- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.301
Canim arkadaslarim
hastaneden geliyorum ve eve simdi girdik hemen size haber vermek istedim
ben hamileyim:))
Rabbime binlerce sukur
dualarinizi eksik etmeyin benden
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
fatmacim cok gecmis olsun canim insallah daha fazla yukselmez distendirSlm kızlar..
LORKE canım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı en uygun zamanda verecektir size,sende zaten bunun bilincinde bir insansın..
Rabbim sana ve eşine sağlık,sıhhat,muhabbet versin yine denersiniz ya da kendiliğinden gelir inşallah bebeğin..
Ben negatif denemelerinden sonra hep böyle dua ederdim..
YAĞMUR prensesin sağlıkla,sihhatle,hayırlısıyla gelsin inşallah canım..
Şimdi dikkat ettim de seninle haftalarımız aynı,benim de son adet tarihim 28 Mart..
Kontrolüm 27 Haziranda belki bende öğrenirim cinsiyetini :))
Çok geçmişe gidemedim,kaçırdığım olumlu ya da olumsuz haberler varsa kusuruma bakmayın..
Benim de oğluşum hastalandı..Ateşi çıktı,ishal oldu..Doktora gittik korkmayın dişe hazırlık yapıyor dedi ama ateşi 39 olursa tekrar göreyim belki mikrop vardır dedi..Çok şükür 38.4'ü geçmedi..
Benden havadisler şimdilik bu kadar kızlar..
Cepten yazmaya çalıştım umarım çok abuk bişey çıkmaz ortaya :))
krisimmmmmmmmmmmmmmmmmm gozlerim faltasi gibi acildi okuyuncaaaaaaaa harika otesi bir haber buuuuuuuu. cok mutlu oldummmmmmmmm rabbim saglikla sihhatle kucagna almayida asip etsin insallah canimmmmmCanim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
Canim arkadaslarim
Rabbime binlerce sukur
krisim canım ya cok sevindim MAŞALLAH ALLAHIM tamamına erdirsin kucagına almak nasip etsn İNŞALLAH
fatmacim cok gecmis olsun canim insallah daha fazla yukselmez distendir
krisimmmmmmmmmmmmmmmmmm gozlerim faltasi gibi acildi okuyuncaaaaaaaa harika otesi bir haber buuuuuuuu. cok mutlu oldummmmmmmmm rabbim saglikla sihhatle kucagna almayida asip etsin insallah canimmmmm
senin adına çok sevindim krisimmm
allah sorunsuz bir hamilelik dönemi geçirip sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
kendine çok dikkat et canım
oleyyyyyy. canım bu süper bir haber. çok sevindim senin adına. Allah hayırlsıyla kucağına almayıda nasip etsin. Rabbim dileğine kabul etti. inşallah bu sefer oğlun olur. Bana ve diğer arkadaşlarımada dua et. Öpüyorum seni kocaman
Bende hamile olmak istiyorummmmmm :) yaş 35 yolun yarısı eder. Allahım inşallah kasımda ki tüp tedavisinde yüzüm güler. Bana da dua edin arkadaşlar lütfen
krishazel inan ki çoook sevindim. daha bir kaç gün önce bena diyordun belki hamilesindir diye. çok sevindim tekrar. yine hepimize umut oldun. 2. defa doğal yolla hamile oldun. ben maalesef hamile değilmişim. doktora gittim. ve bu ay aşılamaya başladık. iğnelere başladım bile. bizim evde iğneleri ben oluyorumi sizin evde eşin. benim eşim de ekim ayından beri klomen kullanıyori kaan hoca fsh yükselmesinin iyi olduğunu söylüyori istediğiniz kadar normal yolla deneyebilirsiniz dedi. ama benim yaşım artık 34 oldu. o yüzden bu ay aşılama deneyelim dedik. hayırlısı bakalım inş sonuç hayırlı olur.
karanfilce bana aşılamamı nerede yaptırdığımı sormuş, biz memorial ataşehirde yaptırıyoruz. tedavideki tüm arkadaşlara kolaylıklar ve hayırlı haberler almalarını diliyorum.
sevgilerimle
kirisim affet beni kalıp mutluluğuna ortak olamıyorum
içmeden sarhoş olmuş gibiyim dengemi sağlayamıyorum çift görüyor fıldır fıldır dönüyo başım
tansiyon sorunum mu var bilmiyorum artık normalmi onuda bilmiyorum
aklım sende bunu unutma olurmu
Tebrik ederim Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin.
krishazelim artık bu akşam ve yarın bu forumda populasyon patlaması olması lazım. senin bu haberin üzerine herkes foruma gelir. ben gerçekten çok sevindim. çok mutluyum senden bu haberi duyduğuma.
sen bana yazarken hissetmişmiydin hamile olduğunu? herhangi bir belirtin var mıydı? adetin geçtikten sonra mı test yaptın? idrar testiyle mi kan testiyle mi öğrendin hamile olduğunu? ne çok soru sordum dimi? kusura bakma.
bizde sperm dna hasarı öyle öoktu ki %1i5 sağlıklı sperm çıkmıştı. ekimden beri klomen içiyor ama hala doğal yolla olmadı. cumartesi günü doktora gittiğimde senin bütün değerlerin normal görünüyori eşinin sperm sayısı da normal sayılır. bu sonuçlara göre sizin şimdiye kadar çocuğunuz olmalıydı dedi. ama RAbbim ol demeyince olmuyor. ne yapsan boş. zamanı gelmemiş demekki daha. herşey nasip kısmet, bakalım bize ne zaman nasip olacak?
sevgilerimle
kriss çok sevindim rabbim kucagına almayı nasip etsin gerçektende yine tatil bebişi yaptın
darısı diger arkadaşların başına inşallah
inanmıyoruuummmmmmm süper bir haber buuu..
krisss çok çok sevindim canım maaşalalh diyorum müthiş bişi bu..
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
ya ben biliyordum zaten bir açılış yapılsa gerisi gelir diye..
fatma ve sen maaşalalh bu işi çözdünüz artık:))))
yaa krisim bize de tüyo verin yaaaaa.. nasıl oluyor bu:)))
neler yaptınız canım kaan hoca ile devam ediyordunuz tedaviye..
Kris gözün aydın, çok süper bir haber.
Rabbim sıkıntısız hamilelik ve bebeğine sağlıkla, sıhhatle kavuşmayı nasip etsin, dileyen herkesede nasip etsin inşallah....
Bu haberi bekliyordum zaten çok sevindim Canim hayırlı olsun
bu yılın ilk hamişi bendim, o vakit eşimle kendim için biz çok bereketliyizdir peşisıra hamile dolucak inş demiştim utana sıkıla.....
cidden öyle oldu
çok tebrik ederim krishazel allah yavrunuzu kucağınıza da almayı nasip etsin...
ağustosta ve sonbaharda da birsürü bebiş haberleri alıcaz inşallah....
inanmıyoruuummmmmmm süper bir haber buuu..
krisss çok çok sevindim canım maaşalalh diyorum müthiş bişi bu..
rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah..
ya ben biliyordum zaten bir açılış yapılsa gerisi gelir diye..
fatma ve sen maaşalalh bu işi çözdünüz artık:))))
yaa krisim bize de tüyo verin yaaaaa.. nasıl oluyor bu:)))
neler yaptınız canım kaan hoca ile devam ediyordunuz tedaviye..
Bende hamile olmak istiyorummmmmm :) yaş 35 yolun yarısı eder. Allahım inşallah kasımda ki tüp tedavisinde yüzüm güler. Bana da dua edin arkadaşlar lütfen
krishazelim artık bu akşam ve yarın bu forumda populasyon patlaması olması lazım. senin bu haberin üzerine herkes foruma gelir. ben gerçekten çok sevindim. çok mutluyum senden bu haberi duyduğuma.
sen bana yazarken hissetmişmiydin hamile olduğunu? herhangi bir belirtin var mıydı? adetin geçtikten sonra mı test yaptın? idrar testiyle mi kan testiyle mi öğrendin hamile olduğunu? ne çok soru sordum dimi? kusura bakma.
bizde sperm dna hasarı öyle öoktu ki %1i5 sağlıklı sperm çıkmıştı. ekimden beri klomen içiyor ama hala doğal yolla olmadı. cumartesi günü doktora gittiğimde senin bütün değerlerin normal görünüyori eşinin sperm sayısı da normal sayılır. bu sonuçlara göre sizin şimdiye kadar çocuğunuz olmalıydı dedi. ama RAbbim ol demeyince olmuyor. ne yapsan boş. zamanı gelmemiş demekki daha. herşey nasip kısmet, bakalım bize ne zaman nasip olacak?
sevgilerimle
biliyo musun topiğe en son senin yazdığını gördüm yazını okumadan önce ticker ını okudum. ve 1 yaşında bi bebeğin olduğunu gördüm ardından düşündüm bir de bu arkadaş hamile olurmuş... ardından senin hamileyim yazını okudum çok şaşırdım. daha önce hamile olabileceğine dair bişey yazmış mıydın bilmiyorum ama ben görmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?