- 27 Mart 2013
- 1.271
- 552
- 44
Bak album sayfasi varya onu asagiya dogru kaydir görceksin orda gizlilik ayarlarinıCanım profilinizdeki sayfa detaylarını, takip ettiğim üyeler şeklinde değiştirdim, neden görünüyor, ya gizledim sanıyorum, napmam lazım, ay ne karışık bi forum yaa sinir oldum
Yok telefondan giriyorum canım, göremiyorum, nerede deli olacam ya zaten çok kararsızdım koymakta, çok tedirginimBak album sayfasi varya onu asagiya dogru kaydir görceksin orda gizlilik ayarlarinı
Tamam iste asagiya dogru indir sayfayi görceksin dur ben sana resmini atayim bekleYok telefondan giriyorum canım, göremiyorum, nerede deli olacam ya zaten çok kararsızdım koymakta, çok tedirginimalbümlere girdim fotolarım çıkıyor ama bi gizlilik ayarı göremiyorum
Yok telefondan giriyorum canım, göremiyorum, nerede deli olacam ya zaten çok kararsızdım koymakta, çok tedirginimalbümlere girdim fotolarım çıkıyor ama bi gizlilik ayarı göremiyorum
Canım şimdi seni çıkardım bi bakar mısın görebiliyor musunCanım yaptım çok tşk ederim sen ve Medusamatii görebiliyorsunuz, hatta dur şimdi bi seni çıkarayım görebilcen mi bi söyleer misin tatlım
Merhaba hayırlı olsun, acaba sizin kaç ay oldu ameliyat ve kaç cc takıldı, 85c çok güzel bende öyle istedim ama olmadı 80b oldu, çok mutsuzum
Benimde 325 cc hp yuvarlak, ama fazla doğal oldu, 166cm boyum 51 kiloyum, daha dolgun istiyorum, yakışırmış bana, sizinki güzel 360cc olsa düşünmezdim benimkiler olmadıBenim 14 ay oldu ve 360 cc yuvarlak protez takıldı.
Bence 80b fena değil- cok doğal
GöremiyorumCanım şimdi seni çıkardım bi bakar mısın görebiliyor musun
Tmm cnm şimdi ekliyorum, çok şükür oldu rahatladımGöremiyorum
TememmmTmm cnm şimdi ekliyorum, çok şükür oldu rahatladım
Sizin kaç oldu bedeniniz, kaç takıyorsunuz, bi de kaç ay oldu yaptıralı, foto varsa görebilir miyim, 360 cc high profilmi yoksa normal miii, kafamda deli sorular, çıldırıciimmmmmBenim 14 ay oldu ve 360 cc yuvarlak protez takıldı.
Bence 80b fena değil- cok doğal
Sen 400 ü taktır rahatlaSizin kaç oldu bedeniniz, kaç takıyorsunuz, bi de kaç ay oldu yaptıralı, foto varsa görebilir miyim, 360 cc high profilmi yoksa normal miii, kafamda deli sorular, çıldırıciimmmmm
Sizin kaç oldu bedeniniz, kaç takıyorsunuz, bi de kaç ay oldu yaptıralı, foto varsa görebilir miyim, 360 cc high profilmi yoksa normal miii, kafamda deli sorular, çıldırıciimmmmm
Yok yaa cidden ufak oluyor bu 325cc, çıplak iyi duruyor bi tişört falan giy hiç bi albenisi yok, ee böyle olacaksa niye yaptırdım kiSen 400 ü taktır rahatlavalla sana diyorum ama banada benimkiler ufak gibi gorunuyo
Valla bendeki 350 yuksek profil sığsa 375 takcaktik sığmamışYok yaa cidden ufak oluyor bu 325cc, çıplak iyi duruyor bi tişört falan giy hiç bi albenisi yok, ee böyle olacaksa niye yaptırdım kiben sonbaharda gidip konuşacam drumla bakalım, tekrar bişiler yapacaz artık ama 400den aşağı yaptırmam çok pişman oldum
Valla bendeki 350 yuksek profil sığsa 375 takcaktik sığmamış
Söylemeden edemiycem dün albümünüze baktım ilk haftaki şekli tuhaf duruyordu ayrıktı sonraki haftalarda öyle bi güzelleşmişki gerçekten çok güzel duruyorlar iyiki yaptırmışsınız neden derseniz sanırım fitnessla ilgileniyosunuz omuz yapınız şahane ben daha minyonum siz birazdaha yapılısınız cuk diye oturmuş darısı banaa bende fitness a başlıycammSen 400 ü taktır rahatlavalla sana diyorum ama banada benimkiler ufak gibi gorunuyo
Benim ilk ameliyat zaten tam bir fiyaskoyduSöylemeden edemiycem dün albümünüze baktım ilk haftaki şekli tuhaf duruyordu ayrıktı sonraki haftalarda öyle bi güzelleşmişki gerçekten çok güzel duruyorlar iyiki yaptırmışsınız neden derseniz sanırım fitnessla ilgileniyosunuz omuz yapınız şahane ben daha minyonum siz birazdaha yapılısınız cuk diye oturmuş darısı banaa bende fitness a başlıycamm