2. Opu o kadar üzgünüm ki 😭

sevgili39

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2024
1.221
598
40
Merhaba arkadaşlar sadece dertleşmek için yazıyorum. 1. Opuda 19 yumurta dan 2 tabe 3. Gün embriyo kalmıştı. Transfer de ikiside koyuldu tutmadı. 2. Opuyı oldum dün 11 yumurta toplandığını söylediler. Ama bugün aradıklarında 3 dolu vardı ama 1inin dillendirin söylediler onunda yaşayıp yaşamayacağı meçhul çok üzgünüm ne yapacağımı şaşırdım. O kadar yumurta dan nasıl 1 tanesi kalır aklım almıyor. Ayrıca çok iyi beslenirim. Herşeye dikkat ederim. Yaş 40 belki yaş faktör ü olduğu içindir.ama insan yine de kabullenemiyor. Üstelik te uzun protokol uygulandı 2 kat iğne oldum diyebilirim. Fazla hormon da kaliteyi bozuyor diyorlar bilmiyorum artık. Belki de kader kısmet artık. Demekki kaderimde yok çok zorluyorum. O kadar karmaşık duygular içerisindeyim ki. Biliyorum ki bzii bizden başkası anlamıyor O yüzden dertleşmek istedim. Ağlamaktan kendimi alamıyorum.

Duygusal olarak ne yasiyorsaniz yalniz degilsiniz. Hepimiz ayni seyleri yasadik. Ancak Vazgeçmeyin 3.opu 5.transferde bebeğime kavuştum. Şuan yanımda uyuyor. Yumurta ve sperm kalitesini arttıracak takviye vitaminler aktarda hazırlanmış macunlar kullanın en az 3 ay ve bir sonraki opuya öyle başlayın. 33 yaşında başladım şuan 37 yaşındayım. Moralinizi de bozmayın. İhtiyacımız olan 1 adet yumurta ve 1 adet sperm. Fazlasının önemi yok.

Ben bşrazgeç başladım maalesef onun etkilerini yaşıyorum yaş faktör ü diyorlar hep. O 1 tanesi yaşar sa transfer olayımmı acaba?yoksa zaman kaybetmeden havuz yönetimi yaşayıp tekrardan opu mu olayım??

Üzüntüden değil de mutluluktan ağlayacağınız günler Allahın izniyle hayırlısıyla kolaylıkla hızlıca gelir inşallah. Herkesin sınavı farklı.Önceliğiniz kendiniz olun kendinize güzel bakıp iyi davranın.Kendinizi kırmayın.Psikoloji de çok önemli.Umarım güzellikler bulur sizi.

Ben bşrazgeç başladım maalesef onun etkilerini yaşıyorum yaş faktör ü diyorlar hep. O 1 tanesi yaşar sa transfer olayımmı acaba?yoksa zaman kaybetmeden havuz yönetimi yaşayıp tekrardan opu mu olayım??
Bence tek embriyo da olsa transferini ol. Burda amh düşüklüğünden bir embriyo ile ikiz hamile kalan var.

Merhaba hangi doktora gidiyosunuz? Değiştirmeyi düşünmüyormusunuz yaşınızı kafanıza takmayın olucaktır kendinize inanın lütfen. 45 yaşında kadın hamile kalıyo bırakma kendini

1 tanede olsa deneyin bize tek 1 adet yetiyor sabır sabır sabır.... hepimiz için inanıyorum ben emeklerimiz boşa gitmeyecek bizimde bir gün yüzümüz gülecek

Bence tek embriyo da olsa transferini ol. Burda amh düşüklüğünden bir embriyo ile ikiz hamile kalan var.
Mucize olmuş. Ama ben bana mucize pek uğramaz diye düşünüyorum. Ümidim kırıldı iyice. Dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden. Üstelik te amh çok iyi benim yaşıma göre. 2.45

Mucize olmuş. Ama ben bana mucize pek uğramaz diye düşünüyorum. Ümidim kırıldı iyice. Dua etmekten başka hiç bir şey gelmiyor elimden. Üstelik te amh çok iyi benim yaşıma göre. 2.45
Ben 32yaşmda amh 1.76 çıktı çokta iyimiş ya millet 4 ında evlenip 45 inde anne oluyor hiç tesirgn olmayn amh iyi belki tedavi sizde işe yaramadı şimdi şu tek embriyo olsunda transfer olun snrasını snra düşünürsünüz

O tek yaşarsa transfer olayımmı? Havuz da yapılabilir demişti doktor. O kadar karmaşık ki duygularım napacagımı bilmiyorum deli divane gibi oldum sabahtan beri.

İnşallah cnm mutluluk tan ağlamak istiyorum artık. Dua ediyorum hep bu yolda emek veren tüm kaderdaşlsrıöın elleri boş kalmasın diye. Ama kısmet diyede bir şey var olmayınca olmuyor. Fazla zorluyorum dmekki. Yaş 40 olduğu için devlet karşılamıyor maddi manevi bittik. Psikolojim yerlerde. Yoruldum.

O tek yaşarsa transfer olayımmı? Havuz da yapılabilir demişti doktor. O kadar karmaşık ki duygularım napacagımı bilmiyorum deli divane gibi oldum sabahtan beri.
Bak şimdi havuz yapsan sıfırdan tüp bebek parası vereceksin o tek embriyo dene şansın yüzde 50 belkide tutacak hiç bilemeyiz tutmazsa sıfırdan tedaviye başla. Düşüncem şu aynı tedaviyi deneyip farklı sonuçlar bekleme gerekirse kurumu değiştir laboratuvar çok önemli bu embriyo işinde ben dün sırf transfer ederken embriyo kalitesini bozuyorlarmış diye duyduğm için tek embriyomu aynı hastanenin başka şubesine taşıdım.

Bırak yaşı 40 yaşında yeni evleniyor millet amh benden çok çok iyi senin bu iş inan laboratuvar ve ilaçlara vücudun tepki verme işi kimine iğne yaramıyor kimine hap ben 30 da opu oldm 6 yumurta çıktı bak 30 yaş diyorm ve 2 si boş geldi sadecs 3 kaldı elimde yaşa bakarsan aramzda 10 yaş var o zaman benm 7, 8 tane embriyom olmlıydı ama öyle olmadı boşver yaşı şimdi önüne bak teki olursa doğru transfer

Transfer aşamasına gelip gelmeyeceği fe belli oldu 3. Gün arayacaklar söyleyecekler. İnşallah 5. Güne gider ama tek embriyo olunca da 5. Güne götürmeden 3. Günde dolduruyorlar riske atmamak için.. Sen ne durumdasın şimdi o tel embriyo nu Transfer ettirdinmi

Teşekkür ederim canım içimi rahatlattın. İnşallah yaşar sa tek embriyo mu transfer ettireceğim

Evet tek embriyo yeterli cnm ama bu biraz şans inşallah bize de güler bu şans. Yaştan dolayı devlet desteği de yok maddi manevi bittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…