2. Opu o kadar üzgünüm ki 😭

Merhaba arkadaşlar sadece dertleşmek için yazıyorum. 1. Opuda 19 yumurta dan 2 tabe 3. Gün embriyo kalmıştı. Transfer de ikiside koyuldu tutmadı. 2. Opuyı oldum dün 11 yumurta toplandığını söylediler. Ama bugün aradıklarında 3 dolu vardı ama 1inin dillendirin söylediler onunda yaşayıp yaşamayacağı meçhul çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım. O kadar yumurta dan nasıl 1 tanesi kalır aklım almıyor. Ayrıca çok iyi beslenirim. Herşeye dikkat ederim. Yaş 40 belki yaş faktör ü olduğu içindir.ama insan yine de kabullenemiyor. Üstelik te uzun protokol uygulandı 2 kat iğne oldum diyebilirim. Fazla hormon da kaliteyi bozuyor diyorlar bilmiyorum artık. Belki de kader kısmet artık. Demekki kaderimde yok çok zorluyorum. O kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki. Biliyorum ki bzii bizden başkası anlamıyor O yüzden dertleşmek istedim. Ağlamaktan kendimi alamıyorum.
Merhabalar irenbe kaç gibi arıyor acaba dün opu oldum arayan olmadı henüz

Daha yeni aradılar 21 döllenme olmuş 5. Gün aricaklarmiş
Oo maşallah cnm rabbim kaliteli embriyo lar versin bol bol. Benim 3. Gün aradılar çünkü 1 tane döllendi 5.güne götürmeyecekleri için. 1 tane oldu mu 3. Gün dondurma yapıyorlar riske atmamak için. Ama çok olunca elenen elensin mantığı ile 5. Güne götürüyorlar cnm. Hayırlısı olsun

Oo maşallah cnm rabbim kaliteli embriyo lar versin bol bol. Benim 3. Gün aradılar çünkü 1 tane döllendi 5.güne götürmeyecekleri için. 1 tane oldu mu 3. Gün dondurma yapıyorlar riske atmamak için. Ama çok olunca elenen elensin mantığı ile 5. Güne götürüyorlar cnm. Hayırlısı olsun
Amin abla inşallah

2 kez bi doktorla opu işlemi yapıldı hiç 5.güne giden embriyo olmadığı için transfer aşamasına geçemedik.
3.kez yarı umudumla yine opu. 3 embriyo. 2 si taze transfer ve birinin gelişimi çok yavaş denilip 6.gün bir mucize gibi 4aa kalitesine gelip dondurulan embriyo .
2023 Nisan 2 embriyo transferi negatif,
2023 Ağustos elimizdeki son embriyo transferi çok şükür kucağımda ve tam da şuan emziriyorum 🥰
Şu hayatta en güzel mucizem, güç veren tek varlığım kızım ❤️
Rabbim isteyen, dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🫶

2 kez bi doktorla opu işlemi yapıldı hiç 5.güne giden embriyo olmadığı için transfer aşamasına geçemedik.
3.kez yarı umudumla yine opu. 3 embriyo. 2 si taze transfer ve birinin gelişimi çok yavaş denilip 6.gün bir mucize gibi 4aa kalitesine gelip dondurulan embriyo .
2023 Nisan 2 embriyo transferi negatif,
2023 Ağustos elimizdeki son embriyo transferi çok şükür kucağımda ve tam da şuan emziriyorum 🥰
Şu hayatta en güzel mucizem, güç veren tek varlığım kızım ❤️
Rabbim isteyen, dileyen herkese nasip etsin bu duyguyu 🫶
Hayırlsı olsun cnm cnm rabbim ayağına taş değdirmesin Allah bağışlasın cnm benim. Bana umut oldunuz inşallah benim tek embriyom da bana umut olacak altın yumurta olacak kollarıma alacağım kısmetse.

X