Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

azram Allah razı olsun cnm

herkese hayırlı kandiller,allah dularımızı kabul etsin inşallah

ARUNA canım işin gücün rasrt girsin tedavi öncesi histereskopi olman çok iyi olmuş bence ,hakkında hayırlısı olsun canım

aslında geçen yılda var demişlerdi dr güvenmemiştim Rabbim utandırmaz inşallah dr çok güveniyorum 1500 lira ekstra çıktı ama yaptıracağım 15 gün sonra

aruna tedaviye başlamışsın,hadi hayırlısı olsun güzelim.dualarımız hep sizlerle...

boncuk oğluna kocaman maşalllh diyorumne güzel süpriz yapmış babasına:)

yağmur kızın olacakmışşş maşallahhh GÜLÜME

gunaydınlarrrrrr

arunacıgım ben suan tedavıde deılım rabbım ızın verırse eylul yada ekımde 2. tup bebege gdıcez

boncugum ılk dısını babası gorduyse hedıye alsın oglusuna en guselınden :) hayırlı olsun ıncılerınızzz.umutta eve gecmıs rabbım sıfa versın kucuk melege

herkese hayırlı haftalar olsun ınsallah

selam herkese .........
ben bugünlerdeki inişli çıkışlı ruh halimle yeni bir haftaya başladım..
sonumuz hayr olur inşallahhh..

ronyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa......................................................

aaa ne güzel boncuğun oğlusu dişini çıkarmış darısı bizimkine inşallah.

aruna tedavin hayırlarla sonuçlansın inşallah.

yağmurun kızısı da sağlıkla hayırla gelsin.

lorkeyi merak ediyordum, Rabbim kullarına çok merhametli çok daha güzel bir zamanda nasip edecek demekki..

üç ayların tadını çıkar lorkecim, Allah a emanet..

ben konya başkentte yaptırıyorum. sen? Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah..

ayyyy ne güzell Allahım bağışlasın onu...

kızlar aşılama genelde hangi gün yapılır? benim ortalama ovulasyon tarihim 16 dır. 11. günüm pazara denk geliyor da ondan soruyorum..

Slm kızlar..
LORKE canım Rabbim hakkınızda hayırlı olanı en uygun zamanda verecektir size,sende zaten bunun bilincinde bir insansın..
Rabbim sana ve eşine sağlık,sıhhat,muhabbet versin yine denersiniz ya da kendiliğinden gelir inşallah bebeğin..
Ben negatif denemelerinden sonra hep böyle dua ederdim..

YAĞMUR prensesin sağlıkla,sihhatle,hayırlısıyla gelsin inşallah canım..
Şimdi dikkat ettim de seninle haftalarımız aynı,benim de son adet tarihim 28 Mart..
Kontrolüm 27 Haziranda belki bende öğrenirim cinsiyetini :))

Çok geçmişe gidemedim,kaçırdığım olumlu ya da olumsuz haberler varsa kusuruma bakmayın..

Benim de oğluşum hastalandı..Ateşi çıktı,ishal oldu..Doktora gittik korkmayın dişe hazırlık yapıyor dedi ama ateşi 39 olursa tekrar göreyim belki mikrop vardır dedi..Çok şükür 38.4'ü geçmedi..
Benden havadisler şimdilik bu kadar kızlar..
Cepten yazmaya çalıştım umarım çok abuk bişey çıkmaz ortaya :))

benim aşılamam 11. gün yapılmıştı. iğneler yumurtayı erken olgunlaştırıyor canım.

neyse bakalım doktor ayarlar inşallah olmadı ya 10. gün ya da 12. gün yapar ayarlayabilir sanırım değil mi?
iğneleri kullan 5 gün sonra çağırırlar eğer büyümüşse çatlatma iğnesini o akşam vurulur 36 saat sonra aşılaman yapılır eğer yeteri kadar büyümemişse iğneye devam edersin..

iğneleri kullan 5 gün sonra çağırırlar eğer büyümüşse çatlatma iğnesini o akşam vurulur 36 saat sonra aşılaman yapılır eğer yeteri kadar büyümemişse iğneye devam edersin..

ben cumartesi sabah iğnelere başladım ve o gün 3. günümdü. şimdi ben hangi gün gitcem?
bi karışıklık oldu ogün, hemşire eşime salı günü arasın tekrar görüşelim demiş de..
ben her gün saat 7 de vurunuyorum iğneleri eşim vuruyo ben kendim korktum. şimdi kontrole gideceğim gün de iğne vurulcam mı acaba.

Canim arkadaslarim

hastaneden geliyorum ve eve simdi girdik hemen size haber vermek istedim

ben hamileyim:))

Rabbime binlerce sukur

dualarinizi eksik etmeyin benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…