2. Opu o kadar üzgünüm ki 😭

4.gunde canliligini yitirdi hepsi. bi tanesi 5.gune gitti.ozel bir tedavi gormedim ben bizde sorun zaten sperm kaynakliydi. surec bitti 2 yasinda bebegim var cok sukur
Hayırlısı olsun cnm Allah bebeğini bağışlasın. İnşallah benimde bebeğim de yaşar transfer edilir tedirginim çok yarın arayacaklar zamanı geçiremiyorum

Merhaba yaşım 40 ama şöyle bir durum var, ilk embriyom 5. Gündü onu transfer ettik negatif oldu, ikincisinde kalitesiz çıktı bunu bilerek neden piezzo yapmadılar ya da ek bir uygulama, sürekli böyle mi olacak para için yapıyorlar diyorum artık, bu 3. Opuda 5. Güne iki tane orta kalite vardı sonra 6. Gün arayıp gelişmedi iptal ettik dediler gerçekten yıkıldık eşimle böyle nasıl olucak yeni yer arayışındayım şimdi

Hayırlı olsun cnm aynı durumdayız pıezo yaptılar bana sordular yapın dedim buna rağmen tek döllenme olmuş. Bugün arayacaklar dondu mu öldü mü yoksa 5. Güne götürecekler mi diye. Çok tedirginim . Hangi hastane de yaptırdın cnm? Ben izmir irenbe Alper bey

Yaşınız itibari ile fazla embriyo olmamalı hedef
Sağlıklı ama bir kaç tane olsun genetik taramalı deneyin bence birde o zaman sorun ney daha iyi anlaşılır.

Merhaba arkadaşlar bugün aradılar merkezden çok şükür döllenen tek embriyom 3. Gün 1 kalite de dondurmuşlar. 3 gündür çok sters olmuştum rabbim bu mutluluğu verdi. İçim içime sığmıyor.inşallah altın yumurtadır canıma csn olur.Embriyo da bile bu kadar seviniyorken bebek olunca sanırım arşa çıkacağız. Rabbim bu yolda emek veren tüm kaderdaşlarımın yüzüne baksın sevindirdin. Bana burdan öneri dua ve teselli veren tüm arkadaşlara teşekkürler

Hayırlı olsun canım çok sevindim güzel haberine bize sormadılar hatta neden 3. Gün dünduemadılar beşinci gün orta kalite dediklerini niye dondurmadılar hep bu sorular kafamızda bu hafta inşallah gideceğiz. Benim İstanbul'da Brüksel tüp bebek merkezi

Embriyolog lar en bilimselini seçiyor bence güven cnm. Bende sorguladım hep hatta sordum madem kalitesi iyi neden 5. Güne götürmedinizdiye. O da dedi ki tek embriyo var en iyi kaliteye gelince dondurdum 5. Güne giderken kalitesi bozulur diye riske atmak istemedim en iyi laboratuvar anne rahmidir dedi. Senin Embriyolog unda belki bildiği vardır cnm hayırlısı olsun. Önemli olan kalitesi değilmiş zaten bu saatten sonra kısmet kader giriyor devreye. Bazılarının en kalitesiz eöbsu bile tutuyor bazende en kaliteli blast embriyo turmuyo hatta ptg li olan bile. Dua edeceğiz cnm rabbim ol derse olacak. Bende en baştan başladım . Dua etmekten başka çarem kalmadı. İçine sinmiyor sa merkez değiştir cnm bej öyle yaptım

Ah inşallah öyle olur canım Çarşamba günü görüşmek için randevu aldım doktorumla sonuç neden böyle öğrebneceğiz belirsizlik çok zor kafam o kadar dalgın ki yer değiştirmek nasıl olucak onu da düşünüyorum

sizi çok iyi anlıyorum ben de şuan 40 yaşındayım 5.tüp bebeğimi kasımda yaptırdım ve kimyasalla sonuçlandı...
duygu karmaşası yaşıyoruz siz de şuan ben de 2 kez opu oldum ben de 2020 de 19 tane toplandı ve 8 tane 5. güne kalan embriyom kaldı ve çifter olarak 4 kez tüp bebek transferim oldu.
geçen sene de 6 tane yumurtadan 1 tane 5. güne kalan oldu tek transfer oldu o da kimyasal oldu..
şimdi sıfırdan tedavi düşünüyoruz bakalım tayin bekliyoruz nerede nasıl başlayacağız korku da var içimizde elbette..
ama umutsuzluğa kapılmayın...
takviyeler kullanmalıyız evet ama ne bilelim ne kullansak o konuda ben de bilmiyorum

Teşekkür ederim cnö rabbim bizleri de sevindirsin bebeklerimizi kucağımıza alalım. Çok şükür tek yumurtam 3.gün embriyo su olarak dondurulmuş içim içime sığmadı heyecandan.çok korktum yaşamazsa diye. 2. Adetten sonra transfer edeceğiz kısmetse umarım tutunur altın yumurta olur canıma can olur

Hari güzel haberlerle gel buraya cnm. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin bende adetim bekliyorum polip varmış o alınacak kısmetse

inşallah öyledir önemli olan zaten tek de olsa sağlıklı olsun bize tutunsun bizim olsun...
bu iki ayda sen de iyi beslen mutlu ol komedi filmler izle ...
çayını açık iç ama keyif çayı olsun olumsuz aklına getirme...olumsuz konuşanları takma...
ALLAH o evlatları bize verecek elbet ha bizim bu süreç zorlayıcı oldu ama ALLAH onun da hediyesini bize kim bilir nasıl nasıl verecek...
güzel haberlerini bekliyorum yazarsın buraya ben de bakalım nerede ne zaman başlarım tedaviye yaza tayinciyiz nasipse

İnşallah egeye çıkar tayininiz şuan neredesiniz bilmiyorum ama hayırlısı olsun

İnşallah egeye çıkar tayininiz şuan neredesiniz bilmiyorum ama hayırlısı olsun
şuan şırnaktayız..
tedavi için istanbulu düşünüyoruz..
şırnaktan ankaraya git gel yapmıştık son tüp bebek tedavim için maddi manevi çok yorulduk en azından olduğumuz şehirde olursak kalma yeme içmeye ayrı ayrı paralar ödemeyiz diyoruz..
siz neredesiniz? hangi hastanede tedavi görüyorsunuz

Hadi inşallah cnm güzel haberlerle gelin. Ben izmir deyim. Cnm burda tedavi görüyorum özel de

40 yaş olunca takılmamak kolay olmuyor hem zamanla hemde kendimizle savaşıyoruz. Yaş az daha gemçolsa bu kadar takmazdım cnm. Artık ailemden istedik 2. Tedaviyi.
İnşallah yaşar embriyom umudum tekrardan yeşerir
Ben yaşla ilgili olduğunu düşünmüyorum 29 yaşındayım 20 yumurtadan 5.güne giden olmadı irenbede yapmistim ilk denememi. Sonra devlete gectim maddi durumdan dolayi 19 yumrtadan 1 tanesi geldi 5.gune tuttu kalbi durdu şu an takviye kullaniyorum son denemi yapicam bana da havuz yapalim demisti alper bey 2 tane orta kalite embriyom vardi ben transfer istedim tutmadi simdiki aklim olsa havuz yaptirirdim saglikli beslenip takviye kullanarak ama nasip boylemis

Bilimsel makalelerde yüksek doz büyütücülerin yumurta ve embriyo kalitesini bozduğu geçiyor. Boy ve kg endeksine göre dozu iyi ayarlanmalı. Burda Dr tecrübesi çok çok çok önemli. Lab da çok önemli. Evet 40 yaş ileri ama sizden iyi sayıda yumurta çıkıyormuş. Pes etmeyin laboratuvar ve Dr değiştirin. Bazı insanların genetiğine bağlı da bu şekilde olabiliyor. Olacağına inanarak çabalayın. Tüp bebek hikayelerine youtubedan bakın izleyin.45 yaş hatta 55 yaş anne olanlar var. Çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın. İnşaAllah hayırlı sağlıklı evlat versin. Siz de bana dua edin

Ben bşrazgeç başladım maalesef onun etkilerini yaşıyorum yaş faktör ü diyorlar hep. O 1 tanesi yaşar sa transfer olayımmı acaba?yoksa zaman kaybetmeden havuz yönetimi yaşayıp tekrardan opu mu olayım??
Kesinlikle aynı yerde bir daha tedavi görmeyin transferi denedikten sonra eğer olmazsa hemen değiştirin. Hangi şehirdesiniz? Şişli memorial labı araştırın çok iyi. Çok köklü bir lab ve kurumsal hastane öneriyorum.

10 yaş var aramızda cnm benimmyaş faktör ü onu biliyorum. Bana da havuz yapalım diyebilir. Ama ben kalan tek embriyo mu (3.gün)transfer ettirmek istiyorum . Kısmet tutarsa havuzu bola yaptırmış olacağım zaten çok yıprandım. 2 aşılama 2 opu 1 transfer. Yeniden başlamak zorunda kalsam bile 3.4 ay ara vermek istiyorum çok yoruldum hormon lardan.

Teşekkür ederim cnm umut oldun bana moral oldun. Rabbim seninde yüzünü güldürsün hep. Evet bende duymuştum fazla dozun kaliteyi bozduğunu. Hatta sadece ufak doz kullanıp 2.3 yumurta da yeter bize yeterki kaliteli olsun. Çok yumurta çıkacağına değilmi? Şuan 3. Gün 1. Kalitede yumurtam dondurmuşlar çok şükür inşallah tutacak gerek kalmayacak opuya. Pozitif düşünmeye çalışıyorum. Diyelim li tutmadı bu sefer az doz isteyeceğim doktor dan fazla yumurta olmasın diyeceğim. Amh iyi 2.45 elbet olacaktır az dozla bile 34 yumurta.
Siz ne durumdasınız cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…