• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2. Sinema Günleri Komedi - Romantik - Müzikal Filmleri 6.Haftası

Hangi filmi izleyelim ?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar ben de çok istiyorum bu tür etkinliklerinizde yer almayı
Ancak bana biri özel mesajla ne yapıldığını nasıl yapıldığını anlatırsa ben de seve seve katılmak isterim.

yeni bir topic açacağım cnm, oraya gel organizasyon hakkındada daha iyi bilgi edinmiş olursun. özelden seni bilgilendireceğim.

uzlaşabildik sanırım.

Önce sayıyı belirleyelim; hatta bu başlık altında katılacağı kesin olanlar isimlerini yazsın. Bir listemiz olsun. Eğer az isim olursa 4 film önerisi yeterli olur, eğer daha fazla katılım olursa belki 5 film önerebiliriz her hafta, böylece seçeneklerimiz de artar.

Tür kısıtlaması olmasa dahi şöyle yaparım derim; herkes en az 2 ayrı türde öneride bulunsun. yani korku seven ya da komedi öneren birinin tüm filmleri bu türden olmasın, korku öneren biri mutlaka komedi/ belgesel ya da farklı türde de seçimlerde bulunsun. ne dersiniz?

bencede bu önerilerin çok mantıklı atlantisim , ben başlığı açtım. orda kuralları iyice şekillendirelim . 4 filmmi açmalıyız yada 5 filmmi onlar zamanla belli olacak şeyler ztn.

ya düşündümde 4 farklı türden filmi ankete koyduğumuzda anket sonuçlarına göre üst üstte 2-3 hafta aynı türden film şeçilirse hiç hoş olmaz

en az 2 diyor zaten livvvvvvv :)

ha birde yaa katilimci cok olsun derken simdi cok olucak haftalar gecince dokülücek millet yine sapir sapir ben "P" ile sonlarda nasil sabir göstericem??

Back