- Konu Sahibi prensesin.uykusuyum
-
en sevdiğim film izleme şekli dıaşrıda hava kapalı yağmurlu olucak ben evimde olucam alıcam yanıma sıcak çikolatamı üstümde battaniyem bide şöyle güzel hüzünlü bi film ayhhh:asigim:
aaiiy evet ya içim birden kıpır kıpır oldu :) kış gecelerinde film izlemek gibisi yok.
sanırım ben son günlerde böyle bir ortamda tam anlamıyla hakkını vererek "Les Amants du Pont-Neuf" filmini izlemiştim . tadı hala damağımda :asigim:
Prensesim bilmem sende de olur mu ama hayatın bazı dönemlerinde takıntılı düşünceler edinirsin, hayatın içinde, gerçekleşmesi muhtemel olaylara karşı bir korku duyarsın, bazen hayat sana tam bir trajedi gibi görünür ve o ruh halinden kurtulmak hiç de kolay değildir.
Açılış sahnesinden itibaren tüm takıntılı düşüncelerime müziğiyle, hastane sahneleri ve diyalogları ile sanki fon oluşturdu bu film
Hani bazen tüm düşünce ve yoğunlukların uzağında kalmak isteriz ya, herşeyi kontrol etme çabası yorar bir noktada ve hayatın tatsız süprizlerinden, olasıklıklarından kurtulmak uzaklaşmak isteriz. Anlatmak bir hayli güç, düşünceler bile derli toplu değil ki ama işte çarpıyor bir yerde. O hüznü arttırıyor yoksa severim hüznü ama mesafeli, kuş bakışı hüznü. Kendi içindeki karanlık büyüyünce bir başkasının hüznünü kaldırmıyor zihin de.
Ben oturup Alice Harikalar Diyarı falan izleyeyim en iyisi, bir tavşan bana rehberlik etsin, ben harikalar diyarına doğru yol alayım :))))) Hayatın gailesinden biraz uzakta=)
Prensesim bilmem sende de olur mu ama hayatın bazı dönemlerinde takıntılı düşünceler edinirsin, hayatın içinde, gerçekleşmesi muhtemel olaylara karşı bir korku duyarsın, bazen hayat sana tam bir trajedi gibi görünür ve o ruh halinden kurtulmak hiç de kolay değildir.
Açılış sahnesinden itibaren tüm takıntılı düşüncelerime müziğiyle, hastane sahneleri ve diyalogları ile sanki fon oluşturdu bu film
Hani bazen tüm düşünce ve yoğunlukların uzağında kalmak isteriz ya, herşeyi kontrol etme çabası yorar bir noktada ve hayatın tatsız süprizlerinden, olasıklıklarından kurtulmak uzaklaşmak isteriz. Anlatmak bir hayli güç, düşünceler bile derli toplu değil ki ama işte çarpıyor bir yerde. O hüznü arttırıyor yoksa severim hüznü ama mesafeli, kuş bakışı hüznü. Kendi içindeki karanlık büyüyünce bir başkasının hüznünü kaldırmıyor zihin de.
Ben oturup Alice Harikalar Diyarı falan izleyeyim en iyisi, bir tavşan bana rehberlik etsin, ben harikalar diyarına doğru yol alayım :))))) Hayatın gailesinden biraz uzakta=)
ıı tavsiye etmem ben dün izlemdimmkaydirigubbakcemile3 yarısında dayanmayıp kapattımmkaydirigubbakcemile3
Tim Burton'un filminden mi bahsediyorsun minikm :/ bende bgn yarın izlemeyi düşünüyordum , o kadar kötü olmasın ,olmamalııııııııı
evet ayıptır yahu , minnet borcum var, hayatımın filmlerini yaptı adam. beğenmesem bile beğendim derim ben bu gazla artık , minik kınıyorum seni çok ayıp :)
:kedi:
ama alice gıcık oldum napıyımm :1shok:kaydirigubbakcemile3
alice gıcık mı oldun, git gözüm görmesin seni , sanatsal eleştirilerle gel bana
Başlık iyice saptı amacından ama yazmasam içimde kalır; yahu Johnny Depp'i doğal halinde görmeyi özledim ben. Ne o şapkacı hali. O güzelliğe yazık ediyorlar, daha önce de Sweeny Todd'da izlemiştim. O bakışlara, o yüz hatlarına, endama yazık ediyorlar
:))))))))))
aaiiy evet ya içim birden kıpır kıpır oldu :) kış gecelerinde film izlemek gibisi yok.
sanırım ben son günlerde böyle bir ortamda tam anlamıyla hakkını vererek "Les Amants du Pont-Neuf" filmini izlemiştim . tadı hala damağımda :asigim:
doğru diyorsun Tim ,Johnnyi aldı ucube rollerinde oynatıp duruyor, yahu adam hala yakışıklı hazır her şey yerli yerindeyken film çevirse yazık olacak cidden , isyan edesim geldi şimdi :)))
himm o kadar guzel mi ya o film indirdim butun kis izlemek nasip olmadi bi turlu
bi de neden bilmiyorum biri hayati bana zorlastirdiginnda aklima artik bu filmdeki o ilk sahnedeki adamin kadin icin sandalyeleri firlatip atmasi geliyor gozlerim doluyor.. boyle bi yer etti o sahne bende resmen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?