- 8 Aralık 2017
- 270
- 79
Normal Web sayfası canım, kk medyadan mı oluşturuyoruz yoksa medya ekle mi, az önce buldum oraya kadarUygulamadan mı giriyosun yoksa normal web sayfasindanmi
Meme dokusu olmayanınız bana öncesi sonrası atabilirmi acabaa bu konuda biraz yaralıyım konumu okudunuzmu bilmiyorum ama bedenimle dalga geçilmişti haniBuyruuunn
Album olustura gir orda medya ekle diyo ekledikten sonra gorebilen üyeleri seç aman herkese açık yapmaNormal Web sayfası canım, kk medyadan mı oluşturuyoruz yoksa medya ekle mi, az önce buldum oraya kadar
Kim dalga gecti yahuMeme dokusu olmayanınız bana öncesi sonrası atabilirmi acabaa bu konuda biraz yaralıyım konumu okudunuzmu bilmiyorum ama bedenimle dalga geçilmişti hani
Eş olacak müsveddeKim dalga gecti yahuekliyim seni bak albumume bende meme namina bisey yoktu.
Çok sevinirimKim dalga gecti yahuekliyim seni bak albumume bende meme namina bisey yoktu.
Tamam canım, şimdi bakacağım ve tekrar deneyeceğim, gizleyeceğim zaten bi gizlilik ayarı yaptım ama şimdi sana sorcam yine canım ekleyinceAlbum olustura gir orda medya ekle diyo ekledikten sonra gorebilen üyeleri seç aman herkese açık yapma
Ay saçmalama lütfen niye cirkin olasin alla allaaa o müsvedde kendine baksin bence ekliyorum seni bakÇok sevinirim
Kendimi çirkin ezik hissediyorum böyle hiç mutlu değilim
TememmmTamam canım, şimdi bakacağım ve tekrar deneyeceğim, gizleyeceğim zaten bi gizlilik ayarı yaptım ama şimdi sana sorcam yine canım ekleyince
Çok geçmiş olsun canım şükür kurtuldunTememmmmemeler düzelince benimde moralim düzeldi valla
Çok iyi duruyor güzel günlerde kullanın çok begendimAy saçmalama lütfen niye cirkin olasin alla allaaa o müsvedde kendine baksin bence ekliyorum seni bak
Onu boşver sen nasıl mutlu olacaksan onu yap.banada nisanlim cok destek oldu sagolsun adamcagiz benim icin yaptiriyosan ben seni boyle seviyorum dediydi bende senle ne alakasi var kendim icin yapiyorum demistimÇok iyi duruyor güzel günlerde kullanın çok begendim
Yüz olarak genelde çok begenilirim gözüm kaşım gamzelerim Allah özene bözene yaratmış ama işte bana git silikon taktır diyip şiddet uygulamıştı taktırırırm canım ama kendim için o artık yok
Kız çok guzeller neresi kücükÇok geçmiş olsun canım şükür kurtuldunekledim canım baksana görebiliyor musun
Onu boşver sen nasıl mutlu olacaksan onu yap.banada nisanlim cok destek oldu sagolsun adamcagiz benim icin yaptiriyosan ben seni boyle seviyorum dediydi bende senle ne alakasi var kendim icin yapiyorum demistimsen kendini nasil iyi hissedeceksen oyle yap
Canım yok yaa ben daha dolgun istiyorum istediğim gibi değiller, iyice indi bi de şimdiki halini de eklerim bi ay dolsun. Ben gitcem 400 taktırcam bu benim için çok küçük oldu, ben c cup istedim en küçük, ama ifade edemedim kendimi sanırım, bakıcam tekrar yaptırcam. Şimdi ben seni bi takipten çıkayım beş dklık baksana bi yine görebilcen mi canım yoksa herkes mi görüyor ben anlamadımKız çok guzeller neresi kücükAllah gozunu doyursun
İzlemekten çıktım canım yine de görebiliyor musunCanım yok yaa ben daha dolgun istiyorum istediğim gibi değiller, iyice indi bi de şimdiki halini de eklerim bi ay dolsun. Ben gitcem 400 taktırcam bu benim için çok küçük oldu, ben c cup istedim en küçük, ama ifade edemedim kendimi sanırım, bakıcam tekrar yaptırcam. Şimdi ben seni bi takipten çıkayım beş dklık baksana bi yine görebilcen mi canım yoksa herkes mi görüyor ben anlamadım
Kız görüyorum herkese açıkmı yaptın senİzlemekten çıktım canım yine de görebiliyor musun
Bilmiyorum sadece ekledim, gizlilik ayarlarından herşeyi gizledim ama foto olarak nasıl gizleniyor bilmiyorum, heelpppppp meeKız görüyorum herkese açıkmı yaptın sen
Canım profilinizdeki sayfa detaylarını, takip ettiğim üyeler şeklinde değiştirdim, neden görünüyor, ya gizledim sanıyorum, napmam lazım, ay ne karışık bi forum yaa sinir oldumBilmiyorum sadece ekledim, gizlilik ayarlarından herşeyi gizledim ama foto olarak nasıl gizleniyor bilmiyorum, heelpppppp mee