turabcımm oncelıkle soyle anlatayım omrum boyunca hep kıloluydum hıc zayıf bır donemım olmamıstı yanı sonra 2 yaz onceydı galıba kafaya koydum zayıflıycam bu sefer dedım sonra dıyete basladım kk yı uldum ozaman 72 kılo ıle baslamıstım 61 kıloya kadar ındım hayatım da ılkdefa bukadar zayıftım okadar guzel bır duygukı anlataılmaz yasanır derler ya aynen oyle ne gıysem yakısıyor ne yapsam guzel oluyordum . ama buyuk bırr sacmalık yuzunden kendımı yerden yere vurdumm psıkolojım bozuldu 5-6 ayda verdgım kıloları aynen 5-6 ayda tekrar gerı aldım ustelık fazlasıyla anladımkı hıckımse ıcın ınsan kendını bırakmamalıymıs allahım dermansız dert vermedıkten sonra herseyın ustesınden gelebılıyor ınsan allahım ölüm vermesın bu donemlerde cok sevdıgım babam gıbı sevdıgım amcamı kaybettm ve kendıme geldım kendımı toplamaya calıstım . bıraz duzeldım sonra kocamla tanıstım dunyanın en tatlı ınsanı gırdı hayatıma bır mucıze gıbı dogdu mutlulugum oldu benım buseferde mutluluktan koyverdımm ıste
tam 5 ay once maksımum kılom 78 le gelınlık gıydımm cok crkınımm ama artıkk yeter dedım kendıme cunku kocam cok dıkkatlı cok bakımlı bır adam hersabah aynadan gobegne bakar aksam cok yedım bugun az yıyım der dusunun yanı. hee bıde kocamın bekar evınden gelen spor aletlerı dıjıtal tartıyı falan gorunce kendımden utandım dıyebılırım ve bır karar verdım bende artık zayıf ıstedıgı seylerı gıyebılennn manken gıbın kız olmak ıstıyorum olucam da ınsallahhh
butun kocalar gıbı benımkıde sen bılırsın boylede ıyısın falan dıyor ama ben kılo verdıkce suran ne guzel oldu bu cok yakıstı dıye konusmaya basladı yanı kesınlıklee gıdıcek bu kara yaglar sekerım
uzun oldu bıraz kusura bakmayın olurmu sekerler