• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyidir banu sen nasılısn?
şu paket lastik olayıda iyiymiş ama delilerin kafaya taktığı huni gibi algılamasın millet :1:

valla nasıl olsun.aklım fikrim hep kiloda.tartıya da çıkmıyorum.cuma sabahı süpriz olsun diye.[kötü bir süpriz olmasın da]birazdan giyinip pilatese gideceğim.

neden hep bır kac arkadas yada akraba bıraraya geldıgınde beraber guzel bırseyler yenır?
ozel gunlerde guzel yemekler.Yemek ne kadar cok yerlesmis hayatimiza yaaahu. Tv de yemek programlari, yemek yarismalari, disari ciksak muhakkak bir yerde bisey yenmeli vs...
Arkadaslar ben Kazakistanda okudum universiteyi nufusun yuzde 45 i Rus tu. hangi kizi kolundan tutsan manken diye getirirsin buraya hepsi cok guzel ve fitler.
evlerine misafirlige gittiginiz zaman bir cesit et yemegi ve 4-5 cesit salata yapilir. kulturlerinde bile yok serbetli tatlilar , hamur isleri, kurabiyeler borekler vs.

valla nasıl olsun.aklım fikrim hep kiloda.tartıya da çıkmıyorum.cuma sabahı süpriz olsun diye.[kötü bir süpriz olmasın da]birazdan giyinip pilatese gideceğim.

banu yaa benımde bu aksam pılates dersım var 6 da kız yoksa bız aynı kursta olmayalımm:60::60::60:
sen hangı sehırdesın tatlım bana soyle hele amanın ne suprız oluryaa oyle bısı olsa:60:

yahu minnoş geçmişi okudumda nasıl bir hocanız var sizin öyle yahu.insan kavgada söylemez şişman diye.sen bu hanımla devam mı edeceksin şimdi.valla bizimki pek bir hanım.tek tek ilgileniyor.insanı motive ediyor.seninki gibi olsa dayanamazdım gibime geliyor.

sen simdiden basla ozaman tontişim hundred yapmaya :1:
gel biz bu cezayı 500 hundreda çıkaralım 200 ün pek yaptırımı olmadı demekki.
üzülme prenses ama motıvasyonunuda kaybetme bu hafta olmazsa öbür hafta gidecek bu kara yaglar
neeeeee 500 hundred mı amann tanrım belım burkum kopar gobek mobek kalmaz kız
yok yokk ben hıııcc bısı yemıyım bugece pılateste var gelınce meyve yıyım gıtsın kara yaglar sekerımm
neden hep bır kac arkadas yada akraba bıraraya geldıgınde beraber guzel bırseyler yenır?
ozel gunlerde guzel yemekler.Yemek ne kadar cok yerlesmis hayatimiza yaaahu. Tv de yemek programlari, yemek yarismalari, disari ciksak muhakkak bir yerde bisey yenmeli vs...
Arkadaslar ben Kazakistanda okudum universiteyi nufusun yuzde 45 i Rus tu. hangi kizi kolundan tutsan manken diye getirirsin buraya hepsi cok guzel ve fitler.
evlerine misafirlige gittiginiz zaman bir cesit et yemegi ve 4-5 cesit salata yapilir. kulturlerinde bile yok serbetli tatlilar , hamur isleri, kurabiyeler borekler vs.

ooo turabcımm bızdede mısafır gelıcekmı bır cesıt et yemegı bır cesıt sebze yada fırın yemegı pılavv hatta bazılarına mantı. borek ve tatlı olmazsa sen kotu ev sahıbı sayılırsın ıste oyuzden rus kızları manken gıbı bısde dombılı gıbı malesef:58:

yahu minnoş geçmişi okudumda nasıl bir hocanız var sizin öyle yahu.insan kavgada söylemez şişman diye.sen bu hanımla devam mı edeceksin şimdi.valla bizimki pek bir hanım.tek tek ilgileniyor.insanı motive ediyor.seninki gibi olsa dayanamazdım gibime geliyor.

bızımkı tam bır ukala bır gorsenn boylee ezıkler gıbı bakıyor bıze ama ıste vucudunun guzellıgınden baska bır guzellıge sahıp olamayan ınsanlar boyle ukala oluyorlar ona ınanıyorum ben banucumm. bugun hatta bankada gordum kocamada gosterdım ee yuzu bıle guzel degıl sadece zayıf dedı. tam bır sus kopegı gıbı gezıyor hanı su yahsı cazıbe dıye bır dızı varya orda bır köpek var paris adıda aynı paris demı kocısım dedım hee dedı:60::60::60::60: yok ama ben ona gununu gosterıcem banucum benım oturdugum sehır kucucuk baska spor yapabılıcegım bır yer yok genclık merkezınde calısıyor oda zaten yanı baska ayrobık falanda yok oyuzden mecbur gıdıcem ama onu sallamıycam o benı sallıycakk goruceksın sızde sahıdım olun ızlar emıı:47::47:

güzelim kalıtım diye de bir şey var.tabii beslenme de çok önemli ama hatunların genetiğini de yabana atmamak lazım.bu ülkede çok yerleşmiş fazla yemek kültürü.tek çeşit çıkar misafire adın ya beceriksize,ya tembele ,ya cimriye çıkar.valla ben misafire 6-7 çeşit çıkarayım derken canım çıkıyor.ev topla bir yandan çocuklara bak ,bir yandan mutfakta koştur.misafir geldiğinde enerjim bitmiş oluyor.gel de neşeyle muhabbet et.yemekteyize katılsam daha az iş çıkar.

bızımkı tam bır ukala bır gorsenn boylee ezıkler gıbı bakıyor bıze ama ıste vucudunun guzellıgınden baska bır guzellıge sahıp olamayan ınsanlar boyle ukala oluyorlar ona ınanıyorum ben banucumm. bugun hatta bankada gordum kocamada gosterdım ee yuzu bıle guzel degıl sadece zayıf dedı. tam bır sus kopegı gıbı gezıyor hanı su yahsı cazıbe dıye bır dızı varya orda bır köpek var paris adıda aynı paris demı kocısım dedım hee dedı:60::60::60::60: yok ama ben ona gununu gosterıcem banucum benım oturdugum sehır kucucuk baska spor yapabılıcegım bır yer yok genclık merkezınde calısıyor oda zaten yanı baska ayrobık falanda yok oyuzden mecbur gıdıcem ama onu sallamıycam o benı sallıycakk goruceksın sızde sahıdım olun ızlar emıı:47::47:

aynen devam güzelim.böyle hazımsız insanların yanında benim enerjim düşüyor.ama öyle de çoklar ki.

neeeeee 500 hundred mı amann tanrım belım burkum kopar gobek mobek kalmaz kız
yok yokk ben hıııcc bısı yemıyım bugece pılateste var gelınce meyve yıyım gıtsın kara yaglar sekerımm

meyve ye sut ic yesillik ye, kalcani kas birak :1:
hadi prensesim benim

ooo turabcımm bızdede mısafır gelıcekmı bır cesıt et yemegı bır cesıt sebze yada fırın yemegı pılavv hatta bazılarına mantı. borek ve tatlı olmazsa sen kotu ev sahıbı sayılırsın ıste oyuzden rus kızları manken gıbı bısde dombılı gıbı malesef:58:
kokunden degistiresim var bazi aliskanliklari
misafirperverlik sofra kurmakla dogru orantili gibi :30:

güzelim kalıtım diye de bir şey var.tabii beslenme de çok önemli ama hatunların genetiğini de yabana atmamak lazım.bu ülkede çok yerleşmiş fazla yemek kültürü.tek çeşit çıkar misafire adın ya beceriksize,ya tembele ,ya cimriye çıkar.valla ben misafire 6-7 çeşit çıkarayım derken canım çıkıyor.ev topla bir yandan çocuklara bak ,bir yandan mutfakta koştur.misafir geldiğinde enerjim bitmiş oluyor.gel de neşeyle muhabbet et.yemekteyize katılsam daha az iş çıkar.

aynen katılıyorumm banucum benım de esım gıresunlu onlarda cok fazla degıl hatta hıc hamurısı yok galıba hep sebze meyve tursu gıbı beslenıyorlar mısafır gelıyor 2 tuzlu bır tatlı bır salata yapıyorum bunların hepsı aynı anda yenırmı napıyorsun dıyor ve nıtekım kendısı yemıyorr ahh ahh bende onun gıbı olabılsem sabah yerım bırazını dıyorr yok yok benım de alısmam lazım bu ot meyve işine:60::60:

meyvemm sen gelmıssın ama ben cıkıyorum eve gıdıyım kocama yemek hazırlıyım hemen gıyınıp platese gıtmem lazımm cooookk calısmam gerek cokk ben bugun adet oldum cunkum bıde rakıbem var hemde cocuklu emzırıyor turab yınede benı gecıp ıddayı kaybedersem ben hergun 500 hundredı nasıl yaparım amanın hadı gorusuruzz kızlar hepınızı coookk optumm:38::38::38:

prenses boyleleri cok motive ediyor insani sen devam et oraya. benide her goren " aaa ne kadar kilo almissin diyor" sanki bizim evde boy aynasi yok ben gormuyorum gibi davraniyorlar. onlari duyduca daha cok zayiflamak istiyorum.

hatunlar hamile iken bile kilo almiyorlar
dokuz aylik hamile kadinin arkasindan baksan anlamazsin hamile oldugunu
dogumdan hemen sonra dumduz gobek, aciyorlar gobekleri .

hem kalitim hem gorunuse verdikleri onem vs bir cok eteni var.....

MERHABA KIZLAR nasılsınız ben bugün yoğundum yine gelen giden eksik olmaz bana misafir vardı.sabahtan ev işi sonra toparlama yemek derken anca girdim.bugün plates yapamadım.ebrunun programı kaçta başlıyo bende o zaman yapsam.turabcım nasıl gidiyo iddiayı kazanacak mısın?ben bilmiyorum bakalım ne olacak 1-1.5 kilo demiştm demi inş.veririm cumaya yoksa 200 mekik oooof.bebeğin nasıl?
bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?genelde aynı bebeklerimiz ya.(banucum,turabcım,medihayy )
turab çaışmaya başlayacak mısın?kızlar bi de en önemli sorun ben ne yapıcam ya.oğlumu bakıcıya nasıl vercem.dua edin bana iş.iyi biri dek gelir.2 ay kaldı ayrılmaya oğlumdan.

herkese meraba bugn kendimi çok kötü hissediyorm:( dedğim gibi arkadaşmn doğmgününü kutladık üstelik saat gece 12 de!:2: e tabi pastalar abur cuburlar falan derken kaybettm kendimi:78:
pazar gününden beri kendimi çok iyi hissediyordm ama şu an çok pişmanm neyse artk bundan snrasına bakıcmm :(

MERHABA KIZLAR nasılsınız ben bugün yoğundum yine gelen giden eksik olmaz bana misafir vardı.sabahtan ev işi sonra toparlama yemek derken anca girdim.bugün plates yapamadım.ebrunun programı kaçta başlıyo bende o zaman yapsam.turabcım nasıl gidiyo iddiayı kazanacak mısın?ben bilmiyorum bakalım ne olacak 1-1.5 kilo demiştm demi inş.veririm cumaya yoksa 200 mekik oooof.bebeğin nasıl?
bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?genelde aynı bebeklerimiz ya.(banucum,turabcım,medihayy )
turab çaışmaya başlayacak mısın?kızlar bi de en önemli sorun ben ne yapıcam ya.oğlumu bakıcıya nasıl vercem.dua edin bana iş.iyi biri dek gelir.2 ay kaldı ayrılmaya oğlumdan.

ben iki gundur iyi gidiyorum, hafta sonu cuvallamis olsamda umitvarim 62 olma konusunda birazdan bugunku menumu paylasacagim.
benim kizim iki gun sonra 6 aylik olacak bugun ilk kez yuvarlandi birkac gundur cabaliyordu. hafif hafifte surunmeye cabaliyor ama 2 ayi alir bence emeklemesi agir benim kizim.
ben bu yil baslamam calismaya nurceng, belkide 3 yasina gelesiye kadar hic calismam. ama evde ozel ders vermek istiyorum. yani cok dusunuyorum bu meseleyi ama bir karar veremiyorum. devlet okullarinda olsam dusunmem calisirim ama dershanede calismak cok zor asil mesai 15.30 dan sonra basliyor bazi gunler eve 9 da 10 da geliyorsun cocuklu anne icin biraz yorucu.

selam kızlar pılatese gıttım geldım sadece elma yıycektım ama doymadım tabıkıden
herbıseyden azcık yedım yınee ben tam sopalk kızım bılıyorum yaa hooff ama cok cok
az yedım kızlar ayy ben adet donemınde tatlısız duramam sımdı tatlı yemıyım dıye ugrasıyorumm
ya doymuyorumkıı:59::59:

Sabah kalinca 2 bardak su
8.30 1 br portakal greyfurt suyu, bir yumurta bir akrep hosafi 
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal biraz peynir
11.30 bir bardak sut bir muz
14.00 2 incir 2 hurma bir bardak sut bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi
15.00 4 kasik pilav 1 kepce orman kebabi bir buyk bardak ayran sonrasinda 1 elma
16.30 1 bardak yesil cay
20.00 bir dilimin yarisi pasta 3 bardak sekersiz cay
Sabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
3.5 litre su
Arkadaslar yorumlariniz benim icin kiymetli

ben iki gundur iyi gidiyorum, hafta sonu cuvallamis olsamda umitvarim 62 olma konusunda birazdan bugunku menumu paylasacagim.
benim kizim iki gun sonra 6 aylik olacak bugun ilk kez yuvarlandi birkac gundur cabaliyordu. hafif hafifte surunmeye cabaliyor ama 2 ayi alir bence emeklemesi agir benim kizim.
ben bu yil baslamam calismaya nurceng, belkide 3 yasina gelesiye kadar hic calismam. ama evde ozel ders vermek istiyorum. yani cok dusunuyorum bu meseleyi ama bir karar veremiyorum. devlet okullarinda olsam dusunmem calisirim ama dershanede calismak cok zor asil mesai 15.30 dan sonra basliyor bazi gunler eve 9 da 10 da geliyorsun cocuklu anne icin biraz yorucu.

turab canım sen öğretmenısın evet kesınlıkle dershane ısı cok zor ben gecen sene calısırken kpss
ıcın dershaneye gıdıyordum allahımm annemın evındeyken bıle okadar cok zorlandımkı bıde sen ogretmen olarak gıdıceksın dusun yanı dershane zor olur ama devlet okuluna belkı gırersın canım kpsye calıssan . kelın ılac olsa kendı basına surer ben hıc calısmıyorum ama devlet daıresınde 4/b lı sozlesmelı calısıyorum

Back