2. Opu o kadar üzgünüm ki 😭

Cnm ben izmir de yaşıyorum. İlk tedaviden sonra değiştirdim inşallah pozitif i göreceğim. Ki olmadı diyelim yine deneyeceğim cnm

Anliyorum çok yorucu sürec benim 4 aşılama 2 opu 3 transfer çok yıprandim tabiki de var olan embriyonu transfer ettir 1.kalite diyosun bu cok guzel allah gönlündekini tez vakitte nasip etsin insallah

Anliyorum çok yorucu sürec benim 4 aşılama 2 opu 3 transfer çok yıprandim tabiki de var olan embriyonu transfer ettir 1.kalite diyosun bu cok guzel allah gönlündekini tez vakitte nasip etsin insallah
Sağol cnm benim. Rabbim Umarım gönlündekini verir. Benimde seninde tüm kaderdaşlarımın da. İyi kalitede olması içimi azcık rahatlattı ve ne 5aa lar tutmadı. Nasip artık cnm

Hadi inşallah cnm güzel haberlerle gelin. Ben izmir deyim. Cnm burda tedavi görüyorum özel de
hangi hastanede canım yaklaşık olarak ne kadar harcadınız? sevineceğimize inanıyorum ALLAH vermeyecekse içimizdeki umudu zaten siler.

hangi hastanede canım yaklaşık olarak ne kadar harcadınız? sevineceğimize inanıyorum ALLAH vermeyecekse içimizdeki umudu zaten siler.
İrenbe cnm. Muayene ler opu transfer 60 bin i buldu cnm. Bide piezzo diye bir uygulama varmış onu istedik elektrik veriliyormuş yumurta ya döllenmesi kolay olsun diye. Diğer hafta polip alacaklar 20.25 de ondan isterler sanırım bilmiyorum. Bide embriyo yapıştır ma varmış onu da yaptıracagoz kısmetse. Yaklaşık 100 bini bulacak sanırım.

Mucize olmuş. Ama ben bana mucize pek uğramaz diye düşünüyorum. Ümidim kırıldı iyice. Dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden. Üstelik te amh çok iyi benim yaşıma göre. 2.45
Hic uzulmeyin 29 yasimda 2.37 ydi ilk denedigimizde, iki ay once 1.36 cikti kistimden dolayi rezervlerim su gibi gidiyor

anladım canım piezzo uygulaması embriyo yapıştırma falan bu uygulamaların olması gayet güzel canım...
hadi bakalım ilk müjdeyi sen verirsin :)

belli olmaz canım hiç doğal yollardan olmadı ama ALLAH BÜYÜKTÜR...
sevinelim bebeğimize beşik alalım battaniye alalım oyuncak alalım
Ayy keşke cnm ya. Biz ailecek adamlar aradık koyunlar horozlar vs vs.
Ben hatta koyun adağımı değiştirdim bizim orda Bi kız var 3 kere tüp bebek yaptı ama tutmadı para biriktiriyorum dedi gözleme yapıp satıyor ona ilaç paralarını vereceğim daha hayır bence. Yeterki sağlıklı hayırlı evladım olsun

oy kuzum seni çok iyi anlıyorum bizim de 2 adağımız var...
tüm herkesin kaçar tane çocuklarına gittik bebek görmelere mevlidler yaptılar bizim de hayalimiz bir mevlid okutmak hani onlar başrolde oluyorlar insanlar senin mutluluğunu paylaşıyor falan..
ne bileyim eşimin tarafı hiç olumlu konuşmadı bana eşimin halası bile git ilaç kullan çocuk konusuna takmışsın sen dedi 2 dk sonra gelinim hamile kızı var bu erkek olsa bari dedi ağlasam mı gülsem mi delirsem mi bilemedim sen beni çok iyi anlarsın..
gerçekten de olmayınca çok zor uzaktan akrabalarımız vardı annemin rahmetli annemin ağlamalarına dayanamayıp ilk tedavi paramızı almanyadan toplayıp yollamışlardı bana ama bakma olmadı yani..:
bu sefer tedaviye girmeden bir adağımızı kessek mi diyoruz önümüze engel mi oluyor acaba diyoruz .
RABBİM hevesimizi kursağımızda bırakmasın...
bir çekmece bir beşik bir oyuncak yatağımızın yanına koyarız beşiğini bir düzebleyici alıp içine bezlerini sıralarız hem güler hem ağlarız uzun bir süre acaba bu gerçek mi deriz heralde ...
sevinelim tez zamanda sevinelim..

Rabbim emeklerimizin karşılığı versin inşadaklarımızı yaptırma şansı versin cnm. Bende uzun bir süre inanacağım sanmıyorum hamile olsam bile cnm. O kadar alıştık ki negatife pozitif olunca inanamicaz

öyle canım bakalım kucağımıza aldığımızda anca anca inanırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…