2 saat önce ameliyat oldumm

merhaba, evet kas alti oldum.
kas altı zor oluyor diyorlar nasıl geçti ameliyat sonrası süreciniz? Ameliyata girmeden önce göğüs dokunuz var mıydı ben de düşünüyorum ama. Benimkiler çok küçük ameliyat sonrası çok yapay durmasından korkuyorum...

Benim fazla ağrım olmadi. Sirtim sadece agridi. 3. Gün alışveriş vs. Yapabildim. Korkmaniza gerek yok. Dokum cok az vardi. Suanda hic yapay durmuyorlar. Hala daha sertler ama simdiden baya doğal duruyorlar.

Yalnız ben 2 gece yattım hastanede dr um henüz sütyen taktırmadı. Medikal değil sporcu sütyeni takacaksın dedi. Hala duş yasak ve hergün kontrole çağırdı. Anlamıyorum
Benim de bugün 13.günüm.Benim de dr um ilk 5 gün birşey taktırmadı.5.günden sonra herhangi bir sporcu sutyeni aldirıp taktırdı.İlk günler kontrolüm çok sıktı ama 2gün önce gittiğimde sıkıntı olmadıgı için sonraki randevuyu 1 ay sonraya verdi.Banyoyu da 1 hafta dolduktan sonra verdi dr um.Sizinki de 1 haftaniz dolunca verir belki.

Yalnız ben 2 gece yattım hastanede dr um henüz sütyen taktırmadı. Medikal değil sporcu sütyeni takacaksın dedi. Hala duş yasak ve hergün kontrole çağırdı. Anlamıyorum
Ben de spor sütyeni takıyorum, bana da duş yasak şuan 5. Günümdeyim

Umarım. Artık şu hasta psikolojisinden kurtulmak istiyorum. Biraz da sabırsızlıktan bi an önce yasaklar kalksın iyileşeyim istiyorum

Umarım. Artık şu hasta psikolojisinden kurtulmak istiyorum. Biraz da sabırsızlıktan bi an önce yasaklar kalksın iyileşeyim istiyorum
Ben de aynı şeyleri hissediyorum.Hala atamadım üzerimden o psikolojiyi.Ağrım falan yok nerdeyse kalmadı.Sağ göğsüm sola gore biraz daha sert.İyileşme sürecinin bu kadar uzun sürdüğünü bilmiyordum.

Valla ben de doğru dürüst bu kısımları araştırmadan ameliyata karar vermişim. Ama iyi ki vermişim. Bilsem bu kadar cesur davranmazdım herhalde. Benim de sol göğüs daha kötü durumdaydı ameliyat öncesi dr çok uğraştım dedi onum ceremesini çekiyorum. Sol memem daha çok acıyo. Dikiş yerlerinde acı yok ama kaslar ağrıyo benim de. Ameliyattan önce en büyük hayalimdi 2 hafta işe gitmicem yatcam sadece diye ama yok şimdiden bunaldım

Benim fazla ağrım olmadi. Sirtim sadece agridi. 3. Gün alışveriş vs. Yapabildim. Korkmaniza gerek yok. Dokum cok az vardi. Suanda hic yapay durmuyorlar. Hala daha sertler ama simdiden baya doğal duruyorlar.
Peki dokununca orada silikonu hissediyor musunuz? çok soru sordum ama

Geçmiş olsunn ve hayırlı olsun :) doktorunuz kim acaba ve ne kadara ameliyat oldunuz bilgi verebilir misiniz

fotolari goremedim kime ameliyat oldunuz acaba ve agrilariniz ne zaman gecti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…