- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.281
3,5 aydır beklediğimiz inci tanesini bugün teşrif etti. Oğlum ilk dişini bugün çıkarttı, hem babalar gününde çıkartması hem de babasının görmesi çok anlamlıydı. Rabbim herkese nasip etsin daha güzellerini.
arunacim tedaviniz hayirlara vesile olsun insallah canim
bizim evimizde guney ve dogu cepheli yaz kis sicak olur oncelikle onu soyleyeyim canim. gunes mutfagimda ve yatak odamda doguyor sicaktan oturma odasinda duramiyorum tek eksi yani bu guney dairelerin. dubleks ev tecrubem his olmadi bu konuda bisi diyemiyorum. teras olayida hep ozendigimm bir seydir.
canim bu kadar doktorun ortak kanaati bu yondeyse bu cok sevindirici bir haber
ronyacim allah kolayliklar versin canim iki yawrunla yine iyi cesaretlisin valla tasinma isi cok zor
umut aruna ve 5n1k ve ismini unutmus olabilecegim tum yeni tedaviye baslayan arkadaslarimin rabbim yuzlerini guldursun insallah son denemelerini olsun insallah
muescim cok gecmis olsun tatlim
bilgem ve ceylan sizlerde sona adim adim yaklasiyorsunuz bu sicaklar cok bunaltti sizleri rabbim sabrini veriyordur insallah kizlar
yagmurcum bebisin kizmiymissss cok sevindimhayrili saglikli evlat olsun insallah canim
daha bir suru alinti yapmistim ama almamis sanirim hafizaya unuttugum atladigim varsa kusura bakmayin olurmu herkese hayirli kamdiller diliyorum bole bi muarek gunde dualarimizi geri cevirmesin allahim
herkese hayırlı kandiller,allah dularımızı kabul etsin inşallah
ARUNA canım işin gücün rasrt girsin tedavi öncesi histereskopi olman çok iyi olmuş bence ,hakkında hayırlısı olsun canım
canımmmmmmmmmmmmmm benide unutmaaaaYÜCE ALLAH cc kabul etsin dularınızı
doğum yaptı tatlişi var bitane canım
galibe normal yolla hamiş kaldı :44:
slm ceylan naaber uzun zamandır görüşemiyoruz
ben konya başkentte yaptırıyorum. sen? Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah..merhaba, demek sen de bugun aşılamaya başladın. sen nerde aşılama yaptırıyorsun? gelismeleri de buradan paylaşalım birbirimize umut olalım. insaallah bizim sonucumuzda bilge ve ceylan gibi aynı zamanda olumlu sonuçlanır ve hamile haberimizi veririz.
sevgilerimle
canlarım iyi kandiller:)))))))))
bugün doktordaydım,yavrum hiç durmadı öyle hareketliydiki anlatamam:)))
ense kalınlığı ,burun kemeiği ve diğer organların hepsi normal çok şükür:)))
veeee dok kız dedi,gülüm diye sewdi yarumu sonra döndü bana göstermek için şimdide oğlana benzettim dedi,güldü
ama kız olma ihtimali daha yüksek dedi bana sorarsanız:))
minik bir kızzz,15 gün sonra gene gideceğim kesinleşir inşallah,sağlıklı olsunda tatlı kuşum :))))
hepinizi tek tek öpüyorum:)
ronyam taşınıyormuşsun,hayırlı olsun yenı evin,çok uzuk durma topikten ,özzletme kendini:)
aslında geçen yılda var demişlerdi dr güvenmemiştim Rabbim utandırmaz inşallah dr çok güveniyorum 1500 lira ekstra çıktı ama yaptıracağım 15 gün sonra
ben konya başkentte yaptırıyorum. sen? Allahım hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli hayırlı salih evlatlar nasip etsin inşallah..
ayyyy ne güzellAllahım bağışlasın onu...
kızlar aşılama genelde hangi gün yapılır? benim ortalama ovulasyon tarihim 16 dır. 11. günüm pazara denk geliyor da ondan soruyorum..
benim aşılamam 11. gün yapılmıştı. iğneler yumurtayı erken olgunlaştırıyor canım.
iğneleri kullan 5 gün sonra çağırırlar eğer büyümüşse çatlatma iğnesini o akşam vurulur 36 saat sonra aşılaman yapılır eğer yeteri kadar büyümemişse iğneye devam edersin..neyse bakalım doktor ayarlar inşallah olmadı ya 10. gün ya da 12. gün yapar ayarlayabilir sanırım değil mi?
iğneleri kullan 5 gün sonra çağırırlar eğer büyümüşse çatlatma iğnesini o akşam vurulur 36 saat sonra aşılaman yapılır eğer yeteri kadar büyümemişse iğneye devam edersin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?