Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm 34 yaşında olduğum için aşılama düşünmüyorum umutta yaptırıyorum ağustosa kaldı polip için histeroskopi yapılacak rabbim şu mübarek günde muratlarımızı verir inşallah

cnm allah razı olsun rabbim yüreğindeki muradı en kısa zamanda hayırlısıyla versin

cnm benimde polipim var dr onu alıp tedavi yapalım dedi demek doğru bir karar varmış ama korkuyorum

canım yağmurum allah razı olsun seni ve bebişimi öptüm

cnm çok teşekkür ederim inşallah rabbim muradını verir

ah be güzelim 6 aydır damar tıkanıklığı yüzünden vitamin almıyordu artık dr bir önemi yok önemli olan sensin dedi polip ten kurtulmalıymışım

esram bugün rabbim izin verirse sabahlıyacağım hepinize tek tek dua edeceğim sen nsln cnm tedavi hangi aşamada

herkese hayırlı kandiller,allah dularımızı kabul etsin inşallah

ARUNA canım işin gücün rasrt girsin tedavi öncesi histereskopi olman çok iyi olmuş bence ,hakkında hayırlısı olsun canım

esram bugün rabbim izin verirse sabahlıyacağım hepinize tek tek dua edeceğim sen nsln cnm tedavi hangi aşamada
canımmmmmmmmmmmmmm benide unutmaaaaYÜCE ALLAH cc kabul etsin dularınızı
topiği açan arkadaş normal yolla mı hamile kaldı. doğum yaptımı bilen var mı

doğum yaptı tatlişi var bitane canım

galibe normal yolla hamiş kaldı :44:

RABBİM bu mubarek gecede tüm dularımız kabul etsin inşallah arkadaşlar

bi ricam olsa sizden

bilgoşun listesi kaçıncı sayfada bilen varmı
yada listesi elinde olan

herkesin ismini söylemek isterim bu gece

malum yaşlılık unutuyorum isimleri

Eklentiler

• $598820_10150908891971247_322026357_n.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 28
kızlar tedaviye başlıyorum çoook heyecanlıyım bana dua edin çok ihtiyacım var eşimin sperm sayısını 80 milyondan 7 milyona indi cmtsi dr neler diyecek genetik testimiz şükür temiz
arunacim tedaviniz hayirlara vesile olsun insallah canim
bizim evimizde guney ve dogu cepheli yaz kis sicak olur oncelikle onu soyleyeyim canim. gunes mutfagimda ve yatak odamda doguyor sicaktan oturma odasinda duramiyorum tek eksi yani bu guney dairelerin. dubleks ev tecrubem his olmadi bu konuda bisi diyemiyorum. teras olayida hep ozendigimm bir seydir.

canim bu kadar doktorun ortak kanaati bu yondeyse bu cok sevindirici bir haber
ronyacim allah kolayliklar versin canim iki yawrunla yine iyi cesaretlisin valla tasinma isi cok zor

umut aruna ve 5n1k ve ismini unutmus olabilecegim tum yeni tedaviye baslayan arkadaslarimin rabbim yuzlerini guldursun insallah son denemelerini olsun insallah
muescim cok gecmis olsun tatlim
bilgem ve ceylan sizlerde sona adim adim yaklasiyorsunuz bu sicaklar cok bunaltti sizleri rabbim sabrini veriyordur insallah kizlar
yagmurcum bebisin kizmiymissss cok sevindim hayrili saglikli evlat olsun insallah canim
daha bir suru alinti yapmistim ama almamis sanirim hafizaya unuttugum atladigim varsa kusura bakmayin olurmu herkese hayirli kamdiller diliyorum bole bi muarek gunde dualarimizi geri cevirmesin allahim

Son düzenleme:

kız bana daha çok var gibi geliyo siz söyledikçe heyecan basıyo beni

gözün aydın yagmurum maşallah kızınaa herşeyinin normal olmasına çok sevindim

cnm allah razı olsun rabbim yüreğindeki muradı en kısa zamanda hayırlısıyla versin

cnm benimde polipim var dr onu alıp tedavi yapalım dedi demek doğru bir karar varmış ama korkuyorum

amin cnm inş.

korkma cnm işlem yapılırken hiçbirşey anlamıyorsun tedavi öncesi polipten kurtulman senin hayrına....

amin cnm inşallah bu son olur...

3,5 aydır beklediğimiz inci tanesini bugün teşrif etti. Oğlum ilk dişini bugün çıkarttı, hem babalar gününde çıkartması hem de babasının görmesi çok anlamlıydı. Rabbim herkese nasip etsin daha güzellerini.

boncuk gozunuz aydin canım :)) Babasinin en güzel en anlamli hediyesi olmali bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…