• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
karanfilce canım, galiba benimki de pazartesi yada salı günü olacak. yarın kontrolum var doktor zamanını yarın söyleyecek. sen nerede yaptırıyordun? kaç yumurtan oldu? pazar günü kaçıncı günün?

senle aynı gün başlamıştık değil mi??
pazar günü adetimin 11. günü canım.

yakında senin haberlerini de bekliyoruz :52:
ben sıramı genclere verıyorum sekerım hele bırını halledeyım sonrası hayırlısı bakalım
Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın
kızlar pazara aşılamam var dualarınızı bekliyorum...
hadı bakalım ınsallah olumlu sonuc alırsın eurofertılde mısın?Rabbım kucagınızı doldursun canım,bızler yasadık ınsallah sızlerde yasarsınız bu sevgıyı...

melisdilek ve karanfilce dualarim sizinle
insallah guzel sonuclarla geleceksiniz .

Midye nasilsin canim iyimisin?

ıyılık canım ya cok sevındım mujdelı guzel haberıne masallah ya darısı ınsallah dıger arkadaslara...bızde kucuk cadımla yasayıp gıdıyoruz cok sukur ıyı kızım:nazar:bende su semıner donemını bıtıreyım dılekce vercem 1 eylulden ıtıbaren 1 yıllık aylıksız ızın alcam bakalım bırazda olsa kendım buyutmek ıstıyorum eylulde 7 aylık oluyor ama bırakmaya kıyamıyorum

Son düzenleme:
melisdilek ve karanfilce dualarim sizinle
insallah guzel sonuclarla geleceksiniz .

Midye nasilsin canim iyimisin?
Allah razı olsun :16:

ben sıramı genclere verıyorum sekerım hele bırını halledeyım sonrası hayırlısı bakalım
Rabbım dıleyen herkese nasıp etsın

hadı bakalım ınsallah olumlu sonuc alırsın eurofertılde mısın?Rabbım kucagınızı doldursun canım,bızler yasadık ınsallah sızlerde yasarsınız bu sevgıyı...

böyle diyip diyip sürpriz yapcaksın dimiii...:1:

yok canım eurofertile hiç gitmedim ama tüp olursa aklımızda var.
başkentte cemalettin beydeyim canım..

kızlartecrübeliler vardır. doktor bana bugün akşam 9 da iğne yap dedi. pazar sabahı 11 de aşılama olcak dedi. unutmuşum 9 30 da yaptık. bi problem olur mu?
bir de eşim iğneyi yaparken bir damla dışarı çıktı preugon da öyle olmamıştı. tabi o daha azdı 50 likti. bundan bişey olur mu bir de yumurtam 24 mm hemen pıt diye çatlar mı?
iğne kullanmadığımız zaman 25 lik yumurtam 2 gün sonra çatlamıştı.

Allah razı olsun :16:

böyle diyip diyip sürpriz yapcaksın dimiii...:1:

yok canım eurofertile hiç gitmedim ama tüp olursa aklımızda var.
başkentte cemalettin beydeyim canım..

kızlartecrübeliler vardır. doktor bana bugün akşam 9 da iğne yap dedi. pazar sabahı 11 de aşılama olcak dedi. unutmuşum 9 30 da yaptık. bi problem olur mu?
bir de eşim iğneyi yaparken bir damla dışarı çıktı preugon da öyle olmamıştı. tabi o daha azdı 50 likti. bundan bişey olur mu bir de yumurtam 24 mm hemen pıt diye çatlar mı?
iğne kullanmadığımız zaman 25 lik yumurtam 2 gün sonra çatlamıştı.

yok canim bisey olmaz rahat ol

Ceylannnnnnnnnn. Doğuma çok az kaldı, hazır mısın?

ben hazırımda canım bugün doktorlar kafamı çok karıştırdılar sattan 2 hafta geriden gidiyo bebek dediler tekrar ayrıntılı yaptılar 2 hafta geri dediler zaten 1 hafta geç döllenme olmuştu biliyosunuz bide bacak boyu kısa dediler bugün çok üzgünüm malesef dün beşigini almıştım ama onun sevincini bile yaşayamadım:43::43::43::43:

karanfil melis allah yardımcınız olsun kızlar inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız
dualarımdasınız,bu mübarek günler duların kabulune vesile olur inşallah

kirisssssssssss şükür kavuşturana ama ben yine fazla kalamıycam dünya dönüyor:))))) fena uyku bastırdı sende çok dikkat et kendine canım

ARUNA mesaj kutun dolmuş yazamadım sana:(

ben hazırımda canım bugün doktorlar kafamı çok karıştırdılar sattan 2 hafta geriden gidiyo bebek dediler tekrar ayrıntılı yaptılar 2 hafta geri dediler zaten 1 hafta geç döllenme olmuştu biliyosunuz bide bacak boyu kısa dediler bugün çok üzgünüm malesef dün beşigini almıştım ama onun sevincini bile yaşayamadım:43::43::43::43:

Geç döllenme olduğu için ne panik yap ne de üzülüp bebişi de üzme boşu boşuna. Benim 3 lü tarama o kadar riskli çıkmıştı ki 4 lüyü yapıp sonucu alana kadar ne çektim bi ben bi Allah bilir, çok şükür Oğuz şimdi sağlıklı, varsın bacak boyu 1 cm geri olsun bebişin boyu kilosu azıcık az olsun. Sağlıklı olsun doğunca zaten aradaki farkı kapatacak prematüler bile nasıl kapatıyorlar arayı bi düşün.

İçini ferah tut, dr aldırma, bebiş Rabbimin izniyle sağlıklı, inşallah kucağına da alacaksın yakında ohhhh keyfini çıkar beşiğinin.

Geç döllenme olduğu için ne panik yap ne de üzülüp bebişi de üzme boşu boşuna. Benim 3 lü tarama o kadar riskli çıkmıştı ki 4 lüyü yapıp sonucu alana kadar ne çektim bi ben bi Allah bilir, çok şükür Oğuz şimdi sağlıklı, varsın bacak boyu 1 cm geri olsun bebişin boyu kilosu azıcık az olsun. Sağlıklı olsun doğunca zaten aradaki farkı kapatacak prematüler bile nasıl kapatıyorlar arayı bi düşün.

İçini ferah tut, dr aldırma, bebiş Rabbimin izniyle sağlıklı, inşallah kucağına da alacaksın yakında ohhhh keyfini çıkar beşiğinin.

zayıf falan olması degilde dogduktan sonra bi problem olmasından çok korktum boncuk sonuçta 7 aylık dogan bile büyoyo saglıkla inşallah benim bebegimde saglıkla büyür:14::14::14::14:

gunaydin kizlarrr tukanin kepenklerini ben acayim bugun ohhh sole sabah ezanindan sonra iceriye mis gibi temiz hava girsin bereket girsin....bereketli gebis haberli bir haftasonu olsun INSALLAH...
bende nobetteyim birkac saat sonra evde yatagimla bulusacagim cok yorgunum uykusuzum veee uykusuzluktan catacak yer ariyorum hastalara kotu davranmiyorum rahat olunn eve gidince catacak bir stres topum kocam var :))

Back
X