5-6 ayda tekrar gerı aldım ustelık fazlasıyla anladımkı hıckımse ıcın ınsan kendını bırakmamalıymıs allahım dermansız dert vermedıkten sonra herseyın ustesınden gelebılıyor ınsan allahım ölüm vermesın bu donemlerde cok sevdıgım babam gıbı sevdıgım amcamı kaybettm ve kendıme geldım kendımı toplamaya calıstım . bıraz duzeldım sonra kocamla tanıstım dunyanın en tatlı ınsanı gırdı hayatıma bır mucıze gıbı dogdu mutlulugum oldu benım buseferde mutluluktan koyverdımm ıste :1: tam 5 ay once maksımum kılom 78 le gelınlık gıydımm cok crkınımm ama artıkk yeter dedım kendıme cunku kocam cok dıkkatlı cok bakımlı bır adam hersabah aynadan gobegne bakar aksam cok yedım bugun az yıyım der dusunun yanı. hee bıde kocamın bekar evınden gelen spor aletlerı dıjıtal tartıyı falan gorunce kendımden utandım dıyebılırım ve bır karar verdım bende artık zayıf ıstedıgı seylerı gıyebılennn manken gıbın kız olmak ıstıyorum olucam da ınsallahhh
butun kocalar gıbı benımkıde sen bılırsın boylede ıyısın falan dıyor ama ben kılo verdıkce suran ne guzel oldu bu cok yakıstı dıye konusmaya basladı yanı kesınlıklee gıdıcek bu kara yaglar sekerım
uzun oldu bıraz kusura bakmayın olurmu sekerler

anladim prenses
bende acaba verip kilolari geri alirmiyim diye endiseleniyordum O acidan sordum
Allah mutlulugunuzu bozmasin
Hadi ozaman verelim kurtulalim bu kara yaglardan
Alt karnim agriyor bugunku plates plus gununden sonra, ama superdi ya kesin kararliyim sabahlari ebru salliyi kacirmak yok
minnosum hadi erelim mutluluga artikin yaa

anladim prenses
bende acaba verip kilolari geri alirmiyim diye endiseleniyordum O acidan sordum
Allah mutlulugunuzu bozmasin
Hadi ozaman verelim kurtulalim bu kara yaglardan
Alt karnim agriyor bugunku plates plus gununden sonra, ama superdi ya kesin kararliyim sabahlari ebru salliyi kacirmak yok
minnosum hadi erelim mutluluga artikin yaa

hayırrr kesınlıkle almak yok sekercım hep dıkkat edıceksın bıde verdıgın kıloyu bır yıl koruruyp gerı almazsan eger bdaha gerı almıyormussun yanı ınsallah almıycagız ama tabı spor sart sporu hayatımıza soktuk artık cıkartmak yok turabcımm . gıtsın kara yaglar ben calısmıyorken ebruyla yapıyordum en azından saatı bellı cok konussada napıym o konusurken harekete devam ederdım ben cok faydasını gordum daha da bırakmam herhalde pılatesı bu bayan ukala pılates hocam benı bu ısten vazgecıremez yanı tatlımm

benim küçüğüm 3 aylıktan beri dönüyor,kalkmaya çalışıyordu.şu ara kilo alımı ve dişlerin etkisiyle tembelleşti.sadece hep oturayım istiyor.biz de hep onunla oynayalım,annesi hiç iş yapmasın,hep kucağına alsın.şu anda da bağıra çağıra beni istiyor.

Şu diş çıkarma işi ne kadar zormuş. Kızımda hiç farketmemiştik. ama oğlum çok hissettirdi senin dediğin gibi hep kucak istiyordu, çok huysuz du. Şükür hafta sonu ilk dişimiz çıktıda kurtulduk ama sanırım ikisini birden çıkratıyordu ondan dahada huysuzlandı. İkinciside çıktı çıkacak bekliyoruz.
Allah annelere sabır versin diyorum.

Banucum bence eşin iyiki öyle diyor, seni her halinle sevmesi en güzeli. Benim bazı arkadaşların eşleri onlara zayıfla şişman olma vs hatta daha ağır konuşuyorlardı kızlar yazık kendilerini kötü hissediyorlardı. Benim eşimde senin eşin gibi çok şükür. Eğer diğer türlü olsaydı ben dayanamazdım kesinlikle.
Gerçekten Allah yardımcın olsun senin işin hakketen zormuş :50: Ama sabır canım sabır... Kiloların gitmesi seni daha mutlu edecek.

Back