Nasıl oldu nasıl olduKızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibileralbüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
2 ay oldu bugün tam ve her şey gayet yolunda. Yumuşama da oldu tamamen olmasa da, gayet memnunum :)Nasıl oldu nasıl oldu
Özel mesajdan ilk gün ve şu an ki görüntünğ atabilir misin2 ay oldu bugün tam ve her şey gayet yolunda. Yumuşama da oldu tamamen olmasa da, gayet memnunum :)
Malesef eski fotoların hepsi albümdeydi yani baska telefonumda yok, şuankini atarım size özelden yarın :)Özel mesajdan ilk gün ve şu an ki görüntünğ atabilir misin
Benide izlermisin tatlım bi bakmak istiyorum benimde 8 gün oldu olalıKızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibileralbüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
Albümler kaldırıldı malesef bütün fotoğraflar gitti :-(Benide izlermisin tatlım bi bakmak istiyorum benimde 8 gün oldu olalı
Tamam peki bende size yeni olduu için kötü olan göğsümü atayımMalesef eski fotoların hepsi albümdeydi yani baska telefonumda yok, şuankini atarım size özelden yarın :)
Malesef eski fotoların hepsi albümdeydi yani baska telefonumda yok, şuankini atarım size özelden yarın :)
Merhaba fotoğraflarım albümlerin kalkması ile beraber yokoldu malesefMerhaba bende foruma yeni üye oldum göğüs ameliyatı ile ilgili araştırma yapıyorum yazıları okuyorum memnunmusun fotoğraf paylaşabilir misiniz eski yeni olarak
425 benimki evet. Gizlilik gereği özelden birebir fotoğraf atmıyorum malesef. Albümler gelirse fotoğrafı olan üyeleri takip ediyorum ordan görebiliriz birbirimizinkini :)derin bende istiyorummmmmmm seninki 400 ustuydu galiba bende 400 den aşağı istemiyorum banada at bi bakim :)
Her şey dahil 14000 ₺Ne kadar ödedin
Ne ara kendine geldinde konu açtınKızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibileralbüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
Ben 3 hafta sonra tamamen kemdime geldimKizlar ameliyattan kac gun sonra hareket kisitliliginiz geciyor acaba
Benim sürecim çok kolay geçti :)Ne ara kendine geldinde konu açtıngeçmiş olsun
Kime yaptırdınız merak ettimBenim sürecim çok kolay geçti :)
Barış Keklik’e yaptırdımKime yaptırdınız merak ettim
Bence bunu doktora bırakmak en iyisi. Çünkü o sizin göğüs dokunuzun kaldırabilme kapasitesine göre kas altı veya kas üstü diyormerhabalar bende süreçlerinizi takip ediyorum. iki farklı doktorla görüşme fırsatım oldu. biri kas altı dedi diğeri kas zarı altı. aslında dokum az. kafam çok karıştı. kas zarı altı olabileceği söylenmişken kas altını tercih etmek istemiyorum tabiki. fakat az dokusu olanlarda dalgalanma vb sorunları burda çok okudum. konu hakkında önerisi olanlardan fikir almayı çok isterim