- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.181
herkeze selamlarrrrr günaydınlar buarada......
Günaydin canimmmCevaplarin icin cok tesekkur ederim baya bi bilgim oldu sayenizde bu konu hakkinda. Bende umut yada bahceciye gidip bi muayene olmak istiyorum.. Reglimi bekliyorum bunun icin.. Bakalim doktor istiycekmi benden histeroskopi veya sis. Belirsizlik kalksin ustumden istiyorum artik Sen nasilsin neler yapiyorsun?
Yağmur'ummm Ankara'da çok sıcak :) Kıpırdayamıyorum bile , evden de çıkmıyorum ..kızlarrrrr çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkkkk((((((((((
şeker olsam erirdim inanın ki(((((((((
Bilgemm, arkadasım mesajını aldım ama henüz özelden mesaj atamıyorum, benide aranıza kabul ettiğiniz ve düşündüğünüz için çok çok teşekkür ederim :)
son tarih 2 mart 2012, yarında kontrolümüz var inşallah cinsiyetini öğrenicez, en umutsuz anımızda rabbimin mucizesi oldu o yüzden şu an aklıma hiç bişi gelmiyo sen ne dilersen onu yazabilrsin
canım krisim nasılsın,hbb nasıl?Gunaydin arkadaslar
GNC babalar gunu indirimi yapmis Arginmax alacaklar bakin derim yuzde 30 indirim var
zel Destekler
hepinizi cok opuyorum
rabbim herkese kolaylık versin,off ki offff dahada sürecek,daha yaz başını yeni gösterdiGünaydın kızlar ...
Yağmur'ummm Ankara'da çok sıcak :) Kıpırdayamıyorum bile , evden de çıkmıyorum ..
Allah kolaylık versin hepimize..
Bugün cinsiyetini öğrenip gelince yazarsan , cinsiyete göre bir ticker yaparım ..
Ayrıca teşekkürede hiç gerek yok..
Bugün inşallah öğrenirsin miniğinin cinisyetini hemen yaparım , öğrenemezsen normal ticker yaparım oldu mu?
haberini bekliyorum.
herkeze selamlarrrrr günaydınlar buarada......
Günaydın kızlar ...
Yağmur'ummm Ankara'da çok sıcak :) Kıpırdayamıyorum bile , evden de çıkmıyorum ..
Allah kolaylık versin hepimize..
Bugün cinsiyetini öğrenip gelince yazarsan , cinsiyete göre bir ticker yaparım ..
Ayrıca teşekkürede hiç gerek yok..
Bugün inşallah öğrenirsin miniğinin cinisyetini hemen yaparım , öğrenemezsen normal ticker yaparım oldu mu?
haberini bekliyorum.
yasemin rabbim öncelikli bebeğine sağlık versin:))
ben kız diyoırum,bakalım tutacakmı?????????*
kızlar elimde 1 kutu gonol f var takip yaptıracak olan varsa iş görür
1 kutuda menogon var fakat için 5 tüp toz 3 tüp sıvı var diğer 3 sıvı kırılmış eşi kullanan varsa işe yarar
1 kutuda cedrocidite var
yarımdan fazlada prugon var fakat bu uzunca bi süre dış ortamda kaldı varlığından habersizdim ona güvenemiyorum bozulmuş olabilir
son kullanma tarihleri 2013
ihtiyacı olan varsa gönderebilirim
bu arada biz kalp atışlarını ve bebeği gördük çok şükür lorke için çok üzgünüm ve diğer arkadaşlar için yazıp yazmama konusunda gidip geldim haberde vermek istedim aynı zamanda
Merhaba Hayırlı Günler arkadaşlar...
Nasılsınız inşallah bir yaramazlık yoktur.
Hava çok sıcak Rabbim yardımcımız olsun.
Sıcaklar artınca kramplarım çoğaldı haftaya perşembe kontrolüm var,
Birde parmaklarımı yaktım çaydanlığın buharında çok yanıyorrrr
Hamiş arkadaşlar tetenoz aşısı oldunuz mu?
Ayın 19 una aşıya çağırıyorlar doktoruma sormadım daha.
canım allah yardımcın olsun valla çok fena bastırdı bi anda sıcaklar ben dogursamda kurtulsam demeye başladım bile
seni düşünemiyorum bile 2 tane birden taşıyosun inşallah rabbim kolaylıgını verir sanada
ben aşı oldum tek doz ama 2 doz istemediler benden dogum yılım ve lise mezunu olmamdan dolayıymış
ben almak isityorum genele buraya cep tel yazmak yasak oldugu için yazamadım.. özelinize yazdım benim mesajım gelmiştir dimi size.. beni ararsanız ben almak istiyorum.. sevgilerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?