- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
"Hable Con Ella"yı ben de çok merak ettim, oyum ona gitti :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
talk to her ..güzel bi filmi ama insan kendini gerçekten yalnız ve hüzünlü hissedinde izlememeli sanırım ben öyle bi zamnda izledimmafoldumben çok güzel duygusal bi filmdiboshayallersmile
döverim seni
önyargı yapma , insan ilişkilerini yalın bi dille anlatan etkileyici bir film, seveceğini zannediyorum ben şahsen kendim :)
:) :1hug:
Her filmin izlenmek için en uygun zamanı vardır; eğer o zaman yakalanmazsa alınabilecek keyif de azalır haliyle, tam da kendi hüznümden, umutsuzluğumdan ve içimdeki kasvetten kurtulmaya çalıştığım bir anda bu film tüm uzaklaştırmaya çalıştığım hisleri geri getirdi sanki:)
Anladım ki doğru an değildi bu. Belki melankolinin içinde gizli bir huzurun da gizlendiği kış gecelerine özgü bir filmdir benim için. Tekrar izlemeli, uygun an'ı yakalayınca. Ama şu an için üzerine söyleyeceğim herşey ruh halimin etkisi ile eksik kalır.
katılıyorum atlantisim her film her zaman izlenmez, en güzel filmler soğuk kış gecelerinde, elinde kahve sıcak evinde sakin kafayla izlenirmiş gibi geliyor bana . İsteksiz ,sırf izlemek için izlediğim filmlere bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Hable Con Ella o kadarda mutsuz ve kasvetli bir film değil ama bence. içinde, güzel , huzurlu tadlarda barındırıyor olmalı yada bana öyle geldi :)