2 saat önce ameliyat oldumm

Kizlar bir ay gecti ameliyatimin uzerinden yuvarlak profil kullanilmisti ama hic oyle toptop durmuyolar hala uclar füze gibi birdealt kisimlarda hissizlik var uyusukmus gibi normalmidir bu sag goguste diren takilan yer cok morarmisti orasida yanma sizi yapiyor bi sorun yoktur degilmi
Benimde bir ay oldu dikkeştirme ve protez yapıldı bir anyaya biri konyaya bakıyor gibi geliyor bana birde dikiş izleri meselem varki sorma yaralar kabuk bağladı daha yeni düşmeye başladı iz kremine bile doğru düzgün başlayamadım yara olmayan yerlere iz kremi yara olan yerlere batikon sürüyorum ve ben hala bu masaj olayını anlamış değilim nasıl yapılacağı konusunda

Kızlar daha önceden bir burun ameliyatı oldum.Şimdi silikon taktıracağım.Açıkçası bu defa ameliyattan korkuyorum.Belki artık sorumlulukların olması,bir çocuğum olması gibi nedenler de beni endişelendiriyor bilmiyorum.Ameliyattan çıkmama gibi bir durum söz konusu olur mu 🤔

Kızlar daha önceden bir burun ameliyatı oldum.Şimdi silikon taktıracağım.Açıkçası bu defa ameliyattan korkuyorum.Belki artık sorumlulukların olması,bir çocuğum olması gibi nedenler de beni endişelendiriyor bilmiyorum.Ameliyattan çıkmama gibi bir durum söz konusu olur mu 🤔
Her ameliyatin riski var.allah korusun kronik bi rahatsizliginiz yoksa korkmayin ameliyatta olmussunuz.tıp cok ilerledi öyle birsey mumkun degil.ama size tavsiyem cerrahinizi iyi secin

Zaten ameliya girmeden bircok test yapiliyor ona göre ayarliyorlar herşeyi tabiki hersey kadar riski var ecel geldiyse yapcak birşey yok ama narkoz uzmaninin iyi olmasi gerek tabiki

Merhaba ameliyat olalı kaç gün oldu
Merhaba 2 ay oldu şuan cok iyiyim rahat hareket edebiliyorum epey ufaldilar ve yumusadilar ben medikal sütyeni tekrar taktim cok rahatlatti beni agrilar gecti onu tekrar taktigimda tabi hala arada igne batmasi gibi. Agrilarim oluyor ama cok çok iyi oncesine göre

Kızlar sonunda ameliyatımı oldum. Doktorum 425 cc kas üstü takmış. Şuan ağrıyan tek yerim drenlerin giriş yerleri. Şimdilik gerçekten de füze gibiler :KK70: albüm yaptım isteyen bakabilir. Sorularınız olursa da seve sevr cevaplarım:)
resimlere nasıl bakabiliyoruz ben ilk defa giriyorum ve amelyat içim araştırma yapıyorum

Yumuşama mı olacak?? Ben de hep sert kalacak sanıyorum..şu an sert oldukları için inecekmiş gibi gelmiyor bana..doktorum 2-3 ay sonra konusalım daha erken diyor.sizlerinde üstleri cok şişmiydi??
şuan ne durumdasınız doktorunuz kimdi? önerir misiniz istanbulda iyi doktor arayışı içindeyim.

siz ona mı yaptırdınız operasyonunuzu?
Hayir ben antalyada yaptirdim ona yaptirmadigimada pisman oldum.revizyon icin gorusmeye gittim.kolay kolay birinin rezil ettigini digeri duzeltmeye yanasmazken cahit hoca ben yaparim dedi.instagramdan takip edin paylasiyo yaptigi işlemleri biraz pahali ama değer

169 boy 51 kilo 350cc mentor yuksek profil.80b şu anda
Merhaba, benim de boyum 1,69 kilom 54 şuan,yaşım 21.Benim de hiç meme dokum yok.bir de omuzlarım çok geniş erkek gibi duruyorum çok mutsuzum bu yüzden.75A dolgulu bile dolmuyor 😔 Bu sonbahar meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah ve fiziksel ölçülerimiz benzediği için sizden fikir almak istedim.B cup sizde dolu dolu mu? Ben de dolu dolu 75B olmak istiyorum.Bir de yuvarlak protez zamanla damla şeklini alıyor mu acaba çok büyük de protez konulursa doğal görülmemesinden korkuyorum
geri dönüş yapabilirseniz çok mutlu olurum,sevgiler❤️

Merhaba, benim de boyum 1,69 kilom 54 şuan,yaşım 21.Benim de hiç meme dokum yok.bir de omuzlarım çok geniş erkek gibi duruyorum çok mutsuzum bu yüzden.75A dolgulu bile dolmuyor 😔 Bu sonbahar meme büyütme ameliyatı olacağım inşallah ve fiziksel ölçülerimiz benzediği için sizden fikir almak istedim.B cup sizde dolu dolu mu? Ben de dolu dolu 75B olmak istiyorum.Bir de yuvarlak protez zamanla damla şeklini alıyor mu acaba çok büyük de protez konulursa doğal görülmemesinden korkuyorum
geri dönüş yapabilirseniz çok mutlu olurum,sevgiler❤️
Gogus kafesi genisligine dikkat etsin doktor bizim gibi yapida olanlarda yayla gibi bosluk kaliyor..350 cc bana buyuk geldi fizik tedavi doktoru slikonlarin kuculmesi gerektigini soyledi.cerrahinizi iyi secin cok iyi arastirin benim cerrah gibi olmasin ben simdi sorun ustune sorun yasiyorum sag gogusde omuzda tendon iltihaplanmasina sebep oldu.size tavsiyem oyke cok dolu dolu olsun derdine degilde dogal olsun saglikli olsun derdine düşün gercekten bu isler cocuk oyunvagi degil.

Gogus kafesi genisligine dikkat etsin doktor bizim gibi yapida olanlarda yayla gibi bosluk kaliyor..350 cc bana buyuk geldi fizik tedavi doktoru slikonlarin kuculmesi gerektigini soyledi.cerrahinizi iyi secin cok iyi arastirin benim cerrah gibi olmasin ben simdi sorun ustune sorun yasiyorum sag gogusde omuzda tendon iltihaplanmasina sebep oldu.size tavsiyem oyke cok dolu dolu olsun derdine degilde dogal olsun saglikli olsun derdine düşün gercekten bu isler cocuk oyunvagi degil.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim 🙏.Sonbahara kadar araştırmaya devam edeceğim ve inşallah güvenebileceğim bir doktor bulabilirim.Ben de büyüklük konusunda kararsızdım,sizi dikkate alacağım tekrardan teşekkürler.
Çok geçmiş olsun,inşallah en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz,sağlıklı mutlu günler dilerim❤️

Canim bende 425 cc yaptırdım şuan 6. Günüm pek bişeye benzemiyorlar hala 🤷🏻‍♀️ Rica etsem banada foto atar misin

Ben de düşünüyorum uzun süredir ama sonrasındaki acı-hareket kısıtlılığı-enfeksiyon ihtimali beni çok düşündürüyor. banuares33 banuares33 beni de izleyebilirmisin canım.
cerrahinizi iyi secin tecrubeli olsun.ameliyattan once kilo alin biraz benim gibi yagsiz gitmeyin.spor yapiyorsaniz gogus calismayi 6 ay evvelden kesin.vucudunuza uygun buyuklukte protez secin.cok buyuk olsun diye diretmeyin.hoş ben direk cerrahıma bırakmıştım tercihi hic karismadim keske karissaydim daha ufak olsaydi tendon sorunu yasamayacaktim

X