2. Opu o kadar üzgünüm ki 😭

Teşekkür ederim cnm önerin için. Umudum hep var ama ilk şoku atlatamadım sanırım

Teşekkür ederim cnm önerin için. Umudum hep var ama ilk şoku atlatamadım sanırım
Ben tüp bebek sürecine gelmeden hamile kaldım çok şükür sizi çok iyi anlayamayabilirim. 32 yaşındayım amh 1.2 ye düşmüştü.15 ay denedik ve sonuç anlaşmıştık. Bir aşılamam negatif olmuştu dünya başıma yıkılmıştı çünkü pozitif olacağına emindim. Doktorum vakit kaybetmeden 2. Aşılamayı yapalım dedi ancak psikolojim o kadar kötüydü ki önce toparlanmak istedim. Mayıs ayı gibi tüp bebeğe başvururuz diyerek psikolojik olarak kendimi toplamak adına pilatese falan başladım. Ve İdil bozkurtun önerdiği her şeyi yaptım. yumurtlama gününü bile değerlendirmemiştik. Mucizemiz bizimleymiş. Rabbim dualarınızı boş çevirmesin. İnşallah en kısa zamanda sağlıklıca gelsin küçük mucizeniz. Allahtan umut kesmeyin

Benimde yaşım 36 ben üreme düyetsıyenı ıle bende eşimde 3 ay yapdık öğle yapdık 2 cı opunu , 13 topandı 12 sı dollendı 5 cı gune 5 gıtdı orda genetıye hepsı 2 tane geldı , sizin yaşda yumurtası olan var bence nir üreme diyteysenı ıle görüşün hem eşiniz hem siz , birde mikrocip falan yapın dollemde az , yumurtda ıkınızde gerek var

Önerilerini dikkate alacağım cnm teşekkür ederim. Şimdi transfer mi bekliyorsun

40 yaş olunca takılmamak kolay olmuyor hem zamanla hemde kendimizle savaşıyoruz. Yaş az daha gemçolsa bu kadar takmazdım cnm. Artık ailemden istedik 2. Tedaviyi.
İnşallah yaşar embriyom umudum tekrardan yeşerir
bence umudunuzu kaybetmeyin zaten gerekli olan 1 yumurta 1 sperm ben 31 yaşındayım ve amh 0,05 sizin çok şükür amh iyi 1 tane yumurtam oldu boş çıktı diğer ay yine 1 tane oldu büyümedi o daiptal şimdi ocak ayını bekliyorum nasipse bir şekilde oluyor bol bol dua etmek lazım

Cnm benim umarım sizinde gönlünüz dekinolur seni çok iyi anlıyorum. Aynen nasipte varsa oluyormuş. Elimizden geleni yaptık gerisi rabbimin. İnşallah altın yumurtadır bana can olur . Umudum hep var cnm sadece bugünün şokunu atlatamadım galiba . Beslenmeye dikkat edin çok etkiliyor cnm benim yaştan dolayı kalitesiz deniliyor

amin inşl rabbim isteyen herkese nasip eder dikkat etmeye çalışıyorum ama nasip

Allah bağışlasın cnm benim. Yaşınız genç yumurta olsa bile kaliteli olur. Benim yaş faktör ü deniliyor. Ama önerinizi dikkate alacağım cnm teşekkür ederim

Merhaba sizi o kadar.iyi anlıyorum ki..benim de geçen hafta 3. Opu oldu dört yumurta toplandı dördü de döllendi, 5. Gün iki orta iki zayıf kalite dediler ama 6. Gün arayıp gelişmedi iptal ettik dediler pazartesi günü. Üç ay vitaminleri.hiç aksatmaduk eşimle. Yıkıldım üç gündür nasıl okula gidip ders anlatıyorum Allah biliyor sürekli ağlıyorum. 2. Opu kalitesiz dediler hiç çıkmadı, ilk opuda bir embriyomuz vardı transfer oldum negatif sonuçlandı. Benim tavsiyem havuz yöntemi çünkü başa dönmek çok zor oluyor. Şimdi doktorumu değiştirmek istiyorum çok kötüyüm çünkü

Cnm benim bizi bizden başka anlayan ÿok cnm. Rabbim bizim yüzümüze de baksın sevindirdin bizi ve diğer kaderdaşlarımı. Bende seninle aynı durumdayım. Yaşınız kaç acaba. Bana devamlı yaş faktör ü diyorlar

1 tane embriyoyu 5. Güne getimriwleri iyiymiş ayrıca genelde az embriyo kaldığı döllendiüi zaman 5.güne beklemeden 3. Günde dondurma yapıyorlar riske atmamak için
Benim doktorum tedavinin basindan beri her zaman 5.gun embriyosu diye üzerinde durdu 1 tane olsun 5.gun olsun diyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…