muallimhanimmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 15 Ekim 2020 125 147 34 Bugün 13:51 Konu Sahibi sevgili39 #121 sevgili39 .!.: Hayırlsı olsun cnm cnm rabbim ayağına taş değdirmesin Allah bağışlasın cnm benim. Bana umut oldunuz inşallah benim tek embriyom da bana umut olacak altın yumurta olacak kollarıma alacağım kısmetse. Genişletmek için tıkla... Amiinn tanımasam da seni duacınım. Allah yüzünüzü güldürsün, kucağını doldursun
sevgili39 .!.: Hayırlsı olsun cnm cnm rabbim ayağına taş değdirmesin Allah bağışlasın cnm benim. Bana umut oldunuz inşallah benim tek embriyom da bana umut olacak altın yumurta olacak kollarıma alacağım kısmetse. Genişletmek için tıkla... Amiinn tanımasam da seni duacınım. Allah yüzünüzü güldürsün, kucağını doldursun
S sevgili39 Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Nisan 2024 1.269 623 40 Bugün 19:39 Konu Sahibi sevgili39 #122 muallimhanimmm .!.: Amiinn tanımasam da seni duacınım. Allah yüzünüzü güldürsün, kucağını doldursun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm benim
muallimhanimmm .!.: Amiinn tanımasam da seni duacınım. Allah yüzünüzü güldürsün, kucağını doldursun Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cnm benim