- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
birde 70.dakikalarda ask sevgi üzerine söylemler vardi yazicaktim hatta
kaldi
yeni anket ne zaman açılıcak kaydirigubbakcemile2
kuzum anketler bitti eğerki tekrardan başa dönmek istersek yeni bir düzenleme yapalım diyoruz, biz diğer topicte liv, pia, atlantis konuşmuştuk. sizde fikirlerinizi söyleyin ona göre :))
önemli değil cnm , izlemeye zorlamaya ztn kendini filmdende tad alamazsın. umarım her şey yoluna girer . keyfinin olmamasına üzüldüm
evet kuzum ya öyle olmaz, bir sürü film olur :)
ama hani türler ve gruplar kalksa (bizim eski organizasyon gibi) herkes sırası gelince istediği 3 - 4 filmi ankete açsa sınırlama olmadan yani
evet kuzum ya öyle olmaz, bir sürü film olur :)
ama hani türler ve gruplar kalksa (bizim eski organizasyon gibi) herkes sırası gelince istediği 3 - 4 filmi ankete açsa sınırlama olmadan yani
bu arada alakasız olacak ama içinizde benim gibi ingilizce kelime dağarcığını geliştirmeye çalışan varsa wordexam diye bir program buldum. bilgisayar açık olduğu sürece ekrana durmadan yeni kelimeler çıkıyor. zorla kelime öğretiyor insana :hulya: bazen de sinir ediyor tabii
ilginen olursa adres www.wordexam.com
canim benim sende biliosun film izlemek en buyuk keyiftir benim icin cok severim
ama evde huzur olmayinca patirti kuturdu olunca konsentre bile olamiosun kafamin dagilmasini istiorum izleyim diorum bi turlu icine giremiorum napcam bilmiorum kulaklik bakayim diorumm canimmmcimmm
bu tam ihtiyacım olan şey:lepi:
sevindim:)) yalnız çok ısrarcı bir program, insanın peşini bırakmıyor kaydirigubbakcemile3
ben çalıştıramadım yahu, bilgisayarım hata verdi . sanırım format atmam gerekecek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?