2. Sinema Günleri Komedi - Romantik - Müzikal Filmleri 6.Haftası

Hangi filmi izleyelim ?

• Ankete Katılan
    12
  • Anket Kapalı .
tabularımı yıkıp , izleyeli çok olsa bile her sahnesini hatırladığım beni Almadovarla tanıştıran bu müthiş filmi tekrardan izleyeceğim bu gece :)

Son düzenleme:
bu filmde beni en çok etkileyen filmin ilk sahnesindeki o izledikleri oyundur..
hable con ella.. ne güzel bir filmdir ya..
bi de en sondaki dans harikaydı.. defalarca izlemiştim..

(film yorumlarına pek katılamıyorum kusura bakmayın lutfen kızlar hem final dönemimdeyim hem de sanırım fazlası ile karışık günler yaşıyorum yaptığım tek şey ders çalışmak ve uyumak.. izlemiş olduğum filmler denk gelince yorumlara katılabiliyorum değilse film izlemiyorum bayadır.. yeniden özür dilerim bu işe en çok heycanlı olanlardan biriydim ama artık hiç bakamıyorum.. )

asminim biliyorum ne kadar istekli olduğunu ve bir okadarda yoğun olduğunu . sen nezaman izleyebilirsen film yorumlarını bekliyorum yinede :)

bu haftaki film beni niyeyse apayrı heyecanlandırıyor . durdum durdum üstteki videoyu izledim. Marconun şarkıyı dinlerken ki hüzünlü bakışı çok etkiliyor beni. ınsan ilişkileri üzerine gerçekten başarılı ve güçlü bir senaryosu var eğerki bu filmi sevdiyseniz Almadovarın diğer filmlerinede bakın derim. "Carne Trémula", "Todo Sobre Mi Madre","Volver" ," Los abrazos rotos " diğer sevdiğim filmleri . Hemen hemen bütün filmlerini izledim ama bzn süprizlerle karşılaşılabiliyor mesela "Kika" uzak durmanız gereken bir filmi :)

talk to her ..güzel bi filmi ama insan kendini gerçekten yalnız ve hüzünlü hissedinde izlememeli sanırım ben öyle bi zamnda izledimmafoldumben çok güzel duygusal bi filmdiboshayallersmile

aaaay kızlar son 2 ankettir istemedigim filmler seçiliyor :umursamaz:
bu filmin trailer ına baktım pek tarzım degil gibi ama izlemeye calısacagım

Her filmin izlenmek için en uygun zamanı vardır; eğer o zaman yakalanmazsa alınabilecek keyif de azalır haliyle, tam da kendi hüznümden, umutsuzluğumdan ve içimdeki kasvetten kurtulmaya çalıştığım bir anda bu film tüm uzaklaştırmaya çalıştığım hisleri geri getirdi sanki:)

Anladım ki doğru an değildi bu. Belki melankolinin içinde gizli bir huzurun da gizlendiği kış gecelerine özgü bir filmdir benim için. Tekrar izlemeli, uygun an'ı yakalayınca. Ama şu an için üzerine söyleyeceğim herşey ruh halimin etkisi ile eksik kalır.

katılıyorum atlantisim her film her zaman izlenmez, en güzel filmler soğuk kış gecelerinde, elinde kahve sıcak evinde sakin kafayla izlenirmiş gibi geliyor bana . ısteksiz ,sırf izlemek için izlediğim filmlere bazen haksızlık ettiğimi düşünüyorum. Hable Con Ella o kadarda mutsuz ve kasvetli bir film değil ama bence. içinde, güzel , huzurlu tadlarda barındırıyor olmalı yada bana öyle geldi :)

en sevdiğim film izleme şekli dıaşrıda hava kapalı yağmurlu olucak ben evimde olucam alıcam yanıma sıcak çikolatamı üstümde battaniyem bide şöyle güzel hüzünlü bi film ayhhh:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…