2 saat önce ameliyat oldumm

Nasıl oldu nasıl oldu

Benide izlermisin tatlım bi bakmak istiyorum benimde 8 gün oldu olalı

Merhaba bende foruma yeni üye oldum göğüs ameliyatı ile ilgili araştırma yapıyorum yazıları okuyorum memnunmusun fotoğraf paylaşabilir misiniz eski yeni olarak
Merhaba fotoğraflarım albümlerin kalkması ile beraber yokoldu malesef

derin bende istiyorummmmmmm seninki 400 ustuydu galiba bende 400 den aşağı istemiyorum banada at bi bakim :)
425 benimki evet. Gizlilik gereği özelden birebir fotoğraf atmıyorum malesef. Albümler gelirse fotoğrafı olan üyeleri takip ediyorum ordan görebiliriz birbirimizinkini :)

herkese merhaba. bende meme estetiği ameliyatına karar vermiş durumdayım. araştırmalarıma başladım ama öğrenecek çok şey var galiba. Gerçi ben balıklama atlayan bir cinsim, fiyat öğrenip hemen ertesi gün yaptırırım. Benim sorunum şu: meme dokum var, 90 beden sütyen kullanıyorum ancak gençliğimden beri çok sarkık olmasa da iri dimdik duran bir memem hiç olmadı. sadece dikleştirme de yaptırmak istemiyorum, olmuşken en küçük cc den de koydurmak istiyorum. o zaman daha diri ve dolgun olacağını düşünüyorum. Bana doktorlar konusunda yardımcı olurmusunuz acaba.

Ne ara kendine geldinde konu açtın geçmiş olsun

merhabalar bende süreçlerinizi takip ediyorum. iki farklı doktorla görüşme fırsatım oldu. biri kas altı dedi diğeri kas zarı altı. aslında dokum az. kafam çok karıştı. kas zarı altı olabileceği söylenmişken kas altını tercih etmek istemiyorum tabiki. fakat az dokusu olanlarda dalgalanma vb sorunları burda çok okudum. konu hakkında önerisi olanlardan fikir almayı çok isterim

Bence bunu doktora bırakmak en iyisi. Çünkü o sizin göğüs dokunuzun kaldırabilme kapasitesine göre kas altı veya kas üstü diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…