canımm sen emzırıyorsun dıye cok fazla yorum yaapamıyorum amaSabah kalinca 2 bardak su
8.30 1 br portakal greyfurt suyu, bir yumurta bir akrep hosafi 
1 tek sekerli cay, yarim tatli kasigi bal biraz peynir
11.30 bir bardak sut bir muz
14.00 2 incir 2 hurma bir bardak sut bir kucuk bal kasesi beyaz leblebi
15.00 4 kasik pilav 1 kepce orman kebabi bir buyk bardak ayran sonrasinda 1 elma
16.30 1 bardak yesil cay
20.00 bir dilimin yarisi pasta 3 bardak sekersiz cay
Sabah 45 dk pilates ardindan 30 dk hareketli belly dance
3.5 litre su
Arkadaslar yorumlariniz benim icin kiymetli
MERHABA KIZLAR nasılsınız ben bugün yoğundum yine gelen giden eksik olmaz bana misafir vardı.sabahtan ev işi sonra toparlama yemek derken anca girdim.bugün plates yapamadım.ebrunun programı kaçta başlıyo bende o zaman yapsam.turabcım nasıl gidiyo iddiayı kazanacak mısın?ben bilmiyorum bakalım ne olacak 1-1.5 kilo demiştm demi inş.veririm cumaya yoksa 200 mekik oooof.bebeğin nasıl?
bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?genelde aynı bebeklerimiz ya.(banucum,turabcım,medihayy )
turab çaışmaya başlayacak mısın?kızlar bi de en önemli sorun ben ne yapıcam ya.oğlumu bakıcıya nasıl vercem.dua edin bana iş.iyi biri dek gelir.2 ay kaldı ayrılmaya oğlumdan.
aynen katılıyorumm banucum benım de esım gıresunlu onlarda cok fazla degıl hatta hıc hamurısı yok galıba hep sebze meyve tursu gıbı beslenıyorlar mısafır gelıyor 2 tuzlu bır tatlı bır salata yapıyorum bunların hepsı aynı anda yenırmı napıyorsun dıyor ve nıtekım kendısı yemıyorr ahh ahh bende onun gıbı olabılsem sabah yerım bırazını dıyorr yok yok benım de alısmam lazım bu ot meyve işine
turab canım sen öğretmenısın evet kesınlıkle dershane ısı cok zor ben gecen sene calısırken kpss
ıcın dershaneye gıdıyordum allahımm annemın evındeyken bıle okadar cok zorlandımkı bıde sen ogretmen olarak gıdıceksın dusun yanı dershane zor olur ama devlet okuluna belkı gırersın canım kpsye calıssan . kelın ılac olsa kendı basına surer ben hıc calısmıyorum ama devlet daıresınde 4/b lı sozlesmelı calısıyorum
farkindayim minnosum bende uzulerek yedim ama kayin validemlerdeydim ve saatlerdir birsey yememis acikmistim, bundan sonra hurmami incirimi cantamda tasiyacagimcanımm sen emzırıyorsun dıye cok fazla yorum yaapamıyorum ama
o saat 8 de yedıklerını yemesen daha ıyı olurdu bence cunku aksam yemegın
yeterlıymıs bencee gercı yaım dılım pastadan neolur dıycem ama menun cok guzel gercektenn kesınlıkle gıdıcek kara yaglarınn pıss yaglarınn tatlımm
ay minnoşçum eşin yemiyorsa ne mutlu sana.benimki 2 kişilik yediği yetmiyormuş gibi incecik.bir de bana hiç destek olmuyor.aman ne diyeti ,ye gitsin,sen böyle de güzelsin{standart erkek sözü]vs benim motivasyonumu bozuyor.kızım beslenme götürüyor,eşim işte dışarıdan yemeği sevmiyor o yüzden bizim evde pasta,börek ,kek,poğaça hiç eksik olmuyor.evde pişmemesi gereken herşey hergün pişiyor.artık salatam da dahil her şeyimi ayrı yapar oldum.valla mutfaktan çıkamıyorum.bak bak yeme ,mis gibi de kokuyor her şey.allah bana sabır versin.
ay minnoşçum eşin yemiyorsa ne mutlu sana.benimki 2 kişilik yediği yetmiyormuş gibi incecik.bir de bana hiç destek olmuyor.aman ne diyeti ,ye gitsin,sen böyle de güzelsin{standart erkek sözü]vs benim motivasyonumu bozuyor.kızım beslenme götürüyor,eşim işte dışarıdan yemeği sevmiyor o yüzden bizim evde pasta,börek ,kek,poğaça hiç eksik olmuyor.evde pişmemesi gereken herşey hergün pişiyor.artık salatam da dahil her şeyimi ayrı yapar oldum.valla mutfaktan çıkamıyorum.bak bak yeme ,mis gibi de kokuyor her şey.allah bana sabır versin.
senin isin cok daha zor asil basari diye seninkine denir mkemmel bir iraden var
bizim evde bazi gunler tek cesit yemek pisiyor. o kadar. sadece corba yapsam esim neden ikinci birsey yapmadin demez. onune koy tereyi rokayi onlarla bile ogununu yapar. ama sebze yemekleri yemez. diyorumya benim cok rahat kilo vermem lazim ooof ooof. almasi kolay vermesi nede zormus bu kilolari
benımde cumaya 1 kılo vermıs olmam lazımm banucumm yaa ınsallah verırımm allahım ınsallah hepımızz butun takımım buhafta bırer bırer kılo kara yaglarından kurtulur ınsallahhh amınngelelim bu günkü menüme,sabah 2 dilim kızarmış ekmek,1 dilim peynir,10 zeytin[deli oluyorum zeytine]1 kaşık bal,çay.her sabah aç karnına su tabii.öğlen 1 kase taze yoğurt[yarınkini de şimdi mayaladım],su,açık çay.akşam 1 tabak sebze yemeği 2 dilim ekmek.saat 5 gibi yiyip pilatese gittim.gelince duş alıp çayımı içtim.içimden tatlıya dadanmak geldi.cuma 1 kilo vermiş olursam ödül olarak y7erim dedim ve kendimi tuttum.hepinize iyi geceler.çok çok öptüm.
bızımkı tam bır ukala bır gorsenn boylee ezıkler gıbı bakıyor bıze ama ıste vucudunun guzellıgınden baska bır guzellıge sahıp olamayan ınsanlar boyle ukala oluyorlar ona ınanıyorum ben banucumm. bugun hatta bankada gordum kocamada gosterdım ee yuzu bıle guzel degıl sadece zayıf dedı. tam bır sus kopegı gıbı gezıyor hanı su yahsı cazıbe dıye bır dızı varya orda bır köpek var paris adıda aynı paris demı kocısım dedım hee dedıyok ama ben ona gununu gosterıcem banucum benım oturdugum sehır kucucuk baska spor yapabılıcegım bır yer yok genclık merkezınde calısıyor oda zaten yanı baska ayrobık falanda yok oyuzden mecbur gıdıcem ama onu sallamıycam o benı sallıycakk goruceksın sızde sahıdım olun ızlar emıı
MERHABA KIZLAR nasılsınız ben bugün yoğundum yine gelen giden eksik olmaz bana misafir vardı.sabahtan ev işi sonra toparlama yemek derken anca girdim.bugün plates yapamadım.ebrunun programı kaçta başlıyo bende o zaman yapsam.turabcım nasıl gidiyo iddiayı kazanacak mısın?ben bilmiyorum bakalım ne olacak 1-1.5 kilo demiştm demi inş.veririm cumaya yoksa 200 mekik oooof.bebeğin nasıl?
bebeği olan arkadaşlar bebekleriniz emeklemeye başladı mı?genelde aynı bebeklerimiz ya.(banucum,turabcım,medihayy )
turab çaışmaya başlayacak mısın?kızlar bi de en önemli sorun ben ne yapıcam ya.oğlumu bakıcıya nasıl vercem.dua edin bana iş.iyi biri dek gelir.2 ay kaldı ayrılmaya oğlumdan.
herkese meraba bugn kendimi çok kötü hissediyormdedğim gibi arkadaşmn doğmgününü kutladık üstelik saat gece 12 de!:2: e tabi pastalar abur cuburlar falan derken kaybettm kendimi:78:
pazar gününden beri kendimi çok iyi hissediyordm ama şu an çok pişmanm neyse artk bundan snrasına bakıcmm
arkadaslar bildiginiz,dinlediginiz, yerli yabanci cok hareketli parcalar varmi spor yaparken dinleyip cosabilecegim. yazarsaniz cok sevinirim
minnos sen kilo verme konusunda cok tecrubelisin
daha oncede cok kilo vermissin, musade edersen sorabilirmiyim nasil geri geldi o kilolar
anladim prenses
bende acaba verip kilolari geri alirmiyim diye endiseleniyordum O acidan sordum
Allah mutlulugunuzu bozmasin
Hadi ozaman verelim kurtulalim bu kara yaglardan
Alt karnim agriyor bugunku plates plus gununden sonra, ama superdi ya kesin kararliyim sabahlari ebru salliyi kacirmak yok
minnosum hadi erelim mutluluga artikin yaa
benim küçüğüm 3 aylıktan beri dönüyor,kalkmaya çalışıyordu.şu ara kilo alımı ve dişlerin etkisiyle tembelleşti.sadece hep oturayım istiyor.biz de hep onunla oynayalım,annesi hiç iş yapmasın,hep kucağına alsın.şu anda da bağıra çağıra beni istiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?