- 7 Ekim 2007
- 3.636
- 74
- 643
- 45
- Konu Sahibi boncukboncuk
-
- #116.101
Kizlar sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki
Kizlar sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
27-09-2009 da evlendik biz canim cizelgene bakilirsa ayni gun dunya evine girmisiz biz seninle.. dugundasimsin :))azra senle aynı gün mü evledik biz
27-09-2009 da evlendik biz canim cizelgene bakilirsa ayni gun dunya evine girmisiz biz seninle.. dugundasimsin :))
senin alttaki 2 hafta 1 günü görmemişim
bizim 11.10.09
eşim kullandığımız proxeed in sahte olduğunu iddia ediyor. gerekçe olarak da su içinde tam erimiyor içinde tanecikler kalıyor diyor. sizlerin de aynı şekilde değil mi kızlar. üstelik eczaneden alıyoruz biz.
meri bu arada canım hani senin eşinde hafif derecede varikosel varmış ya.. ben de eşimi sıkıştırdım doktor çok az da olsa var bu önemli değil gibi bişeyler demiş miydi dedim yok demedi diyor. adam ne inat bu konuda yaa proxeed kullanıyoruz. kendi hastanesinde kendi odasında kilitleyip test verecek hem de hiç para bile vermeden. vermiyor bazen onu anlamaya çalışıyorum iş arkadaşlarından çekiniyor olabilir. ama bazen de diyorum yumurtlama problemim olmamasına rağmen 3 ay serophene kullandım ve kontrollerde mecburen okulu asma durumlarım oldu. ben kağıtta teşhiste infertilite yazan sevkleri memur hanıma verirken çekinmiyorum da yanında çalıştığı 7-8 tane ürolog var birine daha teyit ettir diyorum aklı çıkıyor.. ağlamak istiyorum
cnm hakkında herşeyin hayırlısı...Allahım en kısa zamanda anne olmayı nasip etsin inşallah.Allah sabır versin...
cok uzgunum cok
hemde cokkkkkkk
lorkemm
canim inan ne soyleyecegimi bilemedim RABBIM hayirlisini hayirli zamanda nasip etsin guzelim....
Lorke arkadaşım herseyde bir hayır vardır, inşallah rabbim bir gün gönlüne göre verecek sağlıklı sıhhatli bi evlatla sende anne olacaksın..
Sabrın sonu selamet derler ya sende üzülme ne olur...
lorkeem ,güzel arkadaşım nasıl üzüldüm adına anlatamam(
Rabbim yar ve yardımcın olsun,ne oluren azından bu süreç en başından sonlandı,yatutsaydıda kaybetseydin,onun acısı daha fazla
böyle bir hatta ağlarsın diğer şekil aylarca
saçmaladım bende,güçlü ol canım:)
lorkem rabbim bu üç ayların hürmetine muradını en yakın zamanda versin
lorkemmmm ne desem boş geliyor su an. Biliyorumki senin uzuntunu dindirmeyecek yuzunu guldurmeyecek ama rabbimden hayirlisini diliyorum kendim ve benim gibi bebisinin yolunu gozleyenlere... Rabbim bu mubarek aylarda gonlunun muradini versin canim benim
canım üzüldüm üzülmemek mümkün değil ama çok şükür müslümanız. belki de hayatımızdaki en büyük imtihan bu olacaktı.. Allahım beterlerinden korusun.. ağla içini boşalt ama isyan etmeden ağla.. Rabbim hiç birimize çekemeyeceğimiz yük vermesin. inşallah bu imtihandan alnımızın akıyla bebeklerimizle birlikte çıkarız canım..
çok üzüldüm lorke....
allah'ım bu dertten bu özlemden en yakın zamanda kurtarır inşallah bizi........
Canım arkadaşım çok üzüldüm keşke olsaydı bu sefer ama elbette Rabbimin vardır bi bildiği, bizler duamızı eksik etmeyelim yeterki. Çok üzüldüm çokkkk.
lorkem diyecek bişey bulamıyorum
allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah en kısa zamanda bu günlerde biter ve bebeğine kavuşursun hayırlısıyla
canım bence yok diyosa eşin yokdurdur heralde
bizimkisi itiraf etti ama bilemedimki şimdi sizdede varmıdır acaba
en güzeli al eşini ankaraya gidin hazır tatilede girdiniz
özel muaynehanesi var 1 günde halleder dönersiniz hem hasar testide yaptırabilirsiniz
biz 2 yıldan fazla debelendik proxeed e kullandık tam 6 ay, geçen yıl
ondan sonra menogana geçtik herkes çok olumlu konuştu olucak vs ama olmadı
sayı hep arrtı hız giderek düştü
ne zamanki ankaraya gittik varikoseli öğrendim ben ve tedavimiz o zaman başladı
bu arada kaan hocada başta ameliyata gerek yok demişti
erkekler bu konuda fazla hassaslar malesef canım eşin çekiniyoda olabilir alttan almak lazım
çok sağol canım cevabın için. gidicem zaten aklıma koydum ne derse desin.. o problem olmadığını iddia ediyor ama ederse etsin. benim tatil de onun izin alması problem özelde çalıştığı için. bi yolunu bulsun artık. Allah izin verirse Ramazanda umreye gitcez. herhalde ondan bi 4-5 gün izin kalıyor. gelince gidebiliriz artık. yine bi test yaptırır. Kaan hoca da bakar artık. peki ameliyatı kim yaptı yine kaan hoca mı. yoksa kolay bi ameliyat mı bu varikosel öyleyse kendi hastanesinde de olabilir.
problem yoksada eğer kaan hocada onaylar
seninde aklında kalmamış olur
yarın öbür gün keşke demessin pişman olucağına giden paran olsun bence
biz eğer gitmeyesdik ben kulaklarımla varikoseli duymasaydım belki şuan eskisi gibi olucaktı hayatımız bilemeyiz
her şerde vardır bi hayır ,ankara olayında yüksek dna hasrı çıktı çok üzüldüm çok ağladım o zaman, hasar oranı belki doğru belki yanlıştı ama varikosel ameliyatı kararı almamıza sebep oldu
güzel allahım sebeplerinizi versin ve sizleri onlara yaklaştırsın inşallah
umre olayıda süper bence şididen allah kabul etsin
kaan hoca ameliyat için çok para istiyo geçen yıl 5 bin diyodu yanılmıyosam
biz bulunduğumuz ilde devlet hastanesinde yaptırdık 1 gece kaldık hastanede
dotorumuzu ayarlamıştık yardımcı doçent girdi ameliyata başarılı geçtiğini söylediler ve zaten çok hafifti dediler
hepınız cok sagolun kızlar Rabbım en guzel en hayırlı zamanı bızden ıyı bılıyor ..
bız elımızden gelenı yaptık gerısı O nun takdırı ...
bakalım beklıcez umıtsızlıge dusmeden yolumuza devam edıcez ınsallah
CaNim bende seni seviyorum Allah razi olsun aizlerden iyiki tanimisim sizlerimesajını gündüz görmüştüm ama yazmak bişeyler içimden gelmedi hala da gelmiyor aslında...
inşallah tez vakitte kendiliğinden gelir bebeğin
seni seviyorumm
canım senin için açtım pcyi..
biliyordum yarını bekleyemeyeceğini...
çok üzüldüm inannn ama biz artık üzülmeye alıştık..
birgün gelicek bizde gülücez sevinicez inşallahhhhh..
Rabbim o günleri yaklaştır hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle şu biçare kullarına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?