Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım yanlis anlamazsan özelden bana resim atabilirmisin bende büyütmek istiyorumKızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibiler albüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
Size kaç cc takıldı 85 c istediğim ölçüben simdiden almaya basladim- bi zevkli oluyor ic camasiri almak. benim önceden hic dokum yokdu. simdi 85C oldum:)
hic stress yapma, bol bol su ic ve uyu. en iyi ilac.
360 cc medium profil yuvarlar protez takildiSize kaç cc takıldı 85 c istediğim ölçü
Beni de takip edebilir misiniz, 325 yaptırdım ama büyütmek istiyorum, 425cc nasıl duruyor memnun musunuz, ölçüleriniz neydi öncesi sonrasıKızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibiler albüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
Merhaba hayırlı olsun, acaba sizin kaç ay oldu ameliyat ve kaç cc takıldı, 85c çok güzel bende öyle istedim ama olmadı 80b oldu, çok mutsuzumben simdiden almaya basladim- bi zevkli oluyor ic camasiri almak. benim önceden hic dokum yokdu. simdi 85C oldum:)
hic stress yapma, bol bol su ic ve uyu. en iyi ilac.
Seninde gözünü doyuramadik mutsuz olma yaaaa 80b de güzelllMerhaba hayırlı olsun, acaba sizin kaç ay oldu ameliyat ve kaç cc takıldı, 85c çok güzel bende öyle istedim ama olmadı 80b oldu, çok mutsuzum
Yakalandım burda daSeninde gözünü doyuramadik mutsuz olma yaaaa 80b de güzelll
Ahahahaha evet dur hele şunların bi tadını çıkarYakalandım burda da
Canım şimdi öncesi sonrası foto koycam, seni de takip ediyorum, birazdan koyunca tekrar yazacam baksana bi görebilcen miAhahahaha evet dur hele şunların bi tadını çıkar
Tememmm tatluuumm bende ekledim bugun son haliniCanım şimdi öncesi sonrası foto koycam, seni de takip ediyorum, birazdan koyunca tekrar yazacam baksana bi görebilcen mi
Canım nasıl foto ekleniyor bulamıyorum yaaTememmm tatluuumm bende ekledim bugun son halini
Siz var yaaaaYakalandım burda da
Ahahahahaha hoşgeldiiiinnnSiz var yaaaa
Uygulamadan mı giriyosun yoksa normal web sayfasindanmiCanım nasıl foto ekleniyor bulamıyorum yaa
Siz var yaaaa
BuyruuunnKızlarrr acil bakarmısınızzz