• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

gunaydin kizlar bu sabah tartildim 60. kusur ciktim hizla azar azar kilo veriyorum

buraya pek giremiiyorum bilg. sorunlari yuzunden ama baktim herkesler unutmus beni.

belki cuma giremem diye netim gider diye bi kisi tel nosu yazsin dedim kimse cevap vermemis :(

gunaydin kizlar bu sabah tartildim 60. kusur ciktim hizla azar azar kilo veriyorum

buraya pek giremiiyorum bilg. sorunlari yuzunden ama baktim herkesler unutmus beni.

belki cuma giremem diye netim gider diye bi kisi tel nosu yazsin dedim kimse cevap vermemis :(

aman da darılırmış ta.kız seni niye unutalım.

günaydın kızlar yarın büyük gün inş.ceza almam yaa turabcım.menüm sabah yine su içmeyi unuttum alışamadım .1yumurta 4 zeytin kk peynir 1 dilim kepek ekmeği 8 küçük yeşil biber 1 bardak yeşil çay
ara öğün 1 mandalina öğlen gezmem var okul yokken iyi geziyorum ama .2 ay sonra nolucak bakalım.öğlen orda biraz tadımlık yerim yine.
benim oğlan daha emeklemiyoda dönüyo olduğu yerde 360 derece gidiyo.banucum bizimki çok huysuz ama bi türlü dişimiz çıkmadı ya.
posi seni unutur muyuz hiç.en kısa zamanda bil.yaptır.
öppüldünüzzzzzzzzz

aynı sorular benimde aklımdan geçmişti şekercimm:1:

kız anlattım ya mazeretimi anlayış yerine isyan haa:63::88::47::47::47:

sağlıklı beslenme,namaz,kuran,dua ve stresten uzak kalma :34:

vayy isyana destek haa:63::47::47:

ya ben de bulamadım nerde olurki bunlar..evden yapsam diyorum o da çok rüküş durucak her daim dışardayım.kolumda düzgün durması gerekiyor:5::5:
amaa fikri bile kilomdan eksiltti sabah 68,5 çıktım tartıda kaç gündür aynı rakama takılı kalmıştım. ayy birde taksam nasıl olucak yaa ben bir an önce kırmızılanmalıyımm:84::84::84::84::84:

dediğim ipler rengarenk yani ebruli renkteydi araştırırsanız bulursunuz güzel duruyo bilekte..
önerilerin için teşekkürler tatlım.
günaydın milleeeetttt :3:
bu sabah tartı beni çok mutlu etti :66:

Gunaydin Arkadaslarrr :71:
bende mutluluktan havalara ucuyorum
platesimi yaptim 30 dk hopladim zipladim dusumu aldim
gecen hafta denedigim fermuarini kapatabildigim ama giyilemeyecek kadar dar gelen bir etegimi bir cesaret bugun yine denedim ve oldu :nazar: , goslerime inanamadim simdi uzerimden cikaramiyorum.
demkki kalca gitmis ama kollar ve gobek duruyor:(
:92: :92: yasasin plates :92: :92:

yeni işin hayırlı olsun canımcım senin adına çok sevindim bunlar güzel telaşlar bi düzene gir rahatlarsın

Akrepçim yeni işin hayırlı olsun canım :nazar:

tebrikler Akrep Allah islerini kolaylastirsin canim
vedigin hosaf tarifini yaptim henuz duduklu tencerenin kapagini acmadim ama kokusu cok guzel
asure gibi kokuyor

çok teşekkür ederim kızlar..:16:Allah razı olsun..isteyen herkese en güzelinden işler nasip etsin..amiin.

bende evde kırmızı ip bulamadım ama sosyete pazarında satılıyor soyle püslü gıdıp ondan alıcam kendıme bende :))

akrebim cok sevındım işini kurmana artık rahat edersin.inan senın adına cok mutlu oldumm.hayırlı uğurlu olsun canım kaptanım

canım yıkana yıkana ıp eskıyormuş zaten değiştırıyormuş oda.bollaşıncada yenı ıp takıyormuş bıleğıne sıkıca.hala takıyordu gecen.baklavayı cok sever 1 dılım yıyor bıleklığıne bakıyor tamam doydum dıyor.zayıf olmasına rağmen takıyor suandada

sağol kuşum.darısı senin başına olsun inşallah:16:
:62:buldum koluma takabileceğim kırmızı bilekliği kaç yere sordum hiç alakasız biyerde buldum yahu:26:plastik bişii ve ince bilezik gibi ama baktığında ip gibi görünüyor hem kirlenmezde eskirse ip bağlarım bende o zaman..kırmızı bir yün alırım..kullanırım artıkım:66:
Bugünkü menümü yazayımda benı azarlayın kızlar:17::17::14:

sabah:1 bardak sıcak sırkelı su 1 dilim ekmek 1 dilim peynır

öğlen: 1 KUCUK KASE aşure :(

ikindin: 2 bardak cay

akşam üzeri : 1 portakal

akşam 6 da: 1 kase yoğurt corbası 4 yk kasığı yesıl fasulye 3yk pilav(evet yuhh dıyebılırsınız kızlar :(

1 lt su :(
anam yuhlanıcak ne yemişsinki :26: anlamadım ben az mı çok mu demek istedin:61:
:58:akrebim ben burdayım beni görmüyormusun :14::58:
gördüm şekercimm geç oldu ama idare et şekercim:71:
karamel sen birde benim menume bak bakalim ne diyecesin
(emziriyorum)
Sabah kalinca 2 bardak oda sicakliginda su
8.30 1 br portakal+greyfurt suyu, bir tost, 3 bildircin yumurtasi
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal
11.30 bir kupa nescafeli sut(sekersiz)
14.00 5 kasik pilav bir parca et buyuk bir bardak ayran
16.00 4 kasik pilav 1 kepce kuru fasulye bir iki salatalik tursusu
18.00 2 hurma 2 kuru incir bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi 2 bardak yesil cay
19.30 yarim elmaSabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
4.5 litre su
birazdan bir bardak sut icerim belki birazda beyaz leblebi cunk acikir gibiyim
tatlım sen neden bu kadar kısa aralıklarla besleniyosun ki bu kadar çabukmu acıkıyosun:31:
minnos bugun plates yaptim ve platesle daha hizli yol alacagima kanaat ettim
plateste tam yakiyorsun yaglari
diger cd yi yaparken ben oyle bir yanma hissetmiyorum
herkese tavsiye ediyorum
basta cok zor geliyor ama zamanla cok basitlesiyor
platesçiler çoğalıyormu ne :82:

2010 yılının Aşure Miladi Tarihi 16 ARALIK PERŞEMBE gününe denk gelmektedir.
Bugüne "Aşura" denmesinin sebebi, Muharrem ayının onuncu gününe denk geldiği içindir. Hadis kitaplarında geçtiğine göre ise, bu güne bu ismin verilmesinin hikmeti, o günde Cenâb-ı Hak on peygamberine on değişik ikram ve ihsan ettiği içindir.
Bu ikramlar şöyle belirtilmektedir:

1. Allah, Hz. Musa'ya (a.s.) Âşura Gününde bir mucize ihsan etmiş, denizi yararak Firavun ile ordusunu sulara gömmüştür.
2. Hz. Nuh (a.s.) gemisini Cûdi Dağının üzerine Âşura Gününde demirlemiştir.
3. Hz. Yunus (a.s.) balığın karnından Âşura Günü kurtulmuştur.
4. Hz. Âdem'in (a.s.) tevbesi Âşura Günü kabul edilmiştir.
5. Hz. Yusuf kardeşlerinin atmış olduğu kuyudan Âşura Günü çıkarılmıştır.
6. Hz. İsa (a-s.) o gün dünyaya gelmiş ve o gün semâya yükseltilmiştir.
7. Hz. Davud'un (a.s.) tevbesi o gün kabul edilmiştir.
8. Hz. İbrahim'in (a.s.) oğlu Hz. İsmail o gün doğmuştur.
9. Hz. Yakub'un (a.s.), oğlu Hz.Yusuf'un hasretinden dolayı kapanan gözleri o gün görmeye başlamıştır.
10. Hz. Eyyûb (a.s.) hastalığından o gün şifaya kavuşmuştur.

Hz. Âişe'nın belirttiğine göre, Kabe'nin örtüsü daha önceleri Âşura gününde değiştirilirdi.
İşte böylesine mânalı ve kudsî hâdiselerin yıldönümü olan bu mübarek gün ve gece, Saadet Asrından beri Müslümanlarca hep kutlanmıştır. Bugünlerde ibadet için daha çok zaman ayırmışlar, başka günlere nisbetle daha fazla hayır hasenatta bulunmuşlardır. Çünkü, Cenab-ı Hakkın bugünlerde yapılan ibadetleri, edilen tevbeleri kabul edeceğine dair hadisler de mevcuttur.
Aşure Gününde ilk akla gelen ibadet ise, oruç tutmaktır.

Muharrem ayınız mubarek dualarınız kabul olsun arkadaşlar..

günaydın kızlar yarın büyük gün inş.ceza almam yaa turabcım.menüm sabah yine su içmeyi unuttum alışamadım .1yumurta 4 zeytin kk peynir 1 dilim kepek ekmeği 8 küçük yeşil biber 1 bardak yeşil çay
ara öğün 1 mandalina öğlen gezmem var okul yokken iyi geziyorum ama .2 ay sonra nolucak bakalım.öğlen orda biraz tadımlık yerim yine.
benim oğlan daha emeklemiyoda dönüyo olduğu yerde 360 derece gidiyo.banucum bizimki çok huysuz ama bi türlü dişimiz çıkmadı ya.
posi seni unutur muyuz hiç.en kısa zamanda bil.yaptır.
öppüldünüzzzzzzzzz

ben bugun tok karnina 64.3 gosteriyordum eger ac karnina wc sonrasi 1300 gr oynarsa ben cezadan yirtarim nurceng. senin dogum sezeryanmiydi normalmi? plates nasil gidiyor? benim dikis yerlerim aciyor iki gundur yaff

tatlım sen neden bu kadar kısa aralıklarla besleniyosun ki bu kadar çabukmu acıkıyosun:31:

akrep o gun ben ogle yemegimi yedim ardindan kayinvalidem cagirdi gel kurufasulye pilav yaptim diye
bende kiramadim :17:

akrepçim işinde başarılar,bol ve hayırlı kazançlar dilerim.allah çalışana rızkını verir.
sağol canım benim:16:
herkes dizi mi seyrediyor ne?
evet seyrediyor canım..mesela ben..öyle bir geçer zaman ki di sanırım dizinin adı..nerdeyse ekrandan içer giricektim o pislik adamla yanındaki ....... sını parçalamak için..yazık yaa çocuklarıyla karısına neler çektiriyor pislik herif:22::22:
İnşaalllahhhh Canım yaa teşekkürler siz böyle moral verdikçe motivasyonum artıyor.

Teşekkür ederim şekerimmm. İncirimi alır almaz yapmayı planlıyorum

Tatlımmm bende farkındayım o günün menüsünün iyi olmadığını ama her gün güzel bir menü yapamıyorum maalesef.:59::59: O gün için öyleydi işte. Özellikle yoğurdu eksik etmem ama evde bazı malzemeler bitti eşimin hastalındanda gidemedik bir tülü markete. sonunda eşim işten gelince dün akşam gidebildim. İnşaallah daha dengeli olarak devam ederim. :34::34:
tamam tatlımm:34:
Akrepçim yeni işin hayırlı olsun. hayırlı ve bol kazançlar dilerim tatlım.

Bugünkü menüm;
08:00 2 Adet Kuru Kayısı, 1 Tatlı Kaşığı Pekmez
09:00 1 Bardak Greyfurt Suyu, 1 Kase Nesfit
13:00 Yarım Muz, 4-5 Adet Badem
16:00 1 Kase Çorba, 1 Dilim Kepek Ekmeği, 3-4 Adet Badem
19:00 1 Adet Piko, 1 Kase Yoğurt
21:00 5 Adet Kestane

3 Litre su

Yaa ben bu kestaneyi çok severim ama kaloriside çok yüksekmiş yiyemedim :(( Bu arada bir öğündeki yazdığım şeyleri aynı anda yemiyorum 10-15 dk aralıklarla yemeyi tercih ediyorum.

Bugün sonunda yürüme bandımı çıkarrtım. yürüyüşe başladım çok şükür. 35 dk Plates, 35 dk Yürüme bandında yürüyüş, 2 defa 8 kat indim, 1 defa çıktım, hafif ev işi.

Bugün biraz vaktimi kızıma ayırmayı tercih ettim. Oğluşumun huysuzluğundan benim kilo verme çabalarımdan 3-4 gündür çok fazla ilgilenemiyordum. Barby sine gelinlik diktik beraber uzun zamandır istiyordu. İsteğini yerine getirmiş oldum şükür. İyi oldu bugün onunla ilgilenmek. Banada iyi geldi.:66::66::66:

Herkese hayırlı gecelerrr...Cumaya 2 gün kaldı yawss ona göre :52:
ayy canım sen hiç yemek yemiyosun nasıl dayanıyosun böyle gün boyu :96::96:
akrepcim işin hayırlı olsun canım
turab platese bende başladım canım
karamel tekar hoş geldin canım
minnoş platese sayende başlayacağım duacyım sana
medihayy kahvaltı yapmayı unutma canım emziriyosun sende galiba değil mi?
ve yeni katılan arkadaşlar hepinize iyi geceler.gezmeden geç geldim sonra aşk ve cezayı izledim ancak yazabildim.öpüldünüz hepiniz iyi gecelerrrrrrr
sağol tatlışım..:16:
ayy sonunda ben de olucam platesçi galiba:1:
kizlar yusuf ikinci bilgisayari da bozdu servise yoladik
bu cuma internete girme firsatim olmazsa facedeki arkadaslardan biri faceden ya da burdaki arkadaslardan biri ozelden bana tel nosunu verirse innternetim olmazsa cuma gunu mesaj atsam kilomu

internete girebildigim aralarda bakicam ins. cumaya nete girebilirim de mesaj atmaya hic gerek kalmaz.

ins. herkesler iyidir. ben hergun evin bir isini hallediyorum
neyse yusuf saldirdi klavyeye
iyi geceler
oyyy yusufum epey yaramazmı olmuş..tabi ilgisini çekiyor çocuğun:nazar:
selam kızlar pılatescı kardeslerımm hepınızıee boll pılateslı gunler dılerımm
posıcım cok uzuldum yaa bılgısayarın bozulmasına
bu yusuf cok yaramazlık yapmaya basladı bakk:emir_bebek:

akrebım yenı ısın hayırlı olsun allahım bol kazanclar hayırlı ısler nasıp etsınn

karamelımm yanlıs duyumlar alıyoum senden aman haa hemencecıkk dıyete devam edıyorsun
buarada beınım bugece mısafırlerım vardı akrebım dovucek yıne benı ama
ya bıde ben 3 gundur wcyı hıc gormedım yaa sulusu dısında yanı:27::27:

turabcım umarımm en kısa zamanda pılatesın verımlerını alıcaksın
nurceng canımm sende basla hadı yenı baslayan kızlar ölçulerınızı alınn bence
3-4 seferden sonra farkı gorunce ölene kadar bırakmıycaksınızdır :60::60:
sağol canım benim..:16:
tam kızıcaktım kayısı yapmadınmı diye almışsın :23:
gunaydın gunaydın gunaydın sekerlerımm:38::38::38::38:
mınnosunuzz dunn nıhayet kuru kayısı ve ıncırı almıs olup vatana mıllete hayırlı olsun
cunkum busabah ıtıbarıylen 4 gundur wc yuzu gormeyen dötumm yuzunden şişk patates olucam beee:60::60::60::60: ayy sımdıkk aksam tarıfını de yazdım buaksam yapıcam akrebımm he bıde
meyvenull bı sıte verdı bana kılo takıbı dıye bır sıte hergun yedıklerını yaptıklarını kılo yazıyorsun
kendını daha ıyı takıp edıyorsun. ayy cok guzel bır sey mesela bır dılım tıramısunun tam tamına 2 saat pılatese denk geldgını görerek kendımden gecıp duvarlara vuruyorum kendımı harıka bısey yanı
normalde kalorı hesabı yapmam yanı o sekılde yemem ama bazen aman elma yerıne bır dılım borek yıyım dedıgım aksamlarda olmadı degıl yanı burdan anlıyoruzkıı saglıklı besınnler in yaglı besınler out busenenın modasında kızlarr :60::60::60: ay bıdaha tovbe elma yerıne az kucuk pastanın kosesını yıyım demek:59:

iyiymiş şekercim..amaa kırmızı ip gibisi yokmuş bence..klavyede yazarken bile kolumda gözüme takılıyor ve hayalimdeki çıtır akrep karşıma geliyor hemen..ayy ben bu ipten acaip tırsıyorumm:18::18:

Günaydınlarrrrr kızlarrr. Gününüz güzel geçsin yüzünüzden gülücükler eksik olmasın. :66::66: Yahu bu sabahta süper başladım güne. :62: :66:

Ehh ben kaçtım çünküm ebru ile plates yapcamm. Bugün plates plus günü kaçırmamalıyım. Göbişi olanlar yarında karın günü kaçırmayın derimm.
canım benim ne güzel böyle plates günleri diğer altın günlerinden çok daha iyiymiş dimi :52:
gÜNAYDIN SEVGİLİ KAPTANIM :16::16::16:
ne yaptın halletın mı bütün işlerini.yeni işin hayırlı uğurlu olsun akrebimm.

valla cıktım cıktım kendime geldim :)) hemde fazlasıyla kendıme geldim.diyete konsantre olmaya calışıyourm.herkes plates yapıyor ne güzel ben sporda yapamıyorum.

akrebim senin nasıl gıdıyor diyet.yoğunsun biliyorum sen o koşuşturmayla kılo vermişsindir kesin bu hafta :))
ayy inşallah karamelim :69:
sen bizden gizli gizli çerez mi yiyorsun akrebim seni gidi seni.yok bundan sonra çerez fılan al pazardan taze taze meyvelerini meyve yıyecez artık.bak sen yemezsen bende yemem meyve yemek yerım senın yüzünden şişko patata olurum seni suçlarım ona göre :1::1:

ayy akrebim aklıma yenı geldı su kırmızı ip.biliyosun aklım basında değil bu aralar :1::1::1:
bende bugün kendıme alıp takıcam kırmızı bıleklık.beynım onu her gördüğünde DURRR YEME KARAMELLLLL diyecek :1::1:
aldım kuşum aldım..dün pazardaki meyvelerin hepsini aldım:1:akşam da meyve yedim canikom özlemişim meyve yemeyi :27:
ayy inşallah bugün ben taktım canikomm:52::52::52:
Offf offf nası yoruldum. Ebrunun dediği gibi cayır cayır yanıyorumm yafff. :52:

Canım ya aslında bencede kalorisi fazla şeyleri akşam yememek lazım ama eşim ve kızım isteyince sıcak sıcak görünce dayanamadım yedim. :59: Allah'tan oğluşum ağladı da tekrar uyutmak için gittim yoksa daha fazla yiyebilirdim.Bazen çocuk ağlamasıda işe yarıyor işte
Canımcım kızım 6 yaşına girecek şubatta inşaallah. Ana okuluna gidiyor. Görsen nasıl sevindi gelinliği dikince zıpır.
cidden yakıyormu bu kadar plates yahuu:26::26:

herkese iyi akşamlar.bu mübarek gününüzü kutlar yuvanıza bolluk bereket getirmesini temenni ederim.sabah güzelce kahvaltımı ettim.öğlen yoğurdumu yedim.akşama doğru canım nasıl mercimek köftesi istedi,sanki aşeriyorum.az yağlı hazırladım.bol yeşillikle tükettim.1 kepçe de çorbamı içtim.abartmadan kalktım.tam mutfak işi bitti derken kızım anne yarın yerli malı haftası,öğretmenim annen tatlı yapsın dedi, demez mi...neyse bana yine mutfak yolları göründü.en sonunda evden fırını ihraç edip,toptan kurtulmayı düşünüyorum.

merhaba kızlar sabah gayet güzeldi öğlen oturmadaydım biraz yedim.sonraaaaaaaa eve geldim annem aşure sarma bi de çörek göndermiş ve dayanamadım hepsinden tattım ya sonrada spor yaptım tabi erirse yediklerim.

turabcım sezeryanla doğum yaptım normal doğumdan korktum da öyle ben istedim işte.eski kadınlar gibi doğuramadım işte napalım.
banucum kolay gelsin yaptığın tatlının tadına bakma bence
yarın büyük gün kızlarr yaa inş.vermişimdir.inş hepimizvermişizdir.
bu arada hepinizin aşure günü mübarek olsun
yarın bi bakıcıyla konuşmaya gitcem benin için dua edin lütfen inş.iyi biri karşımıza çıkar
öpüldünüzzzzzzzz

gunaydın lolocum tam ben cıkarken gırmıssın hıc adını gormedım ben
kusura bakma olurmu bugun doktora gıdıcekmıssın hayırlısı olsunn

yok canım niye kusura bakim aşk olsun

evet bu gün gittim dokotra bir sürü test verdi sabah aç karna gidip yaptırıcam

birazda olsa içim rahatladı en azından doktor hoşuma gitti çok iyi ilgilendi
en önemlisi bebek tedavisine başladığımız için daha bi detaylı ilgilendi kadın doğumcunununda tedavisiyle beraber takip edelim seni dedi
çok mutlu oldum

bu hastalığın sağı solu belli olmazmış bi bakarsın düzelmiş
bi bakmışsın daha kötü olmuş
onun için belli aralıklarla takib etmemiz gerekiyo ömür boyu dedi

Back