• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Sinema Günleri Komedi - Romantik - Müzikal Filmleri 6.Haftası

Hangi filmi izleyelim ?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
selam kızlar
ben filmi hala izleyemedim bilmiyorumkismile
izlemeye çalıştım aslında ama online siteler sanırım hep ücretli olmuşlar
yarısına kadar izin veriyor
tekrar deneyeceğim

bu arada tekrar başa dönecek sanırım, öyle değil mi?

kuzum anketler bitti eğerki tekrardan başa dönmek istersek yeni bir düzenleme yapalım diyoruz, biz diğer topicte liv, pia, atlantis konuşmuştuk. sizde fikirlerinizi söyleyin ona göre :))

okudum canım konuşmalarınızı bir tür için herkes film söylese güzel olur aslında böylece herkes her hafta film önermiş olur ama o zamanda çok film olur ankette napsakki :uhm: kafam karıştı :dance:

evet kuzum ya öyle olmaz, bir sürü film olur :)
ama hani türler ve gruplar kalksa (bizim eski organizasyon gibi) herkes sırası gelince istediği 3 - 4 filmi ankete açsa sınırlama olmadan yani

önemli değil cnm , izlemeye zorlamaya ztn kendini filmdende tad alamazsın. umarım her şey yoluna girer . keyfinin olmamasına üzüldüm

canim benim sende biliosun film izlemek en buyuk keyiftir benim icin cok severim
ama evde huzur olmayinca patirti kuturdu olunca konsentre bile olamiosun kafamin dagilmasini istiorum izleyim diorum bi turlu icine giremiorum napcam bilmiorum kulaklik bakayim diorumm canimmmcimmm

evet kuzum ya öyle olmaz, bir sürü film olur :)
ama hani türler ve gruplar kalksa (bizim eski organizasyon gibi) herkes sırası gelince istediği 3 - 4 filmi ankete açsa sınırlama olmadan yani

daha önceki konuşmaları okumuş ve katılmıştım canım
grup olmaması bana da daha mantıklı geliyor.
seçtiğim bir filmin yorumlanması hoşuma gider.
birden fazla kişi önerince mecburen bir kişinin önerisi seçiliyor.

adres için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

bu arada alakasız olacak ama içinizde benim gibi ingilizce kelime dağarcığını geliştirmeye çalışan varsa wordexam diye bir program buldum. bilgisayar açık olduğu sürece ekrana durmadan yeni kelimeler çıkıyor. zorla kelime öğretiyor insana :hulya: bazen de sinir ediyor tabii
ilginen olursa adres www.wordexam.com

bu arada alakasız olacak ama içinizde benim gibi ingilizce kelime dağarcığını geliştirmeye çalışan varsa wordexam diye bir program buldum. bilgisayar açık olduğu sürece ekrana durmadan yeni kelimeler çıkıyor. zorla kelime öğretiyor insana :hulya: bazen de sinir ediyor tabii
ilginen olursa adres www.wordexam.com

bu tam ihtiyacım olan şey :D :lepi:

canim benim sende biliosun film izlemek en buyuk keyiftir benim icin cok severim
ama evde huzur olmayinca patirti kuturdu olunca konsentre bile olamiosun kafamin dagilmasini istiorum izleyim diorum bi turlu icine giremiorum napcam bilmiorum kulaklik bakayim diorumm canimmmcimmm

dediğim gibi zorlama kendini kuzum benim , ne zaman izleyebilirsen yorumunu gelip yazarsın ztn
:1hug:

Back