2. Opu o kadar üzgünüm ki 😭

Mucize olmuş. Ama ben bana mucize pek uğramaz diye düşünüyorum. Ümidim kırıldı iyice. Dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden. Üstelik te amh çok iyi benim yaşıma göre. 2.45
Demeyin öyle nasipse okuyor.

Benm ilknde 5aa çift transfer oldm ve tek tuttu 8. Hafta düştü aradan 1 yıl geçti şimdi arkada kalan tek 1 embriyom var 5aa 17 aralıkta onu transfer olacağım bende sıfırdan tedaviyi çok düşündüm ama kalitesi iyi diye vazgeçtim şansmı denemek istedm tutsa benm tutardı hem genç hem 5aa kalite çiftti ama bak olmadı burada görüyorum ne 3. Günler tutuyor.. hakkmzda neyse o olacak inşallah bunca emek boşa gitmycek

Hayırlısı olsun cnm Rabbım bu sefer sevindirsin inşallah cnm. Yaşım genç olsa inan üzülmezdim bu kadar ama yaş geçtikçe acaba lar çoğalıyo korkular çoğalıyor. Rabbime sığındım. İnşallah bu son embriyo yaşar transfer olurum. Yaştan dolayı devlet karışamıyor maddi manevi bittik ailem veriyor artık

3. Gün 5. Gün hiç takılma yeterki Transfer aşamasına gelsn Transferini ol gerisi taktiri ilahi eşim hep şunu der tarlası bizde yeniden deneriz.. maddi manevi borç harç bisürü oldu özelde yazılan ilaçları devletten randevu alıp yalvar yakar yazdırmaya çalışıyorum bari ilaçlar ucuza gelsnn dye ama ne yapalım girdik bu yola Allah kucaklarımızı doldursun tez vakitte

40 yaş olunca takılmamak kolay olmuyor hem zamanla hemde kendimizle savaşıyoruz. Yaş az daha gemçolsa bu kadar takmazdım cnm. Artık ailemden istedik 2. Tedaviyi.
İnşallah yaşar embriyom umudum tekrardan yeşerir

40 yaş olunca takılmamak kolay olmuyor hem zamanla hemde kendimizle savaşıyoruz. Yaş az daha gemçolsa bu kadar takmazdım cnm. Artık ailemden istedik 2. Tedaviyi.
İnşallah yaşar embriyom umudum tekrardan yeşerir
İyi düşünelim iyi haberler gelsin ne zaman haber gelecek

8 yumurta 5 tanesi döllendi 1 tanesi 5.gune gitti ve şuan 2 yasinda. Diyeceklerim bu kadarcaninizi sikmayin hepimiz 1 tane sperm ve yumurtadan olmadik mi. Rabbim yeterki ol desin. Imkansiz degil. Allah kucağınızi saglik evlat ile doldursun.

O kadar yüksek hormona yumurtalar çürüyor boş oluyor ya da döllenmiyor…
Bunu bile bile nasıl uyguluyorlar…

Deneme yapıyorlar resmen ya tutarsa…

Allah bağışlasın cnm benim. Evet tek yumurta sperm yetiyor. Ama birkaç tane olsa döllenme elene elene geriye bir iki tane kalıyo. O zaman umutta oluyo. Tek döllenme olunca embriyo olacakmı yaşayacak mı derdi oluyor .sabahtan beri deli divane gibi oldum dolanıyorum

O kadar yüksek hormona yumurtalar çürüyor boş oluyor ya da döllenmiyor…
Bunu bile bile nasıl uyguluyorlar…

Deneme yapıyorlar resmen ya tutarsa…
Bende öyle düşünmeye başladım cnm. Ne yapacağımı şaşırdım artık deli gibi dolanıyorum dua ediyorum tek döllenme var o bari yaşasın diye. 1 tane olunca riske atmamak için 3.gğnde dondurma da yapıyorlar

1 tane embriyoyu 5. Güne getimriwleri iyiymiş ayrıca genelde az embriyo kaldığı döllendiüi zaman 5.güne beklemeden 3. Günde dondurma yapıyorlar riske atmamak için

İnstagramdan embriyolog İdil bozkurtu takip etmenizi öneririm. Mutlaka güzel besleniyorsunuzdur amh değeriniz oldukça iyi ama size çok yumurtadansa kaliteli yumurta lazım. İnşallah en kısa sürede mucizenize kavuşursunuz. Hiç bir zaman olumsuz olmayın bu sitede hangi durumda insanların hamile kaldığını gözlerimle gördüm. Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…