2 saat önce ameliyat oldumm

Canım profilinizdeki sayfa detaylarını, takip ettiğim üyeler şeklinde değiştirdim, neden görünüyor, ya gizledim sanıyorum, napmam lazım, ay ne karışık bi forum yaa sinir oldum 😭😭😭
Bak album sayfasi varya onu asagiya dogru kaydir görceksin orda gizlilik ayarlarinı

Bak album sayfasi varya onu asagiya dogru kaydir görceksin orda gizlilik ayarlarinı
Yok telefondan giriyorum canım, göremiyorum, nerede deli olacam ya zaten çok kararsızdım koymakta, çok tedirginim 😭😭😭 albümlere girdim fotolarım çıkıyor ama bi gizlilik ayarı göremiyorum 😭😭😭

Yok telefondan giriyorum canım, göremiyorum, nerede deli olacam ya zaten çok kararsızdım koymakta, çok tedirginim 😭😭😭 albümlere girdim fotolarım çıkıyor ama bi gizlilik ayarı göremiyorum 😭😭😭
Tamam iste asagiya dogru indir sayfayi görceksin dur ben sana resmini atayim bekle

Eklentiler

• Screenshot_2020-02-23-19-26-26-12_afc2290b2d3c4ba0ee2355032c5bc572.png
    Screenshot_2020-02-23-19-26-26-12_afc2290b2d3c4ba0ee2355032c5bc572.png
    331,8 KB · Görüntüleme: 47
Canım yaptım çok tşk ederim sen ve Medusamatii görebiliyorsunuz, hatta dur şimdi bi seni çıkarayım görebilcen mi bi söyleer misin tatlım 😊💐🙏🏾

Benim 14 ay oldu ve 360 cc yuvarlak protez takıldı.
Bence 80b fena değil- cok doğal
Sizin kaç oldu bedeniniz, kaç takıyorsunuz, bi de kaç ay oldu yaptıralı, foto varsa görebilir miyim, 360 cc high profilmi yoksa normal miii, kafamda deli sorular, çıldırıciimmmmm :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :confused::confused::confused::confused::confused::KK53::KK53::KK53::eek::eek::eek::eek::eek:

Sen 400 ü taktır rahatla 😁😁😁😁 valla sana diyorum ama banada benimkiler ufak gibi gorunuyo 🤣🤣🤣🤣
Yok yaa cidden ufak oluyor bu 325cc, çıplak iyi duruyor bi tişört falan giy hiç bi albenisi yok, ee böyle olacaksa niye yaptırdım ki 🙄🙄 ben sonbaharda gidip konuşacam drumla bakalım, tekrar bişiler yapacaz artık ama 400den aşağı yaptırmam çok pişman oldum 😭😭😁😁😁

Yok yaa cidden ufak oluyor bu 325cc, çıplak iyi duruyor bi tişört falan giy hiç bi albenisi yok, ee böyle olacaksa niye yaptırdım ki 🙄🙄 ben sonbaharda gidip konuşacam drumla bakalım, tekrar bişiler yapacaz artık ama 400den aşağı yaptırmam çok pişman oldum 😭😭😁😁😁
Valla bendeki 350 yuksek profil sığsa 375 takcaktik sığmamış 🤣🤣🤣🤣

Sen 400 ü taktır rahatla 😁😁😁😁 valla sana diyorum ama banada benimkiler ufak gibi gorunuyo 🤣🤣🤣🤣
Söylemeden edemiycem dün albümünüze baktım ilk haftaki şekli tuhaf duruyordu ayrıktı sonraki haftalarda öyle bi güzelleşmişki gerçekten çok güzel duruyorlar iyiki yaptırmışsınız neden derseniz sanırım fitnessla ilgileniyosunuz omuz yapınız şahane ben daha minyonum siz birazdaha yapılısınız cuk diye oturmuş darısı banaa bende fitness a başlıycamm 🤗

Söylemeden edemiycem dün albümünüze baktım ilk haftaki şekli tuhaf duruyordu ayrıktı sonraki haftalarda öyle bi güzelleşmişki gerçekten çok güzel duruyorlar iyiki yaptırmışsınız neden derseniz sanırım fitnessla ilgileniyosunuz omuz yapınız şahane ben daha minyonum siz birazdaha yapılısınız cuk diye oturmuş darısı banaa bende fitness a başlıycamm 🤗
Benim ilk ameliyat zaten tam bir fiyaskoydu 😁😁 2.ameliyat sonrasi hersey yoluna girdi zaten doktorum ilk ameliyattan sonra 2.islem gerekecek demisti malesef sağ kas izin vermedi protezin yerlesmesine neyseki simdi süper oldular💞 fitness benim icin bir yasam bicimi simdilik minnak bir ara verdim kendi antrenmanlarima ama ogrencilerimle devam ediyorum insallah 1 ay sonra bomba gibi döneceğim😁💞💪💪💪

X