- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.141
selam kizlar bende dun gordum bebegimin kalp atislarini dr hersey yolunda dedi 8 haftalik olmus benim hesapladigimdan 1 gun geride dusuk riskinin kalp atislarindan sonra azaldigini soyledi insallah tum arkadaslarim bu guzel duyguyu yasar cok gecmeden
canım maşallah sağlıcakla gelsin
bende seni merak ediyodum
meriiiii ve gözyaşıııııı hayırlı olsun pıtpıtlarınız...
gökçen kolay gelsn canım...
ne güzel oyuna dönüştürerek temizlik yapmak...
ben çok gıcık biri olurum ev dağınıkken eşime bağırır kızar dururum
boncuk ya sabır canım ya sabırrrrr..bende bu hafta 2,5 gün kaynanacığımdaolucam..
şimdiden sinirlenmeye başladım..söyleyebileceklerini düşünüp düşünüp sinir oluyomm
veee lorkem canım arkadaşım sen çoook güçlüsün maşaallahhh...altından kalkarsın...
bu arada yüzmeye spora falan özel salonlara mı gidiyorsun yoksa belediye spor salonlarına mı?
sende tesettürlüsün bildiğim kadarıyla..bende öyleyimde imkanlarımız kısıtlı biraz haliyle...
bi de tatil için nereleri tercih ediyosunuz..
bizde bu sene ev alma işine kalkışmazsak tatile gitcez koçişleee..
sagolasin canim ben senin erken diye dusunmustum aramizda 1 hafta fark var cok sukur sende duymussun hayirli olsun
cevapladığın için çok teşekkürler. benim de ilk 2008 de bir boş gebeliğim olmuştu. o zaman bende de hiç belirti olmamıştı. 10.haftada düştü. 8 ve 9. haftalarda kasıkta batma olmuştu. şimdi hiçbir belirtim yok. adetin de başlayıp böyle birden bittiği 1,5 gün sürdüğü daha hiç olmamıştı. karma karışığım.
kızlar elimde 1 kutu gonol f var takip yaptıracak olan varsa iş görür
1 kutuda menogon var fakat için 5 tüp toz 3 tüp sıvı var diğer 3 sıvı kırılmış eşi kullanan varsa işe yarar
1 kutuda cedrocidite var
yarımdan fazlada prugon var fakat bu uzunca bi süre dış ortamda kaldı varlığından habersizdim ona güvenemiyorum bozulmuş olabilir
son kullanma tarihleri 2013
ihtiyacı olan varsa gönderebilirim
bu arada biz kalp atışlarını ve bebeği gördük çok şükür lorke için çok üzgünüm ve diğer arkadaşlar için yazıp yazmama konusunda gidip geldim haberde vermek istedim aynı zamanda
selam kizlar bende dun gordum bebegimin kalp atislarini dr hersey yolunda dedi 8 haftalik olmus benim hesapladigimdan 1 gun geride dusuk riskinin kalp atislarindan sonra azaldigini soyledi insallah tum arkadaslarim bu guzel duyguyu yasar cok gecmeden
cevapladığın için çok teşekkürler. benim de ilk 2008 de bir boş gebeliğim olmuştu. o zaman bende de hiç belirti olmamıştı. 10.haftada düştü. 8 ve 9. haftalarda kasıkta batma olmuştu. şimdi hiçbir belirtim yok. adetin de başlayıp böyle birden bittiği 1,5 gün sürdüğü daha hiç olmamıştı. karma karışığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?